Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34127) SimonYana válasza Prison85 (#34126) üzenetére


SimonYana
addikt

Hát igen!
Majd lesz az jobb is , de az már csak a BF3 -ban! Addig gyokorolok és tanúlok!

Most viszont szerenék köszönetet mondani és egyben elnézést kérni mert a Multigaming.hu szerverét vádoltam meg kickettel , hol ott autohalál volt! De ez annak tudható be , hogy téves információt kaptam a szabályokra vonatkozólag!
Ma Zsozsooooo mindent elmagyarázott és elmondott mi mért és hogyan van! Kaptam videókat is amiből lehet tanulni egy kezdőnek!
Mint említettem énkezdő vagyok és ezt mondjuk a veszekedés helyett más öreg róka is megtehette vólna , hogy segít és elmagyarázza ! Látszik , hogy ki az aki össze tartja a csapatot! Biztosan ezért is olyan jó csapat ez!
Szóval ha valaki még hasonló cipőben járna , hogy kezdő és tanulni szeretne ( biztos nincs már ilyen) , akkor az bátran forduljon Zsozsooooo
kollégához (Munltigaming.hu) , mert Ő mindenben segít amiben csak tud!
Olyat is elmond amit nem is tudod , hogy kérdezni akarsz , mert tudja mit kell tudni a kezdőknek! Biztosan vannak köztetek még sokan ilyen tudással és meg köszönöm ha valaki segít a jövőben! Mondták páran , hogy ha nem kérdezek , akkor hogyan segítsen! Nos tudjátok egy kezdő nem tud olyanról kérdezni amiről nem is tud! Ezért kezdő!Gondolom Ti is elkezdtétek valamikor! ;]
Előre is köszönöm a megértését mindenkinek aki esetleg túl tud lépni az ezt megelőző konfliktuson és mint egy kolléga említette is kezdjünk tisztalappal !
:R :R :R Sorry a hírtelen parázs hangulatomért! :R :R :R

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.