Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#14701) premete válasza Chaser (#14700) üzenetére


premete
veterán

Nekem is volt vagy 20 Dellem, most is van a családban 5 darab (Dell Mini, Inspiron 1520, xps M1330, XPS M1530, E4200, és szervizben eddig csak egy magyar billentyűzet és a hiányzó csavarok miatt voltam (persze, nem volt nekik).
Csakhogy a Dell új filozófiája, hogy ne tudd semmivel bővíteni a cuccaikat, kispóroltak belőle egy féldolláros csatlakozót. A másik spórolásukat sikerült kivédenem, USA-ból van a laptop, mert a magyar piacra a Delleket Lengyelországban készítik, és azok - finoman fogalmazva - hagynak némi kívánnivalót maguk után (hiányzó csavarok, rövidebb, vagy hiányzó antennacsatlakozők, kábelhüvely helyett darab letépett szigetelőszalag-darab, stb)
Szóval aznap, amikor az E4200-as megérkezett, bementem a Dell egyik hivatalos partneréhez, a Getronicshoz (Bp. XI. Tétényi u. 15.) és megrendeltem a csatit, amit 3 hetes szállításra vállaltak; azóta 1 hónap is eltelt, de a csati sehol, sőt a január 21.-én rendelt billentyűzet sem jött még meg.
Erre berágtam, és lemondtam a rendeleléseket, szórakozzanak mással, nem hatott meg a hivatkozásuk, hogy a saját szervizalkatrészeikkel ugyanez a helyzet.
Szóval kezdem megérteni azokat, akik azt mondják, hogy az olyan multikat, akik Magyarországon kétszerannyiért adják el a cuccaikat, mint mondjuk az USA-ban, alkatrészt nem hajlandók nekünk eladni horribilis áron sem, ki kellene tiltani az országból.
Ezért úgy döntöttem, hogy nem kell nekem többé Dell, ha már a szervize a harmadannyiba kerülő, madarasteszkós cuccok színvonalát sem éri el. Ha egy noname kínai laptophoz valami kell, Shenzenből itt van 10 nap alatt.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14702) taltos válasza premete (#14701) üzenetére


taltos
senior tag

Na jó, de ezért kérdeztem, hogy mi van helyette? Ahogy utána olvasgattam a ThinkPadem vásárlása kapcsán, nagyjából csak a Lenovo, a Dell és a HP, akik komolyabb múlttal rendelkeznek üzleti notebookok forgalmazásában. HPékat nem ismerem, az IBM -> Lenovo váltás szerintem kicsit érezhető, de azért tény, hogy még így is nagyon jók (szerencsére a szervízük azért még mindig 5 csillagos - tapasztaltam pár napja). Ha nem ezek (márpedig emlékeim szerint Te már próbáltad Őket, így jutottál a Dell-hez), akkor mi marad?

(#14703) Chaser válasza premete (#14701) üzenetére


Chaser
titán

Nekem csak 1 van:) Ugyan semmit nem rendeltem pluszba, igaz nem is el mert szinte minden van rajta, de bagatel dolgot is kicserélt az itteni egyik szerviz -humansoft-, pedig papírok sincsenek a géphez. Lehet nem tökéletesek, de Dell-en kívül marad a HP, Toshiba, Lenovo, talán még Fujitsu. HP-nál elég drága a garbővítés és extrém esetektől eltekintve 1 v 2 év gar van alapból, Toshibáról rosszat nem hallottam, sőt, de ott 1 hónap van vásárlástól garbővítésre, Lenovoval sincs baj, de sok modelljük 2 év garis és tovább nem bővíthető, Fujitsu ebből a szempontból jó, olcsó a +gar, ugyanakkor olcsóbb gépeik nem feltétlen minőségiek...szóval nem 1xű :N
Már írtam nemrég, az én gépemben semmilyen szerelési problémát nem láttam, amiket említettél, előttem szedték szét a gépet, direkt néztem, nem néztem még hol rakták össze.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14704) flatron11 válasza SzaboZE (#14696) üzenetére


flatron11
csendes tag

:) Vaterán találtam egy Geforce 2MX-et pci-ba.Az csak erősebb egy Ati Rage 128-tól.

