2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy álom valóra vált

    1999-et írunk, 5 éves vagyok és megjelenik a Nicolas Cage főszereplésében készült Tolvajtempó. Én, aki minden 2 ütemű autó füstjét boldogan szagolgató kis hülye, teljesen elámultam. Természetesen a Chip Foose által újratervezett GT500-as Eleanortól.

    Teltek múltak az évek, lett jogosítványom, először Opel, aztán számtalan BMW. 2,5 év alatt elfogyasztottam 10 autót. Valahogy sosem találtam meg azt amit keresek.

    Lediplomáztam, dolgozni kezdtem, szenvedtem a levedlett német prémiumokkal naívan, hogy jó lesz majd. Persze mire jó lett, hatalmas bukóval eladtam mindig, hogy más élvezhesse ki :)

    Elkezdtem még jobban spórolni, nem minden pénzem beleborítani az aktuális autóba, álmodozni, hogy végre megvehessem az igazit. Ez november 16-án hétfőn valóra is vált számomra.

    Egy szó: Szerelem

    alkatraz3000 3 éve 22

  • Egy nap az iPhone 12-vel

    2009 óta kisebb, nagyobb megszakításokkal, de iPhone-t használok. Volt számtalan más márkájú telefonom, de mindig az iPhone fogott meg. Két éves XS-em elvesztette garanciáját, és a szerződésem is lejárt, így az új széria bejelentésekor azonnal a hardveraprón kötött ki.

    Ugyebár a bejelentés és piacra kerülés között 1.5 hét telt el, így tegnap tudtam megszerezni a szimpla 12-es telefonom. Szerettem volna prót, de egyszerűen ennyi pénzt egy telefonért nem fogok adni. Vicces, hogy 2 éve, mikor az XS-t vettem - ami akkor volt a csúcsmodell - majdnem annyiért vettem, mint most az alap kivitelt. Persze árfolyam stb, na de mégis. Ezek már igen komoly összegek, mégha 2 évente váltok telefont. Magával az XS-el sem volt semmilyen problémám az égvilágon, de nem akartam, hogy jótálláson túl meghaljon.

    Itt tennék egy kis kitérőt a sztoriban. Miután eladtam az XS-t, a céges Galaxy A51 maradt csak, ami finoman szólva is egy kupac sz*r. Telefonként működni is alkalmatlan, lefagy, lassú, akadozik, nevetséges. Már régóta szemeztem a Oneplus készülékekkel, és nézegetni kezdtem valami filléres darabot az átmeneti időszakra. Vásároltam egy Oneplus 3-as telefont, kemény 15.000 forintért. Egyszerűen lenyűgöző telefon, nem tudok rá rosszat mondani. Fel nem foghatom, hogy egy 4 éves "noname" telefon hogyan működhet ennyire flottul, nem ehhez vagyok szokva droidos téren. Itt kezdett bennem motoszkálni valami, hogy iPhone..

    Folytatás...

    alkatraz3000 4 éve 71

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.