Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Az már akkor hasznos. De videókat is viszi rendesen? Mert volt itt régebben valaki, aki szintén agyondicsérte valamelyik Flash verziót, aztán kiderült, hogy a videót nem is böngészőben játszotta, hanem valami külön programmal nyitotta meg vagy hogy.
Szóval rendesen böngészőn belül tudsz bármilyen videót lejátszani, nagyítani, kicsinyíteni, tekergetni különösebb akadás/késés nélkül?
-
atillaahun
veterán
Fogyasztóvédelmes panaszod hogy áll? Jött már rá válasz valakitől?
Lehet nekem is lesz egy köröm velük ez ügyben. Nálam is három csere van a garijegyen, viszont a dátumot nem hosszabbították meg. Úgy voltam vele, hogy majd ha eladom ráérek kötekedni velük. És most a Skate okán megfordult a fejemben. Persze ha nem szállnak el az árazásával.
Neked mondtak egyébként valamit erről, hogy miért nem hosszabbítanak fő alkatrész cserekor, vagy csak mondták hogy érezd magad behúzva és kopj le? -
atillaahun
veterán
válasz Keeperv85 #1134 üzenetére
Ennek kapcsán még nekem is eszembe jutott, amit múltkor nem említettem, mert nem tartottam fontosnak: a legutóbbi 3 csere alkalmával nekem is kis műanyag zacskóból hozta a szervizes a házat, amiben alapból nem volt akksi, SD, meg hátlap se. Elsőre azt hittem, csak smucig, és sajnálja a kiegészítőket, de ezek szerint ki sem tudta volna cserélni a többi alkatrészt. Hogy a Tré központból kapják így, vagy eleve a ZTE-től azt nem tudom, talán az utóbbira tippelnék.
-
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
Inkább azt találjátok ki hogy kéne kivasalni a Tré-ből a pléd vételárát. Hogy is volt az a méltányossági csere vagy beszámítás? Domerator, te említetted?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz #40993792 #1252 üzenetére
Ma nem éppen arról volt inkább szó, hogy cserélni mindenképpen tudni fogják, mert szépen beraktáraztak belőle?
Egyébként meg most mit mondjak nekik, hogy csalódtam a készülékbe, úgyhogy adjanak helyette valami jobbat? Hátécé?! Kikérem magamnak - nem vagyok sznob. Legyen inkább egy Skate. Jahogy az is ZTE?? Hát azt nem tudtam. Nemgáz, jólesz. -
atillaahun
veterán
válasz dragon1993 #1285 üzenetére
Vagy ha mégis, akkor úgy, hogy még véletlenül se hasonlítson az utóbbi 10 aláírásod közül egyikre se. A legnyerőbbek az apró nyomtatott betűk
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Kicsit lemaradtam múltkor az előzményekkel, a LibrApi-nak akkor végülis az UK-ban kapható 2.3.5-ös (ott is függetlenül árult) Libra a forrása? Firm és Kernel is onnan van? Vagy már azóta itthonra is adtak ki hozzá frissítést? Mert mintha úgy rémlene, hogy nálunk csak 2.2.2-vel jelent meg.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
LibrApi-ba OC-s kernel van? Ugye szeretne valaki mutatni (írni) róla tesztértékeket?
Gondolom alvó WiFi meg LED gurúl benne. Úgye? -
atillaahun
veterán
A TPT-s particionáló csomagokban ugye van recovery? Mert nem látok bele a .bin fájlba.Áh, vak vagyok nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
atillaahun
veterán
válasz barnam_ #1755 üzenetére
(#1739) Adamyno
Míílyen videócsetről beszélsz? Csak nem sikerült (volna) valamit beüzemelni a pléden?(#1746) zszabika
Amennyi selejtes példány van, hihető hogy egy szart raktak bele megint. Végülis úgy vannak vele, hogy nem jóra kötelesek cserélni, hanem egy másikra. Aztán hátha beszopod. Ha meg mégse elüdögének még rajta 1-2 hónapot. De persze az is lehet, hogy basztak hozzányúlni.
Ha van időd akkor szivasd meg őket, garanciapapír beszkennel, és küldheted a tények mellett csatolva az FVF-nek, az NMHH-nak, meg persze a saját központi ügyfélszolgálatukra. Esetleg előtte még vetessél fel jegyzőkönyvet, meg firkants be a vásárlók könyvébe náluk. Hagy szokják.(#1753) maggi1886076
Én is ezen agyaltam, de szerintem alaposan beraktároztak cserepéldányokból, meg előtte úgyis puhítják a népet a szervizeléssel.(#1754) zszabika
www.fogyasztovedelem.com - jó kis fórum, e-mailjüket meg megtalálod a honlapjukon, jobb ha a megyei hatóságnak írsz.(#1755) Aggregátor
Ja. Erre találták ki benne a Push módot. Bekapcsolod, aztán kilépsz, és onnantól online-nak jelez ki (már ha azt állítottad be) és az üzenetek is megjönnek elméletileg azonnal.
Gyakorlatilag meg nem. Eleinte jól működött, de mostanába egy kalap szar egész. Le is baszom, ez is kb. annyit ér mint a faszbukk app.
Fogalmam sincs má én is mit használjak, ebuddy is hulladék, IMO szintén, másról meg nem tudok ami több accountot kezelne. Na mindegy. -
atillaahun
veterán
válasz barnam_ #1755 üzenetére
(#1739) Adamyno
Míílyen videócsetről beszélsz? Csak nem sikerült (volna) valamit beüzemelni a pléden?(#1746) zszabika
Amennyi selejtes példány van, hihető hogy egy szart raktak bele megint. Végülis úgy vannak vele, hogy nem jóra kötelesek cserélni, hanem egy másikra. Aztán hátha beszopod. Ha meg mégse elüdögének még rajta 1-2 hónapot. De persze az is lehet, hogy basztak hozzányúlni.
Ha van időd akkor szivasd meg őket, garanciapapír beszkennel, és küldheted a tények mellett csatolva az FVF-nek, az NMHH-nak, meg persze a saját központi ügyfélszolgálatukra. Esetleg előtte még vetessél fel jegyzőkönyvet, meg firkants be a vásárlók könyvébe náluk. Hagy szokják.(#1753) maggi1886076
Én is ezen agyaltam, de szerintem alaposan beraktároztak cserepéldányokból, meg előtte úgyis puhítják a népet a szervizeléssel.(#1754) zszabika
www.fogyasztovedelem.com - jó kis fórum, e-mailjüket meg megtalálod a honlapjukon, jobb ha a megyei hatóságnak írsz.(#1755) Aggregátor
Ja. Erre találták ki benne a Push módot. Bekapcsolod, aztán kilépsz, és onnantól online-nak jelez ki (már ha azt állítottad be) és az üzenetek is megjönnek elméletileg azonnal.
Gyakorlatilag meg nem. Eleinte jól működött, de mostanába egy kalap szar az egész. Le is baszom, ez is kb. annyit ér mint a faszbukk app.
Fogalmam sincs má én is mit használjak, ebuddy is hulladék, IMO szintén, másról meg nem tudok ami több accountot kezelne. Na mindegy. -
atillaahun
veterán
válasz satee76 #1781 üzenetére
A fizetős kiegészítők néha nem teljes programok csak kulcsok. Rakd vissza az alapot, és arra a fizetőset.
Ha úgyse megy akkor nemtom. Lehet romhiba. Bár gondolom a DocstoGo-ról beszélsz, ami gyári Rom-on szok lenni.(#1780) Adamyno
Hát mittudomén, csak hirtelen nem vágtam, hogy miről beszélsz.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Akkor most a 95%-ot nem a betalálásra érted, hanem a szótárra? Mármint ilyen intelligens volna? Mert én pl. AnySoftKeyboard-ot használok, de az segghülye, ragozást még hírből sem ismeri, nem is használom benne a szókiegészítést.
Megérett már neki egy csere, csak nem tudom mire.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Psychonaut #2068 üzenetére
Szerintem az alap tárcsázóban ezt nem lehet változtatni, nekem is zavaró volt kicsit. Talán egy másik segíthet rajta.
Kipróbáltam párat régebben, de már nem emlékszem melyik hogy kezelte. Biztosat nem tudok, dobj fel gyorsan esetleg egy Dialer One-t, vagy mittudomén mik most a menők, aztán hamar kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz apeelme #2083 üzenetére
Hogyne volna, hát épp múlt héten beszéltük, hogy valszeg beraktároztak belőle a tetvek, hogy kitartson a gari idő végéig, így nem sok esély van rá, hogy a Tré visszaadja a vételárat. Pedig jó kör lett volna.
Van egyébként itt olyan, akinek kijárt volna a csere, de aszonták, hogy nincs? -
atillaahun
veterán
Így tudsz újraparticionálni a több helyhez. Letöltéshez regisztráció kell.
App backup-olós programot én sosem használtam, szerintem van alapja annak, hogy 2 különböző Rom között nem lehet hatékonyan alkalmazásokat visszaállítani. Illetve magukat a programokat igen, csak a beállításaikat nem, mert az rendszerfüggő, és ilyen módon nem mindig engedi megerőszakolni magát, ezért az FC.
Megoldás nem igazán van, Rom cserekor sajnos újrakonfigurálgatás következik.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Tudnátok segíteni valahogyan beszerezni a DCD CloudSync Free-t? Nekem a Market még Enabler-rel sem mutatja.
-
atillaahun
veterán
válasz dragon1993 #2407 üzenetére
Szerintem 55k-ért nagyon kicsi az a kijelző és felbontás.
-
atillaahun
veterán
Ott van a belépés alatt, hogy ""Nem tudom a jelszavam". Rányomsz és kiküldik SMS-ben.
Más.
Árulgatom már a Blade-m egy ideje, holnapra akadt rá egy érdeklődő.
Mondtam neki, hogy felteszek egy gari képes Trés FW-t, meg egy független, stabil, hibátlan ROM-ot - nem baj ha fapados.
Kicsit lemaradtam a témában. Melyik párost ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Árulgatom már a Blade-m egy ideje, holnapra akadt rá egy érdeklődő.
Mondtam neki, hogy felteszek egy gari képes Trés FW-t, meg egy független, stabil, hibátlan ROM-ot - nem baj ha fapados.
Kicsit lemaradtam a témában. Melyik párost ajánlanátok? -
atillaahun
veterán
Trés FW-t azért, hogy garis legyen. Most nem olyan van rajta...
ROM-ot meg azért, hoggy független legyen.
Amit factory resetelve vihet is gariztatni , ha kell.De hagyjuk a témát, inkább kikeresem.
-
atillaahun
veterán
Tudtok valami gyors és egyszerű megoldást arra hogyan tehetnék CWM Recovery-t a gyári állapotúra vissza TPT-zett Bladere?
Driveres szarakodás nem játszik.
Tegnap este óta ezzel szenvedek, és van még kb. egy órám átadásig, ahol független romnak kéne rajta lennie.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest