Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42105) b. válasza #32839680 (#42104) üzenetére


b.
félisten

Tökéletest a natívhoz képest biztos nem fogsz kapni szerintem mostanában.
Ez igazából azoknak jó akiknek kompromisszumot kell kötni a vállalható FPS miatt. Ismerek olyan emberkét itt a fórumon, akinek a 60 FPS már zavaró inkább vállal kompromisszumot, de 100+ FPs re törekszik me olyat is aki a 60 FPS hiánya zavar.
Nehéz dió ez. Ha nézted az új Xbox bemutatóját, [link] még a saját címekben is nagyon erősen képes skálázni az algoritmus, sokszor feltűnően élesen kijön még egy Tv-n is a különbség, csak hogy tartsa a fix FPs-t. és ott választásod sincs, nem úgy mint itt : Opcionális ficsőr szerencsére Cifu azzal tolta végig a Ds-t és meg volt elégedve.Egyénfüggő.
Én amíg lehet nem fogom használni, bár Metroban az RT mellett már megpróbáltam mert a 2070 dadogott , de zavart a tudat hogy DLSS sel játszom.

Callisto a te hozzászólásaidra és személyeskedésére nem vagyok kíváncsi és abszolút nem adok, ,a szememben egy sima trollá avanzsáltad le magad már jó ideje úgy is kezelem a hozzászólásaidat és a véleményedet bármiről és bárkiről.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.