Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#44151) SSJPeter válasza Iginotus (#44145) üzenetére


SSJPeter
őstag

Valamiért nulla resistance-el számolja az EHP-t, nekem is eltűnt a res érték és én is visszaestem így, de láttam, hogy nem vagyok egyedül ezzel, másnál viszont res-el számolja az EHP-t így nekik több a pontjuk.
Bugos szerintem.

[ Szerkesztve ]

Let’s go Brandon!

(#44152) mikromanus


mikromanus
veterán

Pajzsos "tank" buildben jó sok life van rajtam: Life: 26666
Sajna szereztem két picivel jobb itemet, így meg fogom törni ezt a szép számot. Lassan annyi sok life-om lesz, hogy nem is szóltok meg miatta. Szokatlan lesz :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#44153) proci985 válasza FehérHolló (#44135) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

igen a 2C megoldás, azaz azok kivezetése a cserepiacról, akik a legjobb cuccokat keresik, gyakorlatilag bedöntené az RMAHt. accout bound szintén. sőt a gold szerepét is csökkentené, hiszen minek a gold, ha bizonyos cuccok csak grindolással elérhetőek? alternatívának marad a craftolás, de ha nem esik a recept, és nem cserélhető, akkor marad a frusztráló grind. grind miatt eddig is eléggé sokan hagyták abba a játékot.

a 2B megint necces, hellen lehet farmolni, csak inferno geart összeszedni szinte lehetetlen ott, inf A1 drop megint csak a béka feneke alatt van, A2 már okés, de oda cápázva és glasscannon DHt játszva (csak a dam, védelemre meg ott vannak a reflexek és a smoke screen) is legalább 5m gear kell. és akkor még nem is egy crit wizardról van szó, aminek fegyvert nem kapni ennyiből.

2At a használhatatlan statokkal egyébként már megvalósították, ld XBowok inttel meg strrel meg WD skillekkel. negatívumok nincsenek, mind D1ben mondjuk, de egy lvl63mas rare crossbownál így is szinte esélytelen, hogy normális essen ki. ami az árakon is látszik.

5 colorral kapcsolatban meg csak annyit, hogy amíg az uniquek világítókékek, a wizard illusionistje kék és a WD a szivárvány teljes skálájával festi be az egész játékteret (4fős multiban konkrétan elsőre nehezemre esett megtalálni az ellenfeleket az effektkavalkádtól), addig szerintem nem beszélhetünk színkódolásról. engem egyébként idegesít is, hogy multiban egyszerűen nem lehet gyors döntéseket hozni, nem látszik, hogy mi történik néha a sok effekttől.

ja igen: egyébként high level tier már most is madjnem account bound. tegnap-tegnapelőtt találtam két gyűrűt, aminél adott statokkal se AHban, se RMAHban nem volt jobb... illetve a tegnapelőttinél egy, de az se minden szempontból. 125dex 55allres 34 chd 39 physres illetve 88dex 88str 4chc 34chd meg még pár kevésbé érdekes. mások is mondják itt a fórumon, hogy nem találnak jobb cuccot a jelenlegiüknél, mert nemhogy 50mért, egyáltalán nincs se AHban, se RMAHban.

mikromanus: ghomig összesen 6-8millából elmentem egy DHval 1.0.3ban egy hete, és A4 rakanothig mentünk utánna egy WDvel. haltunk, zergeltünk, skippeltünk, de azmodant és cydeát is 5ös nephalemmel ütöttük ki azért. végigjátszás még necces, de olyan kb 5k dps még és A4nek mennie kéne. a1ben az unique packokat facerollolom.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#44154) Gorneck válasza RockHaRD (#44127) üzenetére


Gorneck
titán

Általában ezzel halodok...runa szokott változni vagy épp a 3/4es skill más. Mikor épp millen kedvem van...

Jahh és mivel egyedül unalmas, így már elég régóta csapatba megyek...szal valszeg a buildem nem sok segítséget ad majd...

Gorneck#1239

(#44155) FehérHolló válasza proci985 (#44153) üzenetére


FehérHolló
veterán

2A-B-C: A tag azzal kezdte, hogy tudja, hogy amit leír, az kivitelezhetetlen, de pénzért van rá működő (tudományos alapokon fekvő) megoldása is. Egy ilyen szakterületen működő közgazdásztól ez azért elvárható.

2A: Kicsit más dolog, hogy van (elég nagy) esély rossz statokra, mint amikor garantált a jók között a rossz stat, illetve debuff. (Debuffon most az átkozott tárgyakat értem.)

5: A színvilág szerintem sem illik az első 2 részhez. Színes-szagos, de ezzel Blizzard is tisztában van. Lásd: póni pálya története/előzményei.

Skynet is real. It's called Google.

(#44156) proci985 válasza FehérHolló (#44155) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

2A-B-C: A tag azzal kezdte, hogy tudja, hogy amit leír, az kivitelezhetetlen, de pénzért van rá működő (tudományos alapokon fekvő) megoldása is. Egy ilyen szakterületen működő közgazdásztól ez azért elvárható.

igaz. nagyon jó meglátások, de azért még finomíthatóak.

másik oldalról viszont a drop rontás nem tudom mennyit segítene: hell végétől grindelni kell a jobb cuccokért, és elég sokan hagyták ott a játékot. a horribilis javítási költségek miatt meg az ember nem szívesen áll neki olyan ellenfeleknek, amik stabilan 1hitelnek. ld rakanoth, amivel 1.0.3 után DHval vagy nagy ügyességet kíván, vagy nat setet négy elemmel. utóbbi nem olcsó.

2A: Kicsit más dolog, hogy van (elég nagy) esély rossz statokra, mint amikor garantált a jók között a rossz stat, illetve debuff. (Debuffon most az átkozott tárgyakat értem.)
átkozottság érdekes lenne egyébként, ld Delirium D2ben, vagy az átkozott gyűrű a negatív life regennel talán még Diablo1ben.

másik oldalról statisztikailag szinte garantált valami rossz stat, highend XBowok között legalábbis minden van valami, amire egy DHnak semmi szüksége. vagy a disintegratera adó dex-vit-chc sisakom is jó példa erre:).

5: jaja.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#44157) FehérHolló válasza proci985 (#44156) üzenetére


FehérHolló
veterán

másik oldalról statisztikailag szinte garantált valami rossz stat, highend XBowok között legalábbis minden van valami, amire egy DHnak semmi szüksége. vagy a disintegratera adó dex-vit-chc sisakom is jó példa erre

A harmadik oldalról pedig jelenleg statisztikailag meg van a lehetősége a tökéletes itemeknek is. :)

Meg a "rossz" (=kevésbé menő) statok arra is jók, hogy igen olcsón össze lehessen hozni egy elmebeteg, de működő buildet. :D

Skynet is real. It's called Google.

(#44158) proci985 válasza FehérHolló (#44157) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

statisztikailag igen:).

Meg a "rossz" (=kevésbé menő) statok arra is jók, hogy igen olcsón össze lehessen hozni egy elmebeteg, de működő buildet.:D

jaja, bár kezdek rájönni, hogy hiába keresek íjon olyan statra, ami 95% szerint értelmetlen, attól még az nem lesz olcsóbb:D. viszont a cuccok elértéktelenedése azzal a pozitívummal is jár, hogy kevésbé extra dolgokat olcsóbban megkapni, inferno a1re egyszerűbb felszerelkezni. mondjuk cuccokat eladni is nehezebb utánna, ez is igaz.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#44159) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Egy kis RMAH-s hír.

Véleményem szubjektív...

(#44160) Neró válasza hackeeeee (#44159) üzenetére


Neró
őstag

huh - és ez mennyit hozhatott a Blizzardnak.

Én még egy itemet se tudtam eladni rmah -ban. :D

| www.diablohungary.hu

(#44161) FehérHolló válasza hackeeeee (#44159) üzenetére


FehérHolló
veterán

Kicsit régi, volt már róla szó itt PH-n is, az MTI meg pár napja hozta le, így került hvg-re, indexre, satöbbi.

Skynet is real. It's called Google.

(#44162) radi8tor válasza Neró (#44160) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ez egyértelmű. Blizz az RMAH-val tartja fenn a szervereit.
De tőlem nem kapnak egy centet sem. :P

⭐ Stella

(#44163) hackeeeee válasza FehérHolló (#44161) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Jaha, akkor bocsi. :B :)

Véleményem szubjektív...

(#44164) Sirandrish válasza radi8tor (#44162) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nem félsz hogy ezzel a döntéseddel esetleg csődbe viszed a céget? ;]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#44165) radi8tor válasza Sirandrish (#44164) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nem, mert vannak adakozó lelkek bőven ezen a kis bolygón.

⭐ Stella

(#44166) #57919488 válasza radi8tor (#44162) üzenetére


#57919488
törölt tag

A játékot megvetted, az nekik már megérte :)

(#44167) Beri78 válasza mikromanus (#44150) üzenetére


Beri78
őstag

eszembe nem jut a legjobb itemekre vadászni, csak már most nézegetem a lvl60+-t

még csak 40-es szinten vagyok, de ahogy az anyagi forrásaim állnak (~150e gold), és látva az 5-10 milliós buyoutokat, eléggé megrémít...

de majd felöltözünk olcsón jónak :DD

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#44168) Qru válasza Beri78 (#44167) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Majd ha elkezdesz farmolni infernon coop-ba akkor azért gyorsan fog gyarapodni a vagyon.

#nincsbennetarcsi

(#44169) Paarthurnax válasza radi8tor (#44165) üzenetére


Paarthurnax
senior tag

Bevallom, én már vettem felszerelést a RMAH-ban. Frusztrált a WD szenvedése, nem volt időm keresgélni, farmolni, csak tovább szerettem volna már jutni, úgyhogy elköltöttem 18 Dollárt, azaz kb négyezer Forintot. Ilyen is van.

Diablo 3 - BoGyesz#1484

(#44170) ProEvoFan válasza #57919488 (#44166) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

A játékot megvettem és már bőven visszahozta a az árát; nekem is megérte ;)

(#44171) Coyot


Coyot
őstag

Az elmúlt pár napban volt szerencsém kicsit játszani DH-val. Néha úgy érzem hogy laggolnak a skilljei, nem tudom más is tapasztalt e ilyet, de vault például valamikor 1sec-es delay-el megy. Ennyi idő alatt persze pont lecsapnak a francba. Másik meg hogy tele van minden wallerekkel, rám rakják a falat és beleszorulok(!) kijönni csak ss el vagy vaultal tudok.

Tapasztalt már ilyet valaki? Kicsit felbaszott, hogy a kevés játékidőmben is ilyennekel szopok, a javítási költség miatt meg már alig éri meg act2-t farmolni.

Má' nem

(#44172) radi8tor válasza Coyot (#44171) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Persze, sajnos ez sima lag, ami elég gyakori mostanában.

⭐ Stella

(#44173) vhunor válasza Coyot (#44171) üzenetére


vhunor
őstag

DH-val játszó barátom állandóan mondja, hogy a képernyője szerint ő már nem is ott volt ahol, és mégis meghalt. Ráadásul glass cannon DH, kb. nulla ressel, így elég szopás ez a lag.

(#44174) sunnymarcell válasza Coyot (#44171) üzenetére


sunnymarcell
aktív tag

pont ezért hagytam abba a DH-t. nekem is legalább fél másodperc késés volt rajta.

néztem US szever egyik legjobb DH-jának a streamjét, neki full instantba megy a vaultja, akadás nélkül

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

(#44175) mikromanus válasza sunnymarcell (#44174) üzenetére


mikromanus
veterán

Mire van telepítve nálad/nálatok a diablo? HDD vagy SSD? A map betöltéseknél nagyon látszik a különbség. Lehet játék közben is aktívan olvasgatna/írna a vinyóra és attól akadozik?

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#44176) mephi666 válasza vhunor (#44173) üzenetére


mephi666
nagyúr

szintén... nem egyszer agyonvernek úgy, hogy méterekre vagyok az ellentől, de azért eltalál az ütésével :U ja és tegnap a kedvenc: 4/3 inv minions-ös elitpakk (szeretem még ilyenkor, ha fast is kerül rájuk) ...a wall meg megint szívás, mert simán körbepakolnak, nem bírok fölötte átlőni (pedig az effekt átmegy), nem bírok kimozogni belőle bizonyos esetekben még ss-el sem és az ellen átcsap fölötte

#44175: nekem egyelőre hdd-n van, de ha minden jól megy: jövő héten már ssd-ről fog menni :K mikrolag most van (töltögetés miatt) és első betöltés után azért rángat szépeket, amíg minden skillt nem lövök el legalább 1szer (utána már játszható/élvezhető/folyamatos... ez kb 10másodperc szenvedés)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#44177) F-ECT$ válasza Coyot (#44171) üzenetére


F-ECT$
titán

A falba szorulás ismert bug.

Ha a mob elkezdi az ütés animációt, akkor már hiába mész arrébb, el fog találni.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#44178) SLYM


SLYM
veterán

na sikerült megcsinálnom az első ahtot infernón, kb 5x haltam meg, szóval sima. remélem 2 nap múlva már a 3. ahton leszek :)

(#44179) radi8tor válasza SLYM (#44178) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

A remény hal meg utoljára.
Exponenciálisan növekszik az ellenfelek erőssége/aljassága act 1/2/3/4-ben. :K

⭐ Stella

(#44180) mikromanus válasza F-ECT$ (#44177) üzenetére


mikromanus
veterán

Engem az húz fel ha valami knockback effektet nyomatnak rám és akkor hal meg a karakter amikor földetér. Ez már milyen béna dolog? Agyoncsapja a föld??? Ez így működik rendeltetésszerűenvagy ilyenkor is lagol?

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#44181) Cathfaern válasza SLYM (#44178) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Én monkkal Act1-en gyak halál nélkül végigrohantam, Act2-t helyenként fogcsikorgatva, de végigtoltam (kellett kite-olni, meg rohangálni, fél óráig elite-et ölni), Act3-ban meg a sima trash mobok megöltek :) (eközben gear fejlesztés lényegében nem volt, az igaz)

(#44182) proci985 válasza Coyot (#44171) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

némi lag lehet, de nem minden nap necces.

nekem is SSDn van a játék. proclimit nincs, mem bőven sok, 5760x1080 maxon vsync limites vagyok, ablakban (kb 1680x1050) meg a gpu kb henyél.

Cathfaern: jaja. A1ben facerollolok mindent (uniquek/kékek fele két aknazártól hal), a2őt tudom farmolni, A3nak meg már az eleje is eléggé helyezkedős taktikázós kitelős. A4 brutális.

hackeeeee: jaja. A2 oasis után nehezedik egy picit, A3 bastion // siegebreaker // crater között is érezhetőek a különbségek. a3 vége mondjuk a phasebeastek miatt is lehet.

más: valaki tudna segíteni inferno rakanothtal? folyamatosan 1hitel és nem tudok vele mit kezdeni. DH, 50k dam, 33k life.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#44183) hackeeeee válasza radi8tor (#44179) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ahogy észrevettem még ACT-okon belül is.

(#44182) proci985 : Jam, főként ACTII-ben, de már ACTI-ben is észrevehető, hogy nehezedik ahogy halad előre az ember a quest-ekkel.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#44184) SLYM válasza mikromanus (#44180) üzenetére


SLYM
veterán

engem meg ez a lézer idegesít. 10 év alatt ennyit sikerült kitalálniuk a fejlesztőknek, hogy egy lila fos pörög körbe-körbe? eleve nem illik a középkorhoz sem, ahol ez a játék játszódik. a másik bénaság meg amikor ilyen burkot von maga köré az ellenség és közben nem lehet megütni. ez is béna szerintem

Cathfaern én folyamatosan fejlesztek. most vettem 320.000-ért egy fegyvert, amivel 4000-el ütök nagyobbat, mint eddig, plusz egy kesztyűt, remlem ez elég lesz a második ahtra

[ Szerkesztve ]

(#44185) Gorneck válasza vhunor (#44173) üzenetére


Gorneck
titán

Ennél finomabb dolog a fel fel bukkanó tűzköpő...

Gorneck#1239

(#44186) domesz


domesz
aktív tag

Egy Monk aki ACT2-öt farmolja ha nem is ultra könnyen de azért megy neki légyszi linkelje be magát hogy tudjam kb mit hova fejlesszek.

köszi

domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!

(#44187) Coyot


Coyot
őstag

Nem írok válaszba inkább így globál mindenkinek.

HDD-n van a játék de, csak map betöltéskor akad de ott mint a bánat. Ami pont jó, ha resume game-elek és berak a chekcpointra 2 elit pack közé, közben meg swapol a vinyó és fix is a halál. Azt nem tudom ilyen helyzetben hogy tudnak HC-on játszani.

80/25mbites netem van a pingem fixen 20 alatt van az indikátor szerint, de amugy laggolok mint a bánat, csak nem tudom akkor az indikátor minek :D

Ezek miatt tettem a DH-ra egy kis allrest meg armort, így kibírok néha 2-3 ütést is, bár sokszor az sem elég.

AH dobta most a legjobbat, bidelnék egy itemre amite pont el tudnék vinni, kaptam egy szép errort arcba:(

Má' nem

(#44188) proci985 válasza hackeeeee (#44183) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jaja, highlandsra is igaz.

desolate/oasis egyébként szerintem rosszabb, mint az act vége, de DHval a kígyók és a brawlerek a legundorítóbb ellenségek közé tartoznak.

