2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ez a kinézet majdnem tökéletes :)

    Most nem fogok sokat írogatni a dologról. Fent vannak vegre a nyári pacskerek, es igy a lemenő Duna-parti fényben elég jól mutatott .

    alkatraz3000 8 éve 18

  • A mennyből a pokolba tipikus esete

    Mai napom nem is volt annyira vészes, ahhoz képest, hogy újra meló és suli. Na de délután elérkezett a nap fénypontja, felrakhattam a friss szerzemenyem. A nyáriszettem idén egy ATS Stern polirperemmel. Akit érdekelnek a csúnya részletek : 7J ET30 4x100 15" . Ki is jöttem a gumistol, a zene üvölt, jo ido süt a nap megint, dudolom a dalt, az auto is vegre normálisan ment az új kipufogoval . Egyszer csak puff es vége. Na mondom no para, nem először rohad le ez a szemétláda :D legalabb nem a világ túlsó halál f....n :) az auto nem indul, hibakódot olvastam, AC búg, önindító teker, delej van. Egyedül ott többet nem tudtam tesztelni. Haveromek röpke 2 ora múlva haza is húztak. Annyit mar tudok, hogy a trafonal sincs szikra .

    Szóval most auto nelkul maradtam, a BKV-t ruhellem es túl macera.

    Itt a fotó az új "papucsokrol".

    Ui.: pont menni akartam lemosni, 200m-rel előtte Ő inkább nem akart.

    alkatraz3000 8 éve 6

  • Astra F Dayline / Daylight Projektoros Lámpa

    Néha szeretnénk, ha kicsit elütne régi megszokott autónk az átlagtól, es nem a Homasitabol szeretnénk ezt megtenni.

    Lehetséges "angeleye" tipusú lámpát is vásárolni ebbe az autóba, de egyrészt ez elcsépelt már nagyon, másrészt ez maradjon meg a Bajorok kiváltsaganak ;)

    Azért is írom ezt a kis bejegyzést, mert gyakorlatilag semmi részletesebb info nincsen sehol (Opeles fórumokon sem).

    Amit érdemes róla tudni elsőként az ára. Sajnos ez eléggé vészes , hiszen a drágább Sonar Angeleye 45.000 forintos áránál is lényegesen huzosabb. Márkától függően ez olyan 60-70 között mozog. Kifejezetten szerencsésnek mondható az esetem, mert az általam vezetett Astra csoportban egy tag azzal viszonozta a segitsegeimet, hogy lényegesen olcsobban odaadta a használt lámpát. Igy ez nekem 25.000+postaba került. Általában 40-50.000 korul mennek el használtan.

    Beszerelése: Hála Istennek minden a gyári csatlakozoknak megfelelően köthető be, szóval nem kell drótokat vagdosni/pótolni. Ez angeleye eseten előfordulhat (márka függő) . A fény irányát 2 8-as tőcsavar tekergetesevel lehet állítani, ahogy elnéztem az elektromos motor nem beszerelheto.

    Folytatás...

    alkatraz3000 8 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.