2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Astra project Part: má' nem tom.

    Na az autó megkapta a friss fényezést. Sajnos van még 1-2 rész, amit fujkalni kell, de haladunk és mar nem ocsmány az autó. Jöhet a beltartalom befejezése, amint anyagilag kicsit helyre jöttem.

    alkatraz3000 8 éve 10

  • Az energiaital rossz, ÉRTEM?!

    A történet kb 14 éves koromban kezdődik. A kávét nem csíptem, viszont az energiaitalok full műanyag ízét imádtam. Tudom furcsa, de vonzottak mindig is a mű dolgok.

    Szépen lassan iszogattam az energiaitalokat, mindig mást, nem igazán érdekelt a márka. Hetente 1-2 alkalommal, a kis dobozos verziót.

    Benedek felnőtt, már 22 éves, és jelenleg a munkahelyén ül. Benedek hatalmas ember lett, lassan, de fokozatosan csúsztak fel a kilók. Sokáig élsportoló voltam, de emiatt a feszített, szabadidőmentes életmód miatt megutáltam a mozgás minden formáját. Hiába figyeltem a kajálásra, de ígyis jöttek a kilók. (Csak hogy el tudjátok képzelni, 187 cm mellé vagyok 115 kg. 2éve nyáron voltam 93, egy diéta után) Jött az egyetem és a munkahely, én meg totálisan kimerült lettem állandóan, ezért energiaitalt kezdtem vedelni. napi minimum 1 liter lement a hét mindennapján, de ha valami miatt különleges napom volt, a 1.5-2 liter sem volt lehetetlen.

    Haverom példáján felbuzdulva megpróbáltam letenni a cukros löttyöket, mert attól Ő is elég látványos fogyást ért el.

    Az elmúlt 1 hónapban, maximum 1 litert ittam meg, amikor éjszaka indultunk útnak vagy valami hasonló. Mellékhatások: non-stop fáradtság, kimerültség , kezdődő fogyás, viszont tényleg rohadt fáradt voltam az elején. A kimerültség tünete szépen lassan eltűnik, és már nem hiányzik annyira.

    Folytatás...

    alkatraz3000 8 éve 87

  • Haladunk haladunk! Astra projekt!

    Nem régen írtam, hogy kicsiny és egyáltalán nem rentábilis autóm fejlesztés/renovacio alatt áll. Nos az utóbbi időben ki lett lakatolva az auto kb 90%-ra. Sajnos 1 apró lyukacskát találtunk az alvazon, de a küszöbök és hátsó részek ki lettek cserélve. Az emelésipontom kb a titanic állapotában volt, csak az 114 eve a sós vízben pihen.

    Na, megkapta a teljesen indokolatlan 17-es kerekeket, mar volt is egy durrdeffektem egy kátyú miatt. Barátnőm hülyének néz, mert mar kicsinek latom a 17-es pacskert is :D

    A diszkó lámpákat eladtam.

    Megvettem végre minden extrát amit ebbe az autóba lehet, a klíma kiszedése külön mókás volt. Egy bontóba barátnőmmel mentünk nyitásra, zárás után tudtunk távozni. 7,5 órát vett igénybe a procedúra , bár előtte sosem szedtem szét astrat, klímát végképp nem. Azt sem tudtuk mi van, de sikerült.

    Rendelésre elkészült az Irmscher optika az autóra, hivatalosan is bojler lett az autóból. Szerencsére pont annyira szolid, amennyire kell és a legfontosabb, hogy ez gyari megoldás.

    Hamarosan megkapja a telifényt az auto, kizárólag a gyári színét. Előtte a plastidippel szépen befurodtunk.

    Folytatás...

    alkatraz3000 8 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.