3DFX Forever!

(#14705) premete válasza taltos (#14702) üzenetére


premete
veterán

Tanácstalan vagyok, nekem is IBM, HP Compaq, Dell hármas volt az elmúlt 20 évben rendszeresen, (1-1 Packard Bell, Gericom 15 éve, amikor Németországban éltem, és Sony volt még, valamint egy Lenovo T61. A HP és a Dell volt, ami tökéletesen megfelelt eddig.
A Dellnek ez az új filozófiája verte ki a biztosítékot, hogy egy hétszázezres cuccból kispórolnak egy féldolláros csatlakozót, amiről mélyen hallgatnak, mert az előző Dellekben egy mozdulattal betetted a wlan/wwan/bluetooth kártyát, és már ment is. Bővítésként árulják a belevaló modemet, de ahhoz sincs csatlakozó, balhéznak is miatta a dell.com-on, akik megvették.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14706) SzaboZE válasza premete (#14697) üzenetére


SzaboZE
addikt

Ha megírod mi kellene, tehetnél velünk egy próbát ;)

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#14707) SzaboZE válasza premete (#14705) üzenetére


SzaboZE
addikt

Annyit azért elmondanék a dell védelmében, hogy pl egy ködlámpa nélkül rendelt autóból is ki van "spórolva" a kábel és a csati, hogy utólag ne legyen egyszerű a beszerelés. Ez tendencia minden gyártónál. Én pl HP-nél is találkoztam ilyennel. Egyébként nem hiszem, hogy döbbenetesen nagy felár lett volna bluetooth-al rendelni eleve a gépet. :B De pl igaz ez a display kábelekre is minden gyártónál, hogy ne tudj nagyobb felbontású LCD-t berakni, sokszor kispórolják azt a pár plusz ért az amúgy ugyanolyan csatlakozójú kábelből...

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#14708) premete válasza SzaboZE (#14707) üzenetére


premete
veterán

Azért eddig mindegyik Dellemben megvolt a bluetooth kártya helye, még a fél éves E4300-asban is. Volt sok HP és Compaq laptopom, üzleti gépek, de olyannal, amelyikben ne lett volna bluetooth, még nem találkoztam. Amiről beszélünk, az egy kábel, ami az alaplapot a bluetooth kártyával összeköti, a kártya felőli végén van egy műanyag idom, amire a wireless 365 rápattanik.
Ami a Delltől inkorrekt, hogy eladják a laptopot, tartozékként kínálják hozzá a dell wireless 365-öt, 30 dollárért, hogy az E4200-asba passzol, arról viszont mélyen hallgatnak, hogy a bluetooth holder nélkül lófület sem ér, sőt az a kínálatukban sem szerepel.
Tudom, hogy van Magyarországon ebből a csatiból minden NBD raktárban országszerte, csak abból nem adnak; annyit meg nem akarok rá várni, amíg lejár a 3 év garancia.
Ha éppen tudnál egy ilyen csatit szerezni, megköszönném, mert ilyen tuti Dellem egyébként, mint ez az E4200-as nem volt, és sajnálom eladni.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14709) tomic


tomic
addikt

Sziasztok!

Volna egy dell vostro 1700as, aminek a tápkábel csatlakozója az alaplapnál elfáradt.
Csak ha eröltetem az érintkezést akkor tudom tölteni az akkut.
Tudtok esetleg szervízt ahol meg tudják javítani? Esetleg alaplapot kell cserélni?

(#14710) premete válasza tomic (#14709) üzenetére


premete
veterán

Gondolom, [ez kell Neked]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14711) tomic válasza premete (#14710) üzenetére


tomic
addikt

Igen!

És ezt ha megveszem bele tuják forrasztani gond nélkül?

(#14712) premete válasza tomic (#14711) üzenetére


premete
veterán

Aki tud forrasztani, az igen; én sajnos nem tudok.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14713) SzaboZE válasza tomic (#14711) üzenetére


SzaboZE
addikt

Egy ilyet lecserélni nem kis meló, mivel a többrétegű nyák könnyen hősokkot kap kiforrasztáskor. Úgyhogy gond nélkül biztos nem :)

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#14714) SzaboZE válasza premete (#14708) üzenetére


SzaboZE
addikt

Tehát a kábel nincs meg ami összeköti a bluetooth-t az alaplappal? Előbb még valami kihagyott csatlakozóról írtál. Van róla egy fényképed?

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#14715) premete válasza SzaboZE (#14714) üzenetére


premete
veterán

Állítólag ez a bluetooth holder nevű cucc tartalmazza a kábelt, egyik végén az alaplaphoz csatlakozik, a másik végén egy műanyag idom van, amire rápattintható a wireless 365.
Ha lenne róla fényképem, akkor benne lenne a laptopban; én is csak a service manualban láttam, a Dell support sem tudja a választ arra, hogy a kábel és a műanyag idom egyben van-e sajnos. Mivel külön kábel nem szerepel az alkatrészlistában, vélhetően benne van ebben az 5 dolláros cuccban.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14716) lunardawn


lunardawn
csendes tag

Üdv!

Van egy Dell Inspiron 1564-m. Azt szeretném tudni, hogy tudok-e hozzá varázsolni usb 3.0-s portot, vagy pcmcia bővítőt pl. az optikai meghajtó helyére. Vagy esetleg dokkolóval meg lehet oldani?

Köszi a válaszokat előre is!

(#14717) Gubancka


Gubancka
csendes tag

Sziasztok!
Van egy dell latitude C640-esem, de a töltője tönkre ment, nincs valakinek egy fölösleges, de működőképes jelképes összegért?

(#14718) air válasza lunardawn (#14716) üzenetére


air
nagyúr

Hello!
Mivel a 1564-en semmiféle bővítő hely nincs, így pcmcia sem, dokkolni pedig max. USB-n lehet - bár ilyen eszközzel még nem találkoztam - így tehát ha a dokkolót lehet USB 3.0-val bővíteni azt max USB 2.0 sebességen fogja átvinni a dokkoló és a gép között. Az optikai meghajtója nem kiszedhető, mint pl. a Latitude sorozatúaké, ezért ez a megoldás sem jöhet szóba. Vagyis szerintem nem fogsz tudni "belevarázsolni" USB 3.0-át. :(

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14719) air válasza Chaser (#14700) üzenetére


air
nagyúr

Szia!

Én pénteken hoztam el a 1564-esemet. Sok tapasztalat egyelőre nincs vele. Teszi a dolgát. Ha van konkrét kérdésed, írd le! Szívesen válaszolok, ha tudok.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14720) Chaser válasza air (#14719) üzenetére


Chaser
titán

Mindent tudni akarok:D :B Azt hogy érted, hogy az optika nem kivehető? :F A 1525-ben 1 csavar tartja...nem hiszem el, hogy külső kialakításban fejlődtek, ilyen snassz dologban meg visszalépnek.
Hang nagyon érdekel, pontosan melyik 1564-ed van? Jah és ami nagyon fontos lenne, nbd vagy szerviz gar van rajta? Esélyes még, hogy megveszem, bár egyre erősebben gondolkodok a 3500 vostron.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14721) .Benett


.Benett
tag

Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy Studio 1555 gépet az USA-ból. Az enyém 9cellás akkumulátorral érkezett.7-8 órát bír vele.Mivel egyetemista vagyok így nem használom ki. Így aki gondolja elcserélném 6cellásra az én 9esem 1:1 -be. Írjatok ! :R

... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...

