Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#45035) Ren Hoek válasza mikromanus (#44961) üzenetére


Ren Hoek
veterán

"Nem azért szűr ritkásan és látszólag kevésbé hatékonyan a bliz mert érdeke a sok gerinctelen takonypóc botoló létezése, hanem azért mert mindenképp biztosra akar menni és ártatlanokat nem akar kibanolni."

Ti sem gondoljátok komolyan, remélem... Baromi felesleges védeni a Blizzardot. Egyértelmű, hogy semmi komoly lépést nem tettek ez ügyben, ráadásul amit tettek is, pont arra volt jó, hogy újra több 100K accountot vegyenek. Ki lehet számolni, hogy pl 1 millió bot account után 60 millió eurót keres tisztán a blizz. Ha ezt 15%-os gold eladás után kapják, az mekkora óriási szám kellett volna? Szóval simán megéri őket úgy békén hagyni, hogy megérje nekik új accot venni. Sokszorosan.

Ráadásul RMAH-ból igen is óriási haszna van így is, hiszen ott a legkönnyebb eladni a szajrét. Mert biztonságos. Ebay-en pl nagyon kevés cuccot láttam még. Biztos vannak erre oldalak, de RMAH-t sokmillióan nézegettik.

Mellesleg gondolkodjatok már egy kicsit, mielőtt elhiszitek a saját Blizzard pátyolgató érveléseteket. A piacon lévő botok nagyon nagy része pl AutoIT bot. Meg lehet nézni a videókat róla... elcseszett gyors, szögletes egérmozgás, mindig az előre kijelölt pontokra kattint. Ugyan már... nevetségesen könnyű lenne automatikusan bebuktatni, egérmozgás figyelés alapján, kiegészülve azzal, hogy túl sok arany keletkezik az acc-ról.

Ráadásul azt is lehetett volna automatikusan figyelni, hogy mennyi érték keletkezik egy acc-on, és mennyi vándorol ki róla. 24/7 farmolsz a bottal, majd átadod a napi 10 millát egy átjátszó acc-nak/játékosoknak, ELLENÉRTÉK nélkül! Ez már eleve gyanús. Ha AH-n vesz értékes cuccokat, majd átadja másnap, az is értékátadás. Innentől meg lehet figyelni az egérmozgást, viselkedést, memóriát (Bár virtuális gépen mi haszna van nem tudom)

A nagyon nagy baj, hogy tényleg szinte engedik a botozást, és nem véletlenül terjedt el vírusként itt a topicban is... Láthatóan egyre megtűrtebb dolog, és még hencegés tárgya is. Kitiltásról meg nem hallottunk még, itt...3 hónap után így állunk a botvédelemmel, halál gagyi AutoIT botokkal is lehet nyomulni.

...de felesleges ezen pörögni, sajnos minden jel arra utal, hogy ez a helyzet. Ha nem ez állna mögötte, akkor meg ordas nagy balfaszság ennyi idő után, itt tartani. Nem kell védeni őket... nem érdemlik meg. Reszemről off, inkább 1.04-ről kéne beszélni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.