Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:42:54

LOGOUT.hu

Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12157) Lajkó


Lajkó
őstag

Elmondanám, hogy nem igazán értem ezt az egész weapons select üzemmódot, ami a játékkal kapcsolatban mindenki fejében lezajlik! :U
Úgy őszintén. Elhiszitek, hogy csak az a sz@r, értemletlen, rossz, noob, láma, és lol fegyver vagy kiegészítő, amire Te/Ti úgy gondoljátok hogy kiérdemelte ezt a címet? Nem jól fordítom a játék nevé amikor azt mondom, hogy: Modern Hadviselés?
Fear Combatoztam 4 évig, álltalában dedikált szervereken. Ott is akadt egy raklapra való olyan ember, aki úgy gondolta, hogy x/y fegyver nem állja meg a helyét a játékban, pedig ott aztán nem sok van. Nekem is akad ilyen szépszámmal, de maximum nyelek egyet, és mosolygok. (értem ezt mindenféle gyorstüzelő akimbo-ra, duplashotira, stb.., beleértve a hearbeat sensort is bámilyen fegyveren, és a Perkeket.) De miért kell nagy álltalánosságban beszélni? Ha kimaxolta, hát az Istenért! Használhassa már!
Egyértelmü, hogy nem fakadtam ki amikor Larától úgymond intést kaptam a GL miatt (pedig akkor nagyon nem csak én használtam), mert vendég voltam, és mert beláttam, hogy a "normális" játékhoz elengedhetetlen szabályokat hozni. Sajna az én netem csak 8 playert bír el max. lag nélkül, pedig higgyétek el, hogy szivesen hoznám én is a szabályokat... :B (Egyfajta alapfegyó mindenkinek, aztán meglátjuk ki a jobb!)
Természetesen megértem azt is, hogy adott host-oknál, és az ottjátszóknál akadnak háklis területek! :R Ezt el kell fogadni, vagy tovább kell állni! Ennyi! :C

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.