2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elfeledett fűszereink

    Valójában nincsenek teljesen elfeledve, de ritkán használjuk és sokukról azt sem tudjuk, hogy „ősi” magyar fűszer.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 9 éve 166

  • Élesedik a helyzet e-cigi ügyben

    Én csak nemrég óta szívom az e-cigit (2014 május), de látom az előnyeit. Előtte 22 évig dohányoztam és szerettem is, nem akartam leszokni. Most viszont az átszokás sokat segített, függetlenül attól, hogy egészségügyi gondjaim nem voltak.
    Könnyebbnek érzem magam. Jobb a közérzetem és nem utolsósorban olcsóbb is. Mindezek mellett az élvezeti értéke sokkal nagyobb. A cigit (e-cigis nyelvezetben: az analógot) azért szívtam, mert kellett. Nem éreztem rossznak, hiszen függő voltam és a heroinista sem érzi rossznak a cuccot.
    Most viszont főleg azért szívom az e-cigit, mert élvezem az ízeket! Számtalan dohányos, gyümölcsös és desszert íz közül lehet választani, de még kolbász, vagy pizza ízű liquid is elérhető!
    Az alább linkelt videókból kiderül, hogy ez sem csodaszer és ez sem egészséges, de sokkal kevésbé káros, mint az analóg. Pont ez a lényeg! Az e-cigi egy alternatíva a dohányzók számára!
    Apám 65 éves és kb. 50 éve dohányzik. Az alábbi videóban említett 3. generációs készülékkel és patronnal (tank, integrált kazán, stb.), még a 12 mg-os liquid sem volt neki megfelelő (talán a 18-as jó lett volna), viszont nekem komolyabb készletem van (mod és felújítható tank) és a 10mg-os liquiddel töltött készüléket le sem akarta tenni. Három nap alatt 4 szál analógot szívott, de csak azért, mert éppen töltőn volt az e-cigi. Amúgy viszont 20-30 szál piros Symphonia-t szív.

    Folytatás...

    Geri Bátyó 9 éve 39

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.