Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Hunter_
őstag
Jó leült ez a topic.
Ezúton grat Atlantis hiszen mod lettél.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Boyfish
senior tag
upsza
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
Kazimír
őstag
Már ha az ember hozzájut valamiféle újdonsághoz Egyébként pedig hadd legyen ennyi