2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A szerencsétlenség... Dehogyis, a szerencse napja inkább!

    Reggel arra kelek, hogy valaki rohadtul nyomja a dudát a kereszteződésben. Nos a házunk elott 2 eve lett jobbkezes az utca, ennek ellenére ma sem tudja a sofőrök 90%-a. Engem pl nem szokott érdekelni, mert öreg az autóm, a vétkesnek jobban fog fájni. olyan tempót elérni, hogy halálos legyen eleg nehéz itt. (Tudom tahó vagyok). Nos a duda az en autombol üvöltött, amit barátnőm vitt el vásárolni. Egy hölgy benezte, aki meg ki is szállt visitozni, majd barátnőm megtanította a KRESZ erre vonatkozó részére.

    Lapozunk.

    Felújítás történik nálunk panelban. A nappaliban volt 2 a házzal ('71) megegyező korú konnektor? Nálunk mar kicsit régebben volt biztosíték tábla csere, amire az összes gomb külön fel volt cimkezve. Na en ezeket lenyomtam, sőt 1-2 pluszt is. Leszedtem szépen a burkolatot, lecsavaroztam mindent, csupasz kézzel leszedtem a drótokat, mar csak a fokabelek maradtak. Az egyik párt simán elvagtam. A kovetkezo párt is ugyanúgy indítottam, a kis hobby készletembol származó csípővel. Hatalmas robbanás, valami gömbvillám szerűt is lattam, a Kábel vége megolvadt, a csípő pengeje is eldeformalodott, a csuklomon es a parkettan vastag koromfolt. Hát ugy nagyjából össze-vissza szartam magam a dobbenettol. Először nem tudtam mi van, majd kérdeztem a többieket, hogy mi az áramütés tünete. Szerencsére nem történt baj.

    Folytatás...

    alkatraz3000 9 éve 8

  • 25 év után újra a topon!

    Ma "teljesült" ki a család. Hihetetlen, hogy 25 év utan is hibátlanul üzemel minden tekintetben. Ma mar igazából semmire sem jo, nehány játék azert van rajta. Az akkoriban maximálisan elérhető 4mb ram, 40mb scsi hdd, 8mhz cpu :) az os (without X) magyar nyelvű, es wordot is találtam rajta. A billentyűzet es az ahhoz csatlakoztatható gyári egér is perfekt. Hálózatot nem tudom lehet-e készíteni vele, de egy a PS/2-eshez hasonló port van rajta egy telefon szimbolummal.
    Pontos típus Macintosh Classic M0420 .

    alkatraz3000 9 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.