(#14722) air válasza Chaser (#14720) üzenetére


air
nagyúr

Azt nem tudom, hogy melyik csavarok kihajtása után lehet "esetleg" kiszedni a DVD meghajtót, minden esetre olyan megoldás nincs rajta mint a 6500-as Latitude-omon, amin egy kipattintható fülecske segítségével lehet kihúzni a DVD-t, és akár akkut is lehet a helyére tenni.
A hangon mi érdekel pontosan? Van hangja. :D De persze nem egy stúdiótechnika. Én legtöbbször fülessel használom.
Nekem ilyen konfig van: Core i5 430M proc., 4GB RAM, 500GB HDD, Ati HD5450 1GB vga. Garancia: 1 év teljeskörű. plusz 2 év helyszíni garancia. (Ez a NBD lenne?)
A Vostro más kategória. Az már üzleti készülék, a kisvállalatok számára. Szerintem árban +20-25% lesz köztük.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14723) Chaser válasza air (#14722) üzenetére


Chaser
titán

Nálam pöcök nincs, de fél percig se tart kivenni, éppen nem létszükséglet, de nem is árt. Hátoldalon nem nézted? Nálam egy lakat jel van a csavar mellett, azt kell kivenni.
Hang alatt a venti hangosságát értettem:) Gar-t nem egészen értem, a helyszíninél teljeskörűbb nem nagyon lehet, az lenne elvileg az nbd, de lehet van több nap átfutásos verzióban is, passz.
Tudom hogy üzleti a vostro, a 1564-ben nem tetszik hogy csilli-villi -pontosabban egyik gép se tetszik ami ilyen-, az új vostro meg kívül-belül matt, beleértve a kijelzőt is, pluszban még aluházas is, ha nem lesz horror ára inkább azt veszem. Pár hét múlva kiderül mennyiért fogják árulni.

szerk: Majd elfelejtettem, elvileg lehet kapcsolni a külső és a cpu-vga között, gyakorlatban is így van?

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14724) lunardawn válasza Chaser (#14723) üzenetére


lunardawn
csendes tag

Nekem Core i5 430m, 4 gb ddr3, 320gb WD, HD 4330 van, N-es wifivel. Nekem tetszik alapvetően, csak
nem gigabites a LAN
nincs pcmcia, és a fentiek miatt usb 3.0-t elfelejthetem
ujjlensomat meglátszik eléggé

ilyen kapcsolót én nem láttam sehol, szerintem nem lehet váltani dedikált/cpu-s vga között

(#14725) galmat89


galmat89
tag

Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy, ha a laptopszalon.hu-n veszek Dell-t (ugye pécsi székhelyű), és ne legyen ilyen, de ha garanciás szervízbe kell majd vinni, akkor Magyarországon bármelyik Dell-el szerződött, szakképesített szervízbe vihetem, vagy csak hozzájuk? Mert ugye a dell elvileg 3 éves világgaranciát ad, ami nem egyértelmű nekem, hogy mit takar. Pl nekem Budapest lenne a legjobb.

Köszi a segítséget.

(#14726) air válasza Chaser (#14723) üzenetére


air
nagyúr

Nincs a csavarok mellett semmi jelzés.
Venti hangja kicsit magasabb, mint amit először gondoltam, de viselhető.
Igen, a helyszíni garnál nincs jobb szolgáltatás, de hogy mennyi időn belül kötelesek kijönni azt nem tudom. Remélem nem is lesz rá szükségem.
Külső-belső vga vezérlő váltogatását nem értem. Kizárt, hogy magától váltogasson, mert az Intel GMA HD-hez saját, külön driver kellene, amit nem tettem fel. Hogy én tudok-e váltani azt nem tudom, még nem néztem utánna. De ha valakinek van erről valami infója dobbhatja.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14727) air válasza galmat89 (#14725) üzenetére


air
nagyúr

Viheted bárhova.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14728) Chaser válasza lunardawn (#14724) üzenetére


