2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lehetséges Windowst használni SD kártyáról vagy USB-rol?

    A kérdés adott. Nem hirens bootot szeretnek, de nagyban hasonlót . Egy teljeserteku Windowst szeretnek futtatni külső hordozon. Főképpen SD kártya!

    How can I solve that? ;)

    alkatraz3000 9 éve 18

  • Mai döbbenet...

    Családi vállalkozásban informatikai dolgokkal foglalkozunk, illetve partnereinknek szállítunk is le cuccokat. Általában én rakok össze, én szerzek be, én telepítek stb stb.

    Partner Lenovo Thinkpadet rendelt, de nem ám fullos verziót. Egy L540 meg egy E szériás. Mindegyik i3, 4gb ddr3, hd4000, 500gb hdd. Az egyik 15 col, a másik kicsit kisebb. A lényeg, hogy darabjuk 160+áfa volt, amit a partner 160+áfa+áfa áron kap meg, ami már felülről karcolja a 200.000-et, és ezekhez még kellett windows 38+áfa, és office 46+áfa. Egy gép jócskán 300 felett áll meg. Nem is erős, nem is olyan masszív gép, mint a jó öreg Thinkpadek, és szubjektiv, de gányul néznek ki. Azt meg sem említem, hogy driver CD sem járt hozzá, ami a barátnőm 60.000 forintos acer gépéhez járt (mondjuk abban meg cd olvasó nincs -.-" ) a touchpad meg a reptiliánoknak vagy nem tudom kiknek készült, mert a bal/jobb klikk felülre került, alul nem érzékel sehogy.

    Elfogult vagyok Apple-el szemben, de ennyiből már egy igényes fémvázas, SSD-s, i5-ös Macbook jött volna ki, amire azt raksz amit akarsz, ha akarod az OSX-et eltünteted, és csak windows. Az operációsrendszer amúgy meg ingyenes, és az irodaicsomag is, ami kompatibilis Office dokumentumokkal, és exportálhatsz is abba.

    alkatraz3000 9 éve 28

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.