2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • S lám, k*csög BMW-s lettem.

    A történet egy tök átlagos családi meetingen indult meg. Fater unokatesójának van/volt egy e39-es 523i BMW-je, melyet bontóba akart tolni. Felvázoltam neki a lehetőségeket, miből hogyan lehetne nagyobbat kaszálni, mert egy bontós kb csak megköszönte volna neki, de értelmes összeget nem adtak volna neki. Hazafele úton párommal gondolkodván, arra jutottunk, hogy az építés idejére nyugdíjazni kéne az Astrát, és így addig sem kopik/romlik az állapota, ha már ide eljutottam vele.

    Meglepő, de az unokatesó minden ellenvetés nélkül elfogadta az ötletemet, hogy a BMW kerüljön hozzám, addig is kicsit rendbe vágjuk, majd eladjuk mire az astra elkészül.

    Igazából az autó egyetlen hibája, hogy rettentően csúnya. Évek óta egy parkolóban állt a napon, és néhány helyen a lakk távozott az autóról - ami állítólag típushiba. Ezt leszámítva az autó kifejezetten egyben van, computeren sem találkoztunk semmi aggasztó, drága hibával.

    Az elmúlt 1 hónapban már lassan 2000km-t letekertünk, bár egyszer traileren is voltunk a vízpumpa elhalálozása miatt. Szerencsére az Opel-társadalomban kialakult kapcsolataimnak köszönhetően, elég gyorsan és olcsón megoldódott a dolog.

    A történet valószínűleg annyi csavart tartalmaz, hogy én szeretném megvásárolni ezt az autót, mert egyszerűen Isteni érzés egy ilyent vezetni. Meglepő volt az index léte, amit az esetek 99%-ban használok is ;) .

    Folytatás...

    alkatraz3000 7 éve 19

  • Xiaomi Roidmi 2S Gyorsteszt.

    Alkalom szüli az új dolgok vásárlását, legalábbis esetemben. Miután az autómat felújítási céllal kivontam a forgalomból, amiben volt bluetooth-os rádió stb stb, ezért a BMW-be kellett valami multimédia upgrade. A BMW esetében (e39) nem játszik az "1DINesítés", mert számomra gusztustalanul hat, másrészt a műszerfal így adja ki tökéletesen. Maradt tehát a szivargyújtó, amibe rengeteg lehetőség létezik zenéléshez. Régen jó pár olcsó FM-Transmittert kipróbáltam, valami nyűgjük mindig volt, és emellett bumszli/ormótlan a legtöbb.

    Kutakodtam a Zinterneten és a TinyDeal-en arcomba vágta a leakciózott Xiaomi termékeket. A Xiaomi Roidmi 2S készülék gyakorlatilag féláron volt, és a legviccesebb, hogy a gyorsposta (Deutsche Post) 44!! forintba került. Pénteken, pont határidőre érkezett meg.

    Az első és egyetlen negatívum, hogy a BMW csatlakozója túl tágas. Ezt majd megfelelő mennyiségű szigszalaggal fogom orvosolni, ha végre nem leszek lusta venni.

    A doboz egyszerű és nagyszerű, kisméretű, és sallangoktól mentes. Egy leírás van benne, meg a készülék. Itt tennék egy apró kitérőt gyorsan. Lehet kapni pár dollárral többért International verziót, ami annyiban tud többet, hogy angol leírás van benne. (Dinnye : 100, Melone: 120)

    Folytatás...

    alkatraz3000 8 éve 32

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.