2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pendrive kontra külső merevlemez

    Biztos, hogy a pendrive a megfelelő eszköz számunkra? Vagy van még esélyük a külső, 2.5"-os HDD-knek is?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 10 éve 69

  • MÁV, késés és a személyes tapasztalatok

    Ezen írásomat az Indexen megjelent cikk inspirálta, ugyanis szerintem az abban lévő adatoknak a „fele sem igaz”, ami jelen esetben azt jelenti, hogy „kissé” kozmetikázottak az adatok és valójában sokkal rosszabb a helyzet.

    Közlekedési szokásaim felemásak, hiszen igaz, hogy minden nap használom a vasutat, de ez kizárólag egy bizonyos elővárosi vonalra érvényes, mégpedig a Budapest Nyugati-Pályaudvar és Lajosmizse között közlekedő dízelüzemű (ez később fontos lesz) járatra.
    Időnként egyéb, szintén elővárosi járatra is felszállok, ha rövidebb útvonalon közlekedek (Budapesten belül), illetve van, hogy átszállok Kőbánya-Kispesten, a székesfehérvári gyorsított személyre, amikor Édesanyámhoz megyek Érdre.

    A késések valóban nem túl gyakoriak, hogyha az összképet nézzük, de egyből másképp fest a dolog, amikor megnézzük, hogy milyen időpontokban a legjellemzőbb.
    A Nyugati felé a legtöbbször az a vonat késik, amivel a legtöbben dolgozni mennek és hivatalosan 07:42-re kellene beérnie. Igaz, hogy a késés ritkán haladja megy a 10-15 percet, ami nekem még pont belefér (közvetlenül a vasút mellet dolgozom), de másoknak ez már valószínűleg késést jelent a munkahelyükről.

    Folytatás...

    Geri Bátyó 10 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.