Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45962) Hi!King válasza itouchfan (#45958) üzenetére


Hi!King
őstag

Ja, csak most látom ezt a kommentedet, hogy végül sikerült.

A heti töltést nem tudom, mert én majdnem minden nap feltöltöm, mivel úgy néz ki a napirendem, hogy reggel futok legalább 50 percet, legfeljebb 3-4 órát, utána 30-35 perc munkába bringa, majd este vissza ugyanez, és néha még esti sétát is rögzítek utána, így másnap már nem merek elindulni vele töltetlenül. Egyszer volt, hogy egy nagyon hosszú reggeli futás után a munkába tekerés végén kiírta, hogy egy óráig tud még ebben az üzemmódban mérni, ilyenkor ha leállítom, új bringázást már nem tud elindítani, így hazafelé kénytelen voltam telefonnal (Polar Beat) trackelni.

Túránál én egy ideig szarakodtam az energiatakarékos GPS móddal, de nem növeli jelentősen az aksi időt, ráadásul 1-1.5 óra után elveszti és vissza nem szerzi a jelet. Inkább csak az 1 óra van hátra jelzésnél érdemes arra állítani, ha nem valami mély szurdokban mész, ahol rossz a jel. Normál 1 másodperces mintavételezésű GPS módban teljesen új órával sem valószínű, hogy összejön a gyári 8 óra, inkább csak 6-7. Pihenőnél a pause mellett érdemes a GPS-t is lekapcsolni, illetve a csuklós pulzusmérést is (ezeket pause alatt a * tartós lenyomásával előjövő menüben találod). Pulzusmérő pánttal össze szokott jönni a 8 óra, vagy kicsivel több, mert a bluetooth kevesebbet eszik, mint a zöld led, illetve az esetben a pulzusmérés megállítása nélkül is töltheted külső powerbankről. Én még nem próbáltam, idén kevésszer túráztam hosszút, ahol kevés volt az óra, ilyenkor újra kezdtem mérni telefonnal, így 2 túraként van rögzítve.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.