2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megint egy szaladgálós Shitbox és annak vásárlása

    A harmincért vásárolt hűséges Opelem 1 év kíméletlen pusztítás után új gazdihoz került. Nem mintha műszakilag bármi hibája is lett volna, de a farán levő sérülés miatt még én sem nagyon tudtam volna megoldani a műszakiját, és költeni sem akartam rá. 3 óra alatt el is adtam egy családnak. Bukás volt-e rajta? Nem, még bőven hasznot is hozott.

    Gondoltam, legyen némileg több komforttal ellátott utódja, haveromnál meg volt egy Comfort G Astra, minden jóval ellátva, 22 évnyi szervíz számlával. Eleve gyűlölöm a G astrat, mert amennyire jó volt az F-es, véleményem szerint mindent el is rontottak a G-nél, így tökéletes választás arra, hogy semmi kötelék ne alakuljon ki. A problémák akkor kezdődtek, amikor hiába volt felújítva a pusztítóan erős 1.6 EcoTec motorja, elkezdte temetni az olajat ~ 1000km-en. Miután szívből gyűlöltem, ezért 5 hónap után próbáltam tőle szabadulni, hálisten barátom visszavásárolta.

    No, de akkor most mégis mi az istent vegyek? Valami olyasmit szerettem volna, ami még megközelítőleg sem volt korábban. Nagy kritériumok nem voltak, klíma, műszaki, némileg egyben levő bódé, szívó benzin.

    Sajnos az utóbbi időben az 500.000 ft-os ársáv kb a két évvel ezelőtti 200.000 ft-os sávnak felel meg, így elég lepusztult kínálat tárult elém.

    Folytatás...

    alkatraz3000 2 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.