Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65499) jimpo válasza Agony (#65478) üzenetére


jimpo
aktív tag

Az durva, nálam az elmúlt 50 napban 3x volt 7 óra feletti alvás. :DDD Igaz mikor szabadnap van akkor be bóbiskolok néha fél órát, de nem jellemző.

Nekem is oda kellene jobban figyelni az alvásra is. Pihenősben még oké is a dolog, de mikor munka van akkor alapból 19 óra előtt érek haza. Utána irány futni, 8 óra körül szoktam befejezni a futást. Utána kaja, zuhany. Illetve akkor van időm jobban a fórumot nézni, meg cipőt vadászni. Továbbá szoktam játszani is egy keveset.... :U :W

Én perpill nyújtás és súlyzózás nélkül üzemelek már egy hónapja. :B
A futás mellett némi bringa, és minden nap séta van. A munkában délután négy körül meg van a 9000+ lépés, pihenősben meg reggel futok általában.
Igaz ma pont nem, vettem némi rizst. ;] A táskába éppen befért a kettő, ezzel ment 2 kilométer séta hazáig. Viszont egy jó darabon a busz hozott, mindenhova is gyalog megyek. Nagy ritkán kerékpárral, jogosítványt sose akartam. :N

Stryd Next Gen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.