Chaser
titán

Persze a váltás sw-es, nem hw-es. Elméletben chipset és vga részéről is támogatott, gondolom kellenek hozzá a megfelelő driverek.

galmat89: Bármelyik szervizbe lehet vinni, de kérhetsz olyan kiterjesztést hogy helyszíni legyen, akkor hozzád megy a szerviz.

air: Persze nem arra gondolok, hogy magától váltogatna, te váltod át amikor akarod. A külső vga miatt lehet hogy nem a leghalkabb, én az alap cpu-vgas modellt veszem ha vesazem, vostroból is csak az érdekel.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14729) air válasza Chaser (#14728) üzenetére


air
nagyúr

Aha, de ehhez kellene valami alkalmazás amiben ezt kezdeményezni lehetne, de nincs ilyen. Sőt, a Dell-nél a 1564-esekhez egyelőre csak 64-bites Win7-hez vannak driverek is.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14730) lunardawn válasza Chaser (#14728) üzenetére


lunardawn
csendes tag

Nekem win7 64bit van rajta, és nem találtam ehhez drivert, pedig átnyálaztam

(#14731) Kobe válasza air (#14722) üzenetére


Kobe
veterán

hol és mennyiért vesztgetnek ilyen 1564est ?

(#14732) Chaser válasza air (#14729) üzenetére


Chaser
titán

Ezért kérdezem hogy elmélet mellett megyen-e gyakorlatban is a dolog. Pedig nem lenne rossz akuidő és melegedés szempontjából elsődlegesen.
És még egy fontos -nekem :B - cpuz milyen feszeket ír terhelés alatt és üresjáratban? Erről még nem találtam infot. Gondolom a legújabb verzió már ismeri.

lunardawn: Én amikor múltkor néztem még chipsethez se volt:) Az usb3 hiánya engem is elgondolkodtatott a csilli-villi dolog mellett, igazán rápakolhatta volna intel a lapjára :U

-=Libria=-: Engem is érdekelne, csak igp-vel meg 4330-cal láttam.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14733) air válasza Kobe (#14731) üzenetére


air
nagyúr

Laptopszalon.hu, 205e.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14734) lunardawn válasza air (#14733) üzenetére


lunardawn
csendes tag

Én Mysoft.hu-n vettem 203k-ért
nagyon jó a kiszolgálás, megéri!

egyébként az n-es wifi visz 600 mbitet, úgyhogy lehet lesznek wireless pendrivek...meg valaki csak haxol majd egy optikai meghajtó helyére pakolható pcmcia vagy akármilyen slotot..remélem

(#14735) Chaser válasza lunardawn (#14734) üzenetére


Chaser
titán

Akinek volt bármilyen szervizes tapasztalata gar időn belül a gépével pls írja le ide :R

szerk: lunardawn: Kár hogy az alapmodellekben nincs n-es wifi :U

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14736) air válasza lunardawn (#14734) üzenetére


air
nagyúr

Ha jól látom az enyém mysoft.hu-n 212e.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14737) Chaser válasza air (#14736) üzenetére


Chaser
titán

És a tied jobb, a hd4330 egy "kazán", néztem is mért kerül majdnem annyiba mint az 5450-nel szerelt gép, aztán látom ahhoz 9 cellás aku van, a tiedhez 6. A gép amúgy nem nyöszörög ha csukot-nyitod a fedlapot? Nagyon studios a zsanérmegoldás, elég erősnek tűnik képekről. Service tag alapján mit mond a dell garancia ellenőrző, next business day a kiterjesztés?

