Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4551) azbest válasza DroiDMester (#4548) üzenetére


azbest
félisten

rosszul közelíted meg a dolgotkat.

A kínaiaktól csak kapsz egy dobozt, ha bármi bajod van, oldd meg. Mivel van pár ember, aki használhatóra faragta alternatív rendszerrel, így akinek csak arra van szüksége, tökéletes vétel.

A weteknél fizetnek licenszdíjakat a codec-ek, szoftverek, drm után, van alkalmazott, aki a libreelecbe bedolgozik, van aki az androiddal foglalkozik, hónapokon és éveken át. Ezt hívják támogatásnak. Akinek ez kell, annak jobb ezt választani.

A kínai gyártók termékeinek linkelését tiltják kodi fórumon, mert mindenféle kalóz programmal és tartalom elérésére való addonnal telepítik a kodit. Ezzel rossz hírét keltve annak.

ja de közben más is leírta :)

#4550
btw, a licenszelt hang egyben azt is jelenti, hogy másik soc: s905-h (bár lehet csak abban különbözik, hogy engedélyezett -e a dekóder).

[ Szerkesztve ]

(#4552) DroiDMester válasza azbest (#4551) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

Mondtam hogy nem szeretnék ezen vitát... De látom ti sem értitek a kérdésemet pedig baromi egyszerű a kérdésem!

Mi olyan dolgot tud a WeTek, amit PL egy 40.dolcsis kínai nem tud?

Sz.tem nem kérdeztem olyan bonyolultat! Suppot haggyuk most.... mert a maradék közel ~30 000.Ft ból még 3.éven keresztül minden évben, meg tudod venni mindég a leg újabb-frissebb boxot!

[ Szerkesztve ]

(#4553) rsf válasza DroiDMester (#4552) üzenetére


rsf
senior tag

Mondjuk a dual DVBS2 tuner.
Ezért sokan TVHeadend szervert futtatnak rajta.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#4554) osztraksajt válasza DroiDMester (#4548) üzenetére


osztraksajt
őstag

1.
- Másfél hónapos termék, annyira nem lenne nagy csoda ha nem lenne rá update még, de nem is ez a helyzet ráadásul. A márciusi frissítést követően OTA frissítések jönnek ki minden termékükre, nem kell külön weboldalról letöltögetni/telepíteni.
- Két OTA frissítés is jött rá. Szerintem ez korrekt support.
- A wetek hub-ra biztosan lesz újabb libreelec, míg az A95X-re távolról sem biztos hogy ráhegesztik.
- Nagyon szívesen, igazán nincs mit.

2.
- Nekem veled ellentétben van Play1-em. Jött rá több frissítés is, bár mostmár LE-vel üzemel, (ott is OTA jön rá az update). Az S2 tunerje vételi képességben odaveri az amúgy széthájpolt VU solo enigma beltérit csak hogy képet kapj a minőségről. Azért a play2-t meg ne hasonlítsd már egy 35 dolcsis lejátszóhoz, sem kivitelben, sem minőségben, sem felszereltségben. Meg nem tudom ezt értelmezni hogy ugyan a play1-re van ugyan support de a play2-re biztos nem lesz. Gondolom ezt abból vezetted le hogy a Hub-ra TE nem találtál, de ugyebár lásd egyes pont. És ismét egy következetes jóslás miszerint a play2-ben lesz jónéhány bug. De a hozzáteszem hogy a play1 out-of-the-box teljesen jó volt, inkább csak további fícsöröket hoztak a frissítések és olyan bugokra javítást amik jóformán csak extrém helyzetekben jöttek elő, de én pl eggyel sem találkoztam pedig nyüstöltem eleinte rendesen, igaz nem is egyből vettem meg mikor kijött ezt aláírom.

Nekem pl kellett mókolni a T95M-el, mert szerintem valami kiegészítő folytán a rajta lévő androidos kodi folyton fagyott rajta. Mióta lecseréltem azóta működik. Mondjuk addig/azóta sem láttam olyan karácsonyfa kodit mint amit erre feltoltak a szorgos kis sárga kezek....

Az utolsó ponttal maximálisan egyetértek, kicsit túltoltuk ezt a dolgot. :B Peace.

(#4555) azbest válasza DroiDMester (#4552) üzenetére


azbest
félisten

Leírtam már párszor. Van amire a kínai boxok alkalmatlanok, mert hiába a hardver, ha nincs rajta a hozzá szükséges szoftver. És nem minden szoftvert lehet okosban felrakni, ahogy azt a kínaiak csinálják.

Ezt a következő, meg az utána következő kínai box sem fogja tudni. Hiába van minden újabb kínai boxon monjduk egyel újabb android, ha frissesség alatt például ezt érted, akkor sem lesz képes némelyik feldatra. És itt még nem is arról beszélünk, hogy bugos -e vagy javítják-e valaha, ha igen, hanem a feature-ökről.

Azzal nincs semmi baj, hogy van akinek ezek nem kellenek és van olcsóbb alternatíva, ami kielégíti az igényüket. Szerencsére van aki hobbiból, ingyen megoldja a problémákat, ezzel is növelve a kínai box értékét. Nélkülök ez a topic is kevésbé pörögne, mert ahogy elnézem, főleg libreelec buildjével használjuk a boxokat.

Erről jut eszembe, hogy Kszaq-nak itthonról is lehet kávépénzt adományozni hálából, ha nem a paypal.me-re mutató gombot, hanem a mellette lévő paypal.com-os linket nyomjuk, akkor onnan be lehet lépni és sikeresen lehet küldeni neki motivációt / köszönetet / kávépénzt :D

Tudtátok, hogy Krzak Mateusz az igazi neve? :)

[ Szerkesztve ]

(#4556) interstate76 válasza DroiDMester (#4552) üzenetére


interstate76
addikt

Nem értelek. Akinek már volt legalább 3 kínai kütyüje, az pontosan tudja, hogy a szoftver legalább olyan fontos, mint a hardver. Ha ez igaz - márpedig atombiztosan igaz -, akkor hogy lehet hivatalos OE/LE-támogatással rendelkező vasakat összehasonlítani olyanokkal, amelyek esetében mi írjuk ki SD kártyára az LE-t win32diskimager-rel? Nekem is Beelink Mini MXIII-asom van és eszem ágában sincs tízezreket fizetni azért, hogy egy másik vas out-of-the-box tudja ugyanazt, amit a meglévő pár perc mókolással, de ha nem lenne kszaq, akkor a kis kütyüm sehol nem lenne médiaplayerként, miközben a Wetek cuccai akkor is jók lennének, ha kszaq meg sem született volna.

No offense, csak olyan, amit írsz, mintha mki hülye lenne, aki nem a legolcsóbbat veszi meg az azonos CPU-val szerelt dobozok közül.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#4557) DroiDMester


DroiDMester
nagyúr

Tényleg SEMMI értelme a vitának mert továbbra sincs a kérdésemre válasz! a TV/DVB része engem marhára nem érdekel!
Meg valószínű az itt lévő fórumozók 98% -át sem, ez nem érv hogy WeTek -et vegyen valaki Netflix és hasonlók szintúgy nem érdekelnek! De ezeket egyébként is meglehet oldani ha valaki akarja ahogy én is simán feltettem az elvileg nem kompatibilis YouTube for Android TV -t és villám gyorsan vaj simán megy minden tartalom YT -ről!

