2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Cseberből vederbe.

    Belefáradtam, elment tőle már teljesen a kedvem. Pedig kb már mindent kicseréltem rajta, de a szerelem elszállt.

    Hát meghirdettem kívülről ocsmány E39-es BMW-met, amire a végére tényleg már csak annyi kifogás lehetett, hogy a lökhárító és a géptető színe más. Mondhatni végülis 0-ra kijöttem, mert a vételár kifejezetten alacsony volt , így a rengeteg ráfordítás után is jól tudtam kiszállni.

    Mi legyen az utód? Gondoltam valami biztosat venni, amivel nem lehet olyan brutálisan sok gond, de a sznobizmusom is ott volt, hogy hiába öreg e39, azt a kényelmet nem adnám fel. Haverokkal beszélgettünk sokat - mind autóbuzi - de nem lett nagyon ötlet.

    Barátnőm szöget ütött a fejembe. Miért nem lesz cabrio? És tényleg! Fiatalok vagyunk, sokat járunk Balatonra, imádjuk az utazást, gyerek nincs, csak cica :D

    Kezdődhet a keresés, Opel G Astra Bertone. Az Opel szerelem a mai napig adott, és bár a G astra egy rettentően unalmas autó, de a Bertone kinézete már elég "menci".

    Rengeteg találat, de 1 dolog hiányzik, a PÉNZ! Jöttek a BMW-re a jobbnál jobb ajánlatok a szuahéli törzs tagjaitól, de beszélgetni se szívesen beszélgettem velük, nemhogy egy papírra kerüljön a nevünk.

    Nem igazán jött az amire vágytam, eszembejutott, hogy BMW-s BMW-sel talán jobban megértik egymást.

    Folytatás...

    alkatraz3000 6 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.