Nem tudtok valakit/valamit, akinél lehet kapni átlátszó matt fóliát? Ha lefóliáznám a kijelzőt végül is a többi csilli rész annyira nem zavarna.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14738) premete válasza SzaboZE (#14714) üzenetére


premete
veterán

Felhívtam ismét a Dell supportot, de azt mondták, forduljak a disztributorokhoz, Magyarországra egyik Dell webshop sem küld semmit. Ha jól látom, a disztributoroknak meg akkor küld, amikor olyan kedvük van. :)

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14739) albiosz


albiosz
őstag

Helló!
Mit jelent az n series matrica néhány dellen?
köszi!

(#14740) AnagyG


AnagyG
csendes tag

http://hardverapro.hu/apro/dell_inspiron_1520_red/friss.html

szerintetek ez raális ár érte?

a munkatársamnak van egy szinte ugyan ilyen laptopja, és neki az a problémája, hogy ha bedugja a töltőt a hálózatba, akkor nem világít a zöld led, hanem folyamatosan "pittyeg" (magas hangon, szakaszosan sipol).
ez miért lehet?

(#14741) air válasza Chaser (#14737) üzenetére


air
nagyúr

Igen, NBD a kiterjesztett garancia is.
A csukló a Studio sorozatból lett "átemelve". Szerintem jót tett neki. Elég erős, zár nélkül is jól tartja lecsukott állapotban is.
Azt hol láttad, hogy a 4330-cal szerelt 1564-esekhez 9 cellás akksi lenne?? A laptopszalonban és a notebookstoreban is az összes 1564-eshez 6 cellás akksi van írva.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#14742) lunardawn válasza air (#14741) üzenetére


lunardawn
csendes tag

Hehe, én 9 cellással vettem :P

nem nyeszereg, tök stabil, igazi dell.
szerk: Milyen kazánról beszélsz Chaser?

[ Szerkesztve ]

(#14743) SzaboZE válasza premete (#14738) üzenetére


SzaboZE
addikt

Holnap remélem lesz időm utánanézni.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#14744) SzaboZE válasza AnagyG (#14740) üzenetére


SzaboZE
addikt

Például rossz a táp :) mikori a gép? garis még?

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#14745) premete válasza SzaboZE (#14743) üzenetére


premete
veterán

Köszönöm előre is.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14746) AnagyG válasza SzaboZE (#14744) üzenetére


AnagyG
csendes tag

igen garis még!

holnap viszem is vissza a HRP szervízbe... remélem jobban megoldják a dolgot, mint amikor az alaplapot cserélték...

(#14747) ats123


ats123
csendes tag

Sziasztok!

Van nekem egy Dell Studio 1555 laptopom és benne egy Broaadcom BCM4310 WiFI kártya.

A kérdésem az hogyan lehetne bekapcsolni AD HOC mert nincs semmilyen választó módja Vista vagy Win 7 alatt, csak AP-ként működik.
Ha Live Ubuntu-t indítok el akkor az AD HOC már válaszható, úgy hogy a kártya tudja csak a gyári Dell driver-e már nem engedi meg nekem.

Valaki tud erre megoldást?

Köszönöm

(#14748) premete válasza ats123 (#14747) üzenetére


premete
veterán

Nekem az ad-hoc mód megy simán, viszont az AP módot (hogy a wlan kártya access pointként működjön) elárulhatnád, hogyan állítottad be..

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#14749) Chaser válasza air (#14741) üzenetére


Chaser
titán

Mysofton pl, de mivel az ár mindenütt hasonló így mindenütt 9 cellással kell adják, különben semmi nem indokolná hogy ugyanaz a konfig egy jóval erősebb vga-val csak pár k-val kerüljön többe.

szerk: lunardawn HD 4330=HD 4200 szétfeszelve-meghúzva...ami nem is lenne gond, ha szükség esetén le lehetne kapcsolni és helyette az igp-t használni, de úgy látszik ez várat magára

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#14750) Chaser


Chaser
titán

CHS-től jött a gépetek?

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.