Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Groovebaby

tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
    Május végén vettem ezt a telefont (tmobilos) minden gyári rajta, annyi, hogy marketből letöltött cuccokkal telepakoltam.
    A múlt héten egyik este a telefon szinte forró volt (előtte órákig az asztalon állt) és az akksi már majdnem teljesen le volt merülve (aznap reggel töltöttem). Gondoltam valami alkalmazás "beragadt", kikapcsoltam, be - azóta ez nem volt.
    Az elmúlt 2 hétben minden nap 7:45kor és 12:10kor jelez egyet a telefon (mint pl naptárbejegyzésnél) de közben semmit nem jelez ki. Ez lehet valami alkalmazás "maradéka"?
    Egyik reggel kijelezte, hogy sd kártya hiba (ezt a kártyát használtam a régi telefonban is, nem volt már új). A gép csatlakozáskor látta, mint új meghajtó, de megnyitni nem tudta. Leformáztam a kártyát, akkor látta a gép is, a telefon is, azóta megy. Viszont időnként visszaáll a gyári csengőhangra a telefon - lehet, hogy ez nem a kártya hibája, de én ide sorolom.
    Aztán most szombaton ha hívást indítottam odáig jutott hogy tárcsázás folyamatban, de semmi több - aki mellettem állt ő tudta hívni az adott személyeket - viszont engem sem tudtak hívni és sms-eket sem kaptam meg.

Szóval röviden az elmúlt hét furcsaságai. Kérdésem az lenne, hogy érdemes szervízbe vinni, vagy új, frissített rom-ot rátenni? A tmobil honlapját megnéztem, a legfrissebb hivatalos van rajta, nincs se rootolva semmi. Vagy egyáltalán ez szoftveres hiba?
    Köszi előre is!

Amoi N828

Aktív témák

Hirdetés