SLYM: oasisig még relatíve el lehet zergelni megfelelő cucc nélkül, de utánna már nehéz lesz. a2 sokkal keményebb a1nél... ha nem tudsz relatíve egyszerűen haladni a1ben, akkor a2 esélytelen.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#44189) mephi666 válasza proci985 (#44188) üzenetére


mephi666
nagyúr

gyíkokon nerfeltek szerencsére és így dh-val 40k hp+300allres-el 2-3 ütést is elbírok :DDD ...előtte viszont 1hit volt folyamatosan... a3ban meg f*ngós előtt a nyelvesek 1hiteltek megállás nélkül

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#44190) radi8tor válasza Coyot (#44187) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Neted alapján digi van neked is mint nekem.
Mostanában eléggé lagol a digi net.

Próbálj pinget futtatni játék mellett egy paranccsori ablakban:
ping www.bix.hu /t /l 1024
Ha lagoltál a játékban, akkor Alt+TAB-al lépj ki és nézd meg az értékeket. Gyanítom lesz benne lag vagy time out.
Ctrl+C -vel lehet megállítani a pinget, hogy mutassa az összesítőt.

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#44191) Coyot válasza radi8tor (#44190) üzenetére


Coyot
őstag

Folyamatosan pingelek én is cmd-ból :D
Nem szokott veszteség lenni, ping sem volt még 100 felett, ezért is nézek hülyén ezekre a dolgokra.

Má' nem

(#44192) #57919488 válasza mikromanus (#44180) üzenetére


#57919488
törölt tag

Sokszor nekem is olyan volt mintha Beta állapot lenne, de hát ez van azt ennyi :)
Akkor szoktam röhögni mikor futok éppen a mobok elöl és már nem is vagyok melee közelben de kapom a sebzést, a másik meg mikor harc közben megyek és egyszer csak visszadob és meghaltam.

[ Szerkesztve ]

(#44193) radi8tor válasza Coyot (#44191) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Akkor lehet érdemesebb lenne valami külföldi oldalt pingelni. Ha jól emlékszem Franciaországban van a Diablo 3 EU szervere.

⭐ Stella

(#44194) Coyot válasza radi8tor (#44193) üzenetére


Coyot
őstag

Jaja bár én saját szervert pingelek mindig, lehet érdemesebb lenne a diabloét. Este ki is próbálom, megírom javít-e :K

Má' nem

(#44195) vhunor válasza mephi666 (#44176) üzenetére


vhunor
őstag

Hárman mentünk tegnap, Gorni a dokijával, egy barátom a DH-jával és én tankként, A3-nak úgy 70%-át.

Botrányos volt. Talán 2 pakkot leszámítva mindegyik mortaros, reflectes volt. Hogy szegények mennyit haltak... Critel 300k felett a DH, és vége is. És mindig ez van, amikor velük megyek. Ahogy DH és/vagy WD csapódik hozzám, varázsütésre minden mortaros és reflectes lesz. Random my ass.

Szerk.: + szinte minden cucc ilvl 52-58 volt.

proci985: Hát, amikor duplatornádóztam a barbárral, 7k armorral és 42k hp-val volt, hogy onehitelt, pedig nekem van még 30% melee damred is a DH-hoz képest :D. Szóval tippre necces túlélned.

Mégszerk: 70k dps-e van 31k hp mellé. Van valami 1000 körüli liferegje, de bőven 300k felett critel, nem segít a lifesteal, csak plusz hp, ha egyből meghalsz. Hp-t még feltoljuk 36-40k-ra, csak most úgy változtak a cuccok, hogy vesztett jócskán hp-t és módosítani kell ezt-azt.

[ Szerkesztve ]

(#44196) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

hm, opressorok ellen mégis mennyi épség kell egy DHnak, hogy ne telefraggeljék? A4et tesztelgetem, úgy néz ki 51k dam már úgy kb elég, de eszméletlen idegesítőek. tetejében megelőző animáció sincs, valamint lőtávról kívól is kiütnek.

vhunor: lifesteal fegyverre, loaded with bear, preparation battle scarsal és potik. reflekteseket így túl lehet élni, pedig aknákkal 3x200kt critelek kb.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#44197) sunnymarcell válasza mikromanus (#44175) üzenetére


sunnymarcell
aktív tag

nincs SSD-m, de akkor sem telepíteném rá a diablót ha lenne.

a map betöltés maximum 3 másodperc.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

(#44198) davidsz válasza mikromanus (#44175) üzenetére


davidsz
őstag

SSD-n van. Az akadozás sajnos nem ezen múlik.

Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

(#44199) Neró válasza domesz (#44186) üzenetére


Neró
őstag

Monkommal sikerült végigvinni - szóval nem Atc 2 -re van már a gear - ez is jó lenne?

| www.diablohungary.hu

(#44200) alexadh válasza domesz (#44186) üzenetére


alexadh
tag

Ezzel nekem ultrakönnyű act2.

[link]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.