KODI? én ami(k) nálam volt(ak) BOX(meg azt a 8-10.féle ROM amiket az MXq Pro 4K ra feltettem próbaképp) egyiken se indítottam el a gyárit, az első dolgom volt minden számomra haszontalan felesleges app törlése, a KODI is!
És egyből ment fel az aktuális leg frissebb Night vagy teszt bulid! a GT1 re is csak a videó teszt végett tettem fel a 16.1 et mert a 17.es verziókba már nem lehet ki íratni a kihagyott/eldobott frémeket!

interstate76 megint jön hogy ha ez nem volna........... az nem lenne........! de mivel van LE nem csak WeTek re és jól is működik, így ezen része lényegtelen! Persze ha nem lenne csak WeTek re LE akkor minden bizonnyal sokkal többen vennének WeTek -et, bár az se biztos mert olcsóbban kijön egy hardkernel arra meg azt pakolsz amit szeretnél!

[ Szerkesztve ]

(#4558) envagyok válasza osztraksajt (#4554) üzenetére


envagyok
veterán

Play1 = ritka jó termék sat vételre. Megy a libreelec, stb. A supportja ultra gáz volt 1 évig (az android most is az), sok volt a vita, a kamuzás. De most kiforrott lett. Az első hónapokban a hajamat téptem, de most már örülök hogy van. Ha a play2 2 tuneres lett volna, cseréltem volna. Nekem most az a tv szerver +2 bedugott usb dvb-t stickkel.
Wetek play2<= k1plus A Kiplus még több is a play2-nél a kombó tuner miatt. Az egyik 110euro, a másik 55USD :) Szerelési minőség, táv ugyanaz a minőség. Mivel a legújabb alex féle libreelec már kadenciahelyes, és hamarosan a kszaq féle is használni fogja a tunereket, és mert az android mind weteken, mind kipluson egy kaka, így nem is kérdés, melyik jó választás.
A MiniMX meg 20usd-ért ugyanazt tudja, mint a wetek hub 90 eur-ért.
Kszaq-t már ismerem lassan több mint egy éve, kitartóan fejleszt a régi mxq-ra is (s805), volt pár extra kérésem, szó nélkül belepakolta az akkori openelec portjába. Nálam jobban vizsgázott, mint a wetek support.
Mindezt úgy írom, hogy volt/van már nekem asrock ion, asrock beebox htpc-m, wdtv live-om, raspberry pi 1,2, amlogic s805,s812,s905 olcsó kütyüm, wetek play, Nvidia shield

[ Szerkesztve ]

(#4559) azbest válasza DroiDMester (#4557) üzenetére


azbest
félisten

Nem érted a saját kérdésedet :( De mindegy.

De mit adtak nekünk a rómaiak?

[ Szerkesztve ]

(#4560) envagyok válasza interstate76 (#4556) üzenetére


envagyok
veterán

Ha kszaq nem lenne, a wetek se lenne sehol.
Tőle meg codesnake-től kukáztak össze mindent.
Részben a wetek miatt lépett ki mindenki az openelecből.

(#4561) junkpod válasza rsf (#4550) üzenetére


junkpod
nagyúr

Licenszelt DTS hang
Semmire való ficsőr

Optikai hang kimenet
Szintén felesleges hdmi esetén, illetve spdif minden boxon van és amelyik erositon toshlink van ott digi-koax is van.

DVB-S2 tuner amiből egy használható különálló kb. 40 eurótól kezdődik
Van tuner a tv-ben, mint mindenkinek, useless...

N-es wifi
Semmit nem ér, filmet LAN kábelen tovabbitunk.

Gigabites Ethernet
Olcsó boxon is van...

RF+Infra
Infra mindez van, az RF nem tommi de bt szokott lenni.

3xUSB
Enyémen is van...

Hivatalos LE támogatás
Amíg a fejlesztő nem vesz másik hw-t...

Box's don't touch!

(#4562) envagyok válasza azbest (#4555) üzenetére


envagyok
veterán

"Erről jut eszembe, hogy Kszaq-nak itthonról is lehet kávépénzt adományozni hálából, ha nem a paypal.me-re mutató gombot, hanem a mellette lévő paypal.com-os linket nyomjuk, akkor onnan be lehet lépni és sikeresen lehet küldeni neki motivációt / köszönetet / kávépénzt :D"
-Ez erősen ajánlott. Én küldtem már sört kszaq-nak, Alex-nek, a Kodinak, Libreelecnek.
Mert megérdemlik. Összesen kb boxonként 1000Ft-ot, de bőven megérte így is.

