Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32758) osztszoroz válasza KZP (#32756) üzenetére


osztszoroz
aktív tag

pontosan!

Ugyanígy jártunk mi is. (XIII.kerület ) .Az utca végén van az ügyfélszolgálat.Besétáltunk,mert pár héten belül lejár a kétéves szerződésünk.Ráadásul új tv-t is vettünk-HD adások felé nyitnánk,gondoltuk megérdeklődjük a lehetőségeket.
Fapofával közölték,hogy nem lehet szerződést módosítani.Továbbra is maradunk a jelenlegi csomagban a hűségidő lejárta után,csak éppen 4200-ról hatezer valamennyire ugrik a havidíj.HD csomagra sem fizethetünk elő ,csak ha az ingatlanban nem volt 3 hónapja SEMMILYEN előfizetés.Tehát először le kell mondani,majd negyedév elteltével lehet menni újrakötni a HD-t is tartalmazó szerződést.
Kissé utánaolvasva azonban egy kiskapu mégis található ebben a rendszerben.Amennyiben ugyanis a hármas pakk (telefon+net+tv) két összetevőjét lemondjuk (esetünkben telefon+ tv ) ,legalább a net megmarad a három hónap alatt és ezután már köthető az új "Okos csomag "

Mindent összevetve a Digi olcsóbban adja az új csomagot az új előfizetőinek,mint azoknak,akik évek óta ügyfeleik.arra hivatkoznak,hogy akciós áron kaptuk két évig a pakkot.Sajnos tisztában vannak azzal,hogy még az emelt összeggel is jóval a versenytárs előtt járnak az árversenyben.

Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.