Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65504) ígyvanferi válasza jimpo (#65499) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A manikűrkészletre rákérdezzünk-e? ;]

(#65450) jimpo: akkor már neked is lesz világítós cipőd. :K Én nem érzem tágasabbnak a felsőrészt egyébként a Speedhez képest. Talán egy hajszállal puhább anyagból van, ezért jobban idomul a lábfejhez, többet enged széltében. De ez elhanyagolható. Ha határeset amaz, ez is az lesz.

Egy apró kiegészítés: létezik Endorphin Pro+ is, az a csúcs a Saucony utcai versenycipőinél. Igazából csak a felsőrészben különbözik a Pro 2-től, még minimalistább, jobban hasonlít egy szöges versenycipő felsőrészére, amitől könnyebb kicsivel és jobban is tartja a lábfejed, tehát akár pályán is lehetne benne versenyezni. De ugyanúgy maratonra is f.sza. Viszont jóval limitáltabb darabszámban készült, Saucony webshopban lehet talán még kapni 250 dollárért.
Szerintem marhajól néz ki amúgy: [link] Totál minimál, egyből látszik rajta, hogy mire készült. Mint amikor egy utcai sportautót lecsupaszítanak, hogy csak versenyzésre használják.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.