(#4563) junkpod válasza azbest (#4551) üzenetére


junkpod
nagyúr

A kínai gyártók termékeinek linkelését tiltják kodi fórumon, mert mindenféle kalóz programmal és tartalom elérésére való addonnal telepítik a kodit. Ezzel rossz hírét keltve annak.

Hahaha... A kodi alapfunkcioja a torrentrol letöltött lopott tartalmak lejátszása...

Box's don't touch!

(#4564) DoItYourself válasza azbest (#4559) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Nekem is sokszor eszembe jutnak a rómaiak... :D

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#4565) envagyok válasza junkpod (#4561) üzenetére


envagyok
veterán

Optikai van minimx-en és ki pluson is :)
A tuner dologról vitatkoznék. Nekem is van mindkét tv-ben sat tuner, de számomra az használhatatlan. A tvheadend/oscam páros sokkal használhatóbb. A felvétel is bárhol megnézhető (a tv-n csak azon a tv-n),plusz az összes telefonos/tabletes android kodin, a PC-s kodin, és az összes libreeleces kodin nézetem a tv-t/felvételeket akár házon kívül is.
De erre is ott a ki plus olcsón, bár ebben az egyben verhetetlen a wetek play régi a két tuner miatt.

[ Szerkesztve ]

(#4566) envagyok válasza junkpod (#4563) üzenetére


envagyok
veterán

Azért a törvényesség látszatát fenn kell tartani.

(#4567) rsf válasza envagyok (#4558) üzenetére


rsf
senior tag

A play2-ben 2giga ram van gigabites ethernet és 4.0-ás bluetooth ja és dual band wifi. 2.4 és 5 GHz
Szerintem a dual tuner is belerakható, de nem akartak elszállni az árral ezért jött ki single tunerrel.
Ez csak feltételezés, de ránézésre ugyanaz a két tuner.

[ Szerkesztve ]

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#4568) envagyok válasza rsf (#4567) üzenetére


envagyok
veterán

Availink AVL6211+AV2011 DVB-S/S2 : DVB-S #0
Ez van a sima playba.
Nekem a több sat a kliensek miatt kell.
Szereztem már használt usb sat tunert a Ki plushoz, de sajnos a kernel nem támogatja. Ki akartam vele váltani a playt (mint szervert), és egy lejátszót (s995)
hogy két eszköz helyett csak 1 legyen

(#4569) rsf válasza envagyok (#4568) üzenetére


rsf
senior tag

Play2 tuner

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#4570) junkpod válasza envagyok (#4565) üzenetére


junkpod
nagyúr

Nekünk hagyományos dvb-c kábeles tv csomagunk van 100+ csatornával, rakat HD, a tartalom viszont így se túl nagy, szinte csak a mese csati megy, minden másra ott a viragbolt :D

Box's don't touch!

(#4571) envagyok válasza junkpod (#4570) üzenetére


envagyok
veterán

A ki plus elvileg tud dvb-c-t is.
Plusz egy smartcard olvasó..
Aztán már bárhol. Bármivel nézheted.

(#4572) interstate76 válasza DroiDMester (#4557) üzenetére


interstate76
addikt

Ennek az egész vitának valóban semmi értelme, mert nem ugyanarról beszélünk. A hardkernel már csak hab a tortán. :)

(#4560) envagyok Ezt így igen erős kijelentésnek érzem, de még ha igazad lenne, akkor is a wetek a gyárilag támogatott cucc, a mi boxainkra pedig mi hegesztgetjük fel a különböző LE-verziókat - messze nem ugyanaz a kávéház.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#4573) junkpod válasza envagyok (#4571) üzenetére


junkpod
nagyúr

Nem értesz, nem akarom nézni. hol nézzem bárhol? Van 1db tv-nk a nappaliban.

Box's don't touch!

(#4574) osztraksajt válasza junkpod (#4573) üzenetére


osztraksajt
őstag

Pl én másnap melóhelyen nézem amit este otthon felvettem. :DDD

(#4575) rsf válasza interstate76 (#4572) üzenetére


rsf
senior tag

Ja ja olyan mintha mindenki hülye aki 300eFt-nál drágább használt autót vesz mert az is csak annyit tud mint az olcsó.

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#4576) DoItYourself válasza rsf (#4550) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Függetlenül a mai hozzászólásoktól, ha beüzemelted a gépet, majd írd meg a tapasztalataidat légy szíves, engem érdekel. Itt egy friss LE, bár gondolom már megtaláltad te is. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#4577) gabywap válasza envagyok (#4568) üzenetére


gabywap
tag

És milyen az az USB-s SAT tuner? Az a baj ami kapható is lenne USB-s és jó is lenne elég borsos. Mondjuk nekem a pc-ben is van egy skystar 2 HD.

K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265

(#4578) rsf válasza DoItYourself (#4576) üzenetére


rsf
senior tag

Mindenképp.
Holnap este röffentem. :)

“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“

(#4579) azbest válasza junkpod (#4573) üzenetére


azbest
félisten

"Nem értesz, nem akarom nézni. hol nézzem bárhol? Van 1db tv-nk a nappaliban."

Tableten, telefonon... konyhában, wcben... munkahelyi 2m-es átlójú fhd lcd digitális táblán :DDD És távolról is be lehet kattintani, ha felvennél egy műsort, vagy akár vissza is nézheted.

[ Szerkesztve ]

(#4580) DoItYourself válasza azbest (#4579) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Láttam a blogodban sokféle USB-s tunert. S905-el próbáltad már valamelyiket?

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#4581) gabywap válasza DoItYourself (#4580) üzenetére


gabywap
tag

Én igen próbáltam libreelec-el mennek, itt már irtam rólla. :)
DVB-T+FM+DAB+820
[link]

K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265

(#4582) azbest válasza DoItYourself (#4580) üzenetére


azbest
félisten

006-os libre, 4.0.9 tvheadend a repóból,

DVB-T:
af9015 tuner ok
rtl2832u+e4000 ok
rtl2832u+r820t ok
mygica t230 ok

DVB-C:
mygica t230 fail, continuity error pörgött, lehet nem megy jól a backportolt driver. A csatornákat felvette a listára, megtalálta őket, de lejátszani nem sikerült.

Egyébként jól viselte, nem indítottam mindig újra, hanem leállítottam a lejátszást, kihúztam a tunert, bedugtam a másikat, ellenőriztem ssh-n dmesg-gel, tvheadedn felületén bekapcsoltam a beállított network-öt az adott tunerre és kész. A C-s kínlódást próbáltam újraindítás után is, de csak nem sikerült.

[ Szerkesztve ]

(#4583) envagyok válasza gabywap (#4577) üzenetére


envagyok
veterán

Volt így s2-3600, de azt tönkretettem :(
Most egy terratec S7 rev2 van, de sajnos a jelenlegi amlogic kernellel nem ismeri fel a tvheadend.

(#4584) envagyok válasza interstate76 (#4572) üzenetére


envagyok
veterán

" Ezt így igen erős kijelentésnek érzem, de még ha igazad lenne, akkor is a wetek a gyárilag támogatott cucc, a mi boxainkra pedig mi hegesztgetjük fel a különböző LE-verziókat - messze nem ugyanaz a kávéház."
Nagyon el vagy tévedve. A wetek maximum androidra ad gyártói supportot, de az is gáz volt play-el, az én céljaimra úgy nem volt használható. Az Open/Libreelec, és az enigma image-k pedig nincsenek támogatva. És ugyanúgy kellett fogpiszkálóval feltenni az sd vagy a nand verziót :) A wetekforums.com-on, mikor az openelec megjelenése után írtam a hibákat, kértem a javítását, hónapokig nem csinálták meg. Volt hogy mondtam már, hogy visszaküldöm, mert használhatatlan. Erre az volt a hivatalos válasz, hogy az openelecre nincs gyártói support, közösségi támogatással készül. Ugyanez igaz az enigmára is.
Lassan 2 év után a libreelec sem tökéletes (a true 23.97-et még nem játssza kadenciahelyesen), az enigmák úgy szarok, ahogy vannak (nincs dd,dts pass,stb), az android meg egy vicc.
Ezért én jelenleg/eddig tv szervernek használom, arra tökéletes.
Aki nem hiszi, járjon utána, olvasgasson a wetekforums.com-on kicsit, és rájön, hogy igazat beszélek.
Ehhez képest kszaq kérésemre pár nap alatt belerakta két támogatott típusú, de nem támogatott Hardware azonosító dvb-t támogatását a kernelbe s805 idején. Ez még most is megvan az s905 vonalon. (alcor, és pctv android dtv)
Tehát több mint másfél év tapasztalattal szerintem kszaq jobban supportál libreelec alatt, mint a wetek.
Persze bármikor abbahagyhatja, de biztos vagyok benne,hogy lesz utódja.
Androidról meg annyit, hogy népszerűbb boxokhoz mindig hozzáhegeszt vki egy supportált romot.
Pl. Minimx-re van Vega S95pro és Minix rom is.
Forrás: freaktab.com, 4pda.ru

[ Szerkesztve ]

(#4585) danih válasza azbest (#4582) üzenetére


danih
addikt

Huhh erről lehetne bővebben? Van egy elfekvő DVB-T tunerem (Gigabyte U8000 vagy ilyesmi), Windows 10 már nem támogatja, de ezzel új életre kelhet...

(#4586) junkpod válasza azbest (#4579) üzenetére


junkpod
nagyúr

Mint technikai kihívás, érdekes lehet. De én 42col alatt és hm erősítő nélkül nem fogyasztok tartalmát.

Box's don't touch!

(#4587) interstate76 válasza envagyok (#4584) üzenetére


interstate76
addikt

Senki nem mondta, hogy a gyári support mindig szuper. Azt mondom, hogy marhaság a saját felhasználói szokásokból/tapasztalatból kiindulva lehülyézni azt, aki hajlandó pénzt adni érte.

Részemről over, így is túlrágcsáltuk. :)

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#4588) GZoli7 válasza azbest (#4582) üzenetére


GZoli7
senior tag

Most lehet, hogy hülyét fogok kérdezni. :D
Nem ismerem a mindigTv-t, egyelőre mást használok.
Ezekhez a csatornákhoz nem kell szolgáltatótól kártya, vagy valami, hogy működjenek?

(#4589) interstate76 válasza envagyok (#4584) üzenetére


interstate76
addikt

Más (közben lejárt a szerkesztési időm): a hétvégén kipróbáltam linuxszal a Mini MX-et és azt hiszem, láttam a nicked abban a topikban, ahonnan leszedtem a lemezképfájlt. Te is kipróbáltad? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok? Nálam nagyon lassú volt, és nem tudom, hogy az 1 GB RAM, a mindössze class 4-es sd kártya, vagy egyéb ok miatt.

(#4588) GZoli7 Az ingyenes csatikhoz nem kell kártya, a többihez igen.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#4590) Celtis válasza DroiDMester (#4557) üzenetére


Celtis
veterán

Csak benéztem ide, hogy erősítsem a 2%-os kisebbséget. Kizárólag a dupla DVB-S tuner miatt vettem anno wetek play-t. Szerverként üzemel. A TV-mben van sat tuner, de ki sem próbáltam, mert elméletileg is alkalmatlan arra, amire kéne.
Ha vennék most, akkor is a tuner miatt, de meglepődve olvasom, hogy most már single-lel adják.

(#4591) envagyok válasza Celtis (#4590) üzenetére


envagyok
veterán

Felértékelődött a jó kis régi wetek play.
Ráadásul már kapni sem lehet. :)

#4589 interstate:
Kipróbáltam, semmi extra. csak kíváncsi voltam.

(#4592) azbest válasza GZoli7 (#4588) üzenetére


azbest
félisten

"Most lehet, hogy hülyét fogok kérdezni. :D"

Sosem állítottam, hogy normális vagyok :DDD

Igen, kell előfizetés. Mindigtv, dvb és raspberry pi topicokban sokszor beszéltünk róla, kulcsszavak tvheadend, oscam, smartcard reader.

(#4593) envagyok
a mindigtv néhány kissé egy oldalú kódolatlan csatornát ad, a minidgtv extra pedig előfizetéses csomagokat.

[ Szerkesztve ]

(#4593) envagyok válasza azbest (#4592) üzenetére


envagyok
veterán

Jópár csatorna ingyenes

(#4594) GZoli7 válasza azbest (#4592) üzenetére


GZoli7
senior tag

Köszi, utánanézek ennek a smart card olvasónak. :D

(#4595) interstate76 válasza envagyok (#4591) üzenetére


interstate76
addikt

Ok, de nálad is nagyon lassú volt? Ha nem, akkor milyen SD kártyát használtál és milyen eszközön próbáltad ki?

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#4596) DoItYourself válasza azbest (#4582) üzenetére


DoItYourself
Topikgazda

Köszi az infókat, gabywap neked is. Azt hiszem bepróbálkozok egy RTL2832U típussal, mert nincs a tévémben olyan tuner, amivel a MindigTV-t lehetne fogni. Van ezekből ajánlott típus, vagy vegyem azt amelyiknek tetszik a színe? Kétféle antenna csatlakozást is látok, ebből a hagyományos (IEC?) javasolt, ha esetleg másik antennát kötnék rá? Az MCX antenna csatlakozós nem szimpatikus, bár nem értek hozzá.

(#4595) interstate76: milyen linuxról is van szó?

[ Szerkesztve ]

Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105

(#4597) vargalex válasza DoItYourself (#4596) üzenetére


vargalex
Topikgazda

Milyen TV-d van? LCD/Plasma-ban még nem láttam olyat, amiben ne lenne DVB-T tuner. Persze elképzelhető, hogy csak MPEG2-vel bírkózik meg...

Alex

(#4598) interstate76 válasza DoItYourself (#4596) üzenetére


interstate76
addikt

Innen szedtem le a minimx_ubuntu_1.zip-et és ezt tettem fel - a kszaq-féle LE-hez hasonló modon - a Mini MX-emre. El is indult, de nagyon lassú volt. Ráeresztettem a frissítéseket, egy idő után otthagytam, és amikor 1-2 óra múlva újra ránéztem, addigra újraindult.

A kérdés az, hogy a letöltött szoftver, az 1 GB RAM, a class 4-es micro SD kártya (legalább 16 GB-os kell hozzá és nekem ilyen méretben nem volt kéznél gyorsabb), vagy esetleg valami más miatt volt szinte használhatatlan.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#4599) gabywap válasza DoItYourself (#4596) üzenetére


gabywap
tag

A hagyományosa-l jobban jársz ugy is kell neki normál antenna általában. :)

K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265

(#4600) DougButabi válasza Celtis (#4590) üzenetére


DougButabi
tag

Mesélnél egy kicsit a rendszerről, hogyan működik?

Jelenleg a TV-ben van a UPC directes kártyám, ezt le tudná váltani egy ilyen masina?
Kellene egy külön kártyaolvasó hozzá?
Egyszerre tudna két kódolt adást felvenni, és közben lejátszani is?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.