Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#14527) Chaser válasza premete (#14526) üzenetére


Chaser
titán

Értelmezési problémák :U Az én cpu-m 16W környékén 2Ghz-en fogyaszt prime alatt. Jelenleg netezek+mp3, 17W a teljes gép. Szted ebből cpu-ra mennyi jut? Egyébként hálózatról megy most és 1800mhz-en fut ilyenkor. Te gépedben nyilván alacsonyabb fogyasztású a chipset mivel 65nm-es, enyém 90, nálad ddr3 van, az én ddr2 ramommal szemben, előbbi 1.5V-on működik, utóbbi 1.8V-on. Azt is elfelejted, hogy a te gépedben a kijelző 12.1", enyémben 15.4"...tied led háttérvilágítású, enyém cfl. Számolj már, nehogy én írjak ironikusan...ráadásul nálad ssd van ha jól látom, nálam meg hdd....Sajnos a fogyasztás nem csak a cpu-ra korlátozódik, jó reggelt premete :P

Az xp felmegy AHCI módban ha sp3-as, mivel én is tettem már fel egy fuji gépre így nem hallomásból mondom:)

Nem mind1 milyen celeronról van szó, 65 vs 45 között van különbség, ha kicsit visszaolvasol akkor láthatod, hogy 45 nanos c2d vagy c2d alapú cpu-kra írtam ezt.

Az intel bő ráhagyással adja meg a TDP értéket, ha szoktál cikkeket olvasni, nem egy ph cikkíró is mondta már ezt, nem -csak- logoutosokra gondolok. Mit verjen ezen nagy dobra az amd? Az intel hazudik, mert azt mondja hogy x cpu-ja 35W-ot eszik max, ezzel szemben -hasszám- csak 20-at? Ha értelmezed a maximum fogalmát, akkor seperc alatt rájössz, hogy semmilyen jogi vagy erkölcsi hibát nem vétenek, mindössze "skatulyáznak", de valótlant nem állítanak, ilyet nem is mondtam.

1ébiránt azt gondolsz amit akarsz, nekem attól nem lesz rosszabb :R

szerk: E5200@2500mhz@0.896V itt. Nyilván ezt is álmodtam:) Ha a te cpu-d ulv, ez ulv2+ ;] Köszönhetően annak, hogy asztali lapoknál még a 11k-s GB lapokban is van lehetőség alulfeszelésre...vagy épp tuningra. 1ébként van olyan E8400 -alapból 3Ghz-, ami ekkora feszen tudja az alap 3Ghz-ét, az lesz az ulv3+:)

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.