Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65549) ígyvanferi válasza tomcica (#65548) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Szeretem én is, csak lassú futásokhoz nekem nem annyira vált be. Azzal annak idején hatalmas mázlim volt, mert 67,85 euróért tudtam behúzni nike webshopból. Az akkor, két éve még ~23800 Ft-ot ért.

Még talán a New Balance Rebel v2-t tudnám elképzelni ilyen mindenesnek, az ugye ráadásul piszkosul könnyű is. Csak a tartósság a kérdéses, egyrészt elég minimalista a talp, nagyrészt a FF anyag van szabadon, másrészt a felsőrész is olyannak tűnik, ami megadhatja magát hamar (remélem nem így lesz), aztán meg az is inkább középkategóriás árazású. Egy érdekesség a Rebellel kapcsolatban: ebben futottam ősszel a 10K és FM PB-met, valamelyik nap meg egy 6 perc körüli átlagú regenerálót kocogtam benne nagy megelégedéssel. Annak ellenére, hogy nem szeretem az ilyen futásokat, tök jól esett, amiben nagy szerepe volt a cipőnek. Azért ilyenre kevés cipő képes szerintem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.