Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:02

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26284) kgymac válasza kameraman77 (#26279) üzenetére


kgymac
őstag

Szia,
Más driver kell ha normál módon (csak be van kapcsolva, betölt a drid a telefonon) csatlakozol a pc-hez,
és más, ha recoba próbálsz bootolni. Mindkettő drivert tartalmazza az OTU, így ezt telepítsd fel. Ha már fenn van, nem kell telepítened. (Normál használat esetén a hw eszközpéldány azonosítója usb\vid_05c6&pid_9025&...., romtól függően usb kompozit eszköz (gyári rom, elvileg h1n1 esetén is) vagy usb háttértár (CM esetén) ).
Ha reco módba teszed a telcsit (fakirr1 blogját ajánlanám figyelmesen elolvasni, különös tekintettel a töltsd fel a telefont előtte részét is) és simán csak rádugod, nem fog mutatni az eszközkezelő semmit a telefonból. Hogy lássa, a fastboot -ot el kell indítani (ahogy fakirr1 blogjában van, képekkel), a fastboot várni fog a telcsi rádugására. Amikor rádugod, csak akkor fogja felismerni az eszközt. Az usb vezérlőknél keresd, usb kompozit eszközként fogod látni (részletek fülön az eszközpéldány azonosítója usb\vid_05c6&pid_9026&.........) Ha megjelenik, már be is fog bootolni a telcsin a cwm reco-ba.
Ha nem ismerné fel esetleg, akkor nincs a drivere telepítve (ismeretlen eszköz: nincs otu telepítve, ismert eszköz, de sárga felkiáltójeles: driver aláírás kéne). Vista óta nem telepít a win aláíratlan drivert, ezt először ezt kellene átállítanod.Ez elvileg így néz ki win7-en (gugli szerint): Számítógép (Sajátgép) jobb klikk > tulajdonságok > Speciális rendszerbeállítások > Hardver > Eszköztelepítés beállításai. (win8.x esetén F8-as menüben lehet kiválasztani bootoláskor).
Ha eddig eljutsz, lehet folytatni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.