Hirdetés
Aktív témák
-
Reverting
őstag
Nalam az r10 rom kb 3-4 napig ment... ejjelente 1% meritett, semmi gondom nem volt soha az aksival... mindig elment deep sleep-be... az appok az sd voltak.... amik tamogadtak...
Felraktam a kicsi svedet 1 hetig fent volt... ugyanazok a progik.... minden ugyanaz.... meg a verziok is
es egyaltalan nem ment el alaudni.... volt h orak utan is ebredt a menu gombra... estenkent reggelre ezert 25% merult... szoval.... biztos h hardver???
Most 2.1 gyari.... minden progi szinten ugyanaz mint fenti ket romon... es elmegy aludni)) 2-3 nap... ejjelente 1-2% merules....
A szabad helyem 43M szoval meg elvagyok vele.. szeretnek 2.2-ot de nem minden aron)Szerintem a deep sleep funkcio nem oke a sveden teljessen... mert szuzen siman elment aludni telepitve meg mar voltak gondok.... sajnos.... es azert eleg sokan irtak hasonlokat....
Meg sokan irtak h kapcsoljam ki wifit gpst... azert ennyire lama nem vagyok nekem sajnos nem valt be.... es vartam vele 1hetet h az battery file rendezodjon.... mondom hatha.... de sajnos nem))szoval varom a gyari 2.2 mint a messiast))
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest