Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trouble
senior tag
válasz aytukabozs #9365 üzenetére
Igen emlékszem rá, majd megkeresem, köszi.
-
trouble
senior tag
Nova Launcherel szabtam testre a megjelenést. Ma az Időkép frissítése után vak lap maradt a kezdőképernyőn.Azóta semilyen időjárás vidgetet nem tudunk kirakni a kezdőre, mert sem a Nován sem telefon moduljai között nem jelenik meg semilyen időjárás alkalmazás modulja? Köszi.
-
trouble
senior tag
válasz Viktor0610 #9803 üzenetére
Most megnyugodtam .Sajna a tárcsázóban való keresést nem tudom megszokni.
(#9805) Victoryus94 : Nincs Face. acc - om, de a javaslatot azt köszönöm
-
trouble
senior tag
válasz Viktor0610 #9813 üzenetére
Azt gondolom ez így maga a tökély, köszönöm!
Ha az 1.15 ről a váltás előtt csinálok a PTR-böl egy backup-ot, felteszem a FoxPuppy féle 1.19-et, és vissza akarok állni 1.15-re mert nem tetszik az 1.19 , akkor ezt a mentést futtatom a restore-ból és kész ?
-
trouble
senior tag
válasz Viktor0610 #9932 üzenetére
Hol tudnék ezekben a dolgokban kitanulni, mert csak úgy hellyel-közzel kapiskálom, hogy miről van szó? Bár gondolom itt arról van szó, hogy az egyik recoveryvel készített bacupot nem célszerű a másik recoveryből vissza rakni A RedBull előtt egy v967-m volt ott nem kellett ennyi mindenre figyelni. Feltettem egy angolított recoveryt azt abból lehetett mindent csinálni azt kész. Bár ez egy sokkal jobb telefon mint az volt.Összekapta magát a ZTE, mert mát untam a bénázásukat Segítesz nekem annyit pü-ben, hogy válaszolsz egy pár alap kérdésemre amit nem értek, vagy nem teljesen tiszta, hiába olvastam el az összefoglalót vagy hetvenszer ?
-
trouble
senior tag
válasz Viktor0610 #9934 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget fogok élni vele
-
trouble
senior tag
Úgy látszk ez egy ilyen nap. Nekem most fagyott ki CamScanner használat közben, semmire nem reagált, cak akksi ki-be. 1.15 Hun., 2 hónapos és ezzel a romal vettem? Tapasztalat ?
-
trouble
senior tag
válasz aytukabozs #9968 üzenetére
Kivánci vagyok mert volt a múlt héten is de ott nem volt meg pontosan, hogy mi is történt.Kiváncsi lennék más rendszereknél is van ez a jelenség? Nekem csak Androidos telefonjaim voltak, de előbb utóbb mind csinálta
-
trouble
senior tag
Kétszer használtam most a navinak a telefont huzamosabb ideig, pokolian melegszik.Első alkalommal egy óra használat után lefagyott a hő miatt ( gondolom)! Akku ki-be stb. Másnak tapasztalat ?
-
trouble
senior tag
válasz n@p@lm #10072 üzenetére
Az első alkalom tokba volt nekem is. De sajna ma nem tokban és így is felforrt. Bár kb 15 percet ment. A télen a Here levitt Bajára akkor nem melegedett, persze nem nézegettem, de akkor nem sütött a nap a szélvédőre. Ez most Igo, ki kéne próbálnom, hogy ez számít-e, bár nem hiszem. Valmit ki kéne fundálni, mert a ZTE 967E- vel voltam Görögországban is és Olaszországban is(egyik sem hideg ország), és gond nékül működött végig sötét hátlappal!?
-
trouble
senior tag
válasz wwenigma #10067 üzenetére
Az mit jelent,hogy kell szellőzést hagyni az alján ? Hogyan ?
batonyo: Ja nehéz, hisz be van szorítva egy tartóba, nem tudom még, hogy hűtsem. A szélvédőn van,esetleg a szélvédőre fúvatni a klímát, de ugye az sem konkrétan a készülékre fúj hanem a szélvédőre. Bár lehet, hogy az is számít !
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz wwenigma #10102 üzenetére
Igen ezt tegnap én is megtettem, de fél óra használat után is veszélyesen meleg volt. Tovább nem volt szükségem a navira. Nem tudom, hogyan csináljam, mert nem úgy tűnik, hogy mondjuk egy fél napot elpörög a szélvédőn gond nélkül . Mindenesetre ez nekem nagy csalódás. És mi lenne ha fekete hátlapja lenne ?
-
trouble
senior tag
válasz easy...rider #10151 üzenetére
Köszönöm, feltétlen utánna nézek.Majd jelentkeze !
-
trouble
senior tag
Ezt találtam a playen :cpu adjuster.
Erre gondoltál ?[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
[link] Bocsánat ez az
-
trouble
senior tag
Dupla bocsánat a dupla bénázásért.
Megtaláltam a programot, a hétvégén remélem lesz időm megnézni, köszi. -
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
válasz easy...rider #10177 üzenetére
Ma kipróbáltam a Cpu adjustal lekorlátozva a gps- t de ugyanúgy felforósodott és egy félóra használat után elkezdte eldobálni a gps kapcsolatot, majd megfagyott.Befotóztam korábban cpu adjust beállítását, azt rontottam volna el, vagy mi lehet a megoldás? Mert a gps- t kéne használnom !
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz aytukabozs #10287 üzenetére
Szegény Jim74 elvitte a balhét, én sem tudtam miről van szó.De itt a válasz: igen mennek!
-
trouble
senior tag
A gps gyorsaság nekem is ok 30-60mp.De sajna hosszú távon kb. használhatatlan annyira felmelegszik, hogy kikapcsol, a Cpu adjustal órajel lekorlátoz sem segített. Estleg valakinak erre valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz Aethelstone #11076 üzenetére
Ez még Kit-Kat ?
Full magyar ? -
trouble
senior tag
Ma reggel bekapcsolás után azt írta ki, hogy az android.system.ui leált, háromszor okéztam le ezt az üzenetet !
Mire végre felállt a rendszer, meglepő módon a megvásárláskori háttér témával ?
Mondjuk korában is volt már, hogy ezt írta ki bekapcsoláskor, de akkor csak egyszer, és minden tökéletesen működött. Mi ez, mit gondoltok ?[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
Sziasztok!
Sokat használom a bluetooth-ot, és mostanában keseríti az életem, sztetek. lehet vele valamit kezdeni !?
1.15. Hungobungo rom van fent.
Kocsiban telefonálás közben rendre leakad,vagy egyből a hivás megkezdésénél, fogadásánál, vagy 1-2 perc múlva, teljesen kiszámíthatatlan lett! Előtte egy fél évig semmi gond nem volt vele ,
Ja a rádiót frissítettem 1.19- re.
Valakinek ötlete, köszönöm , -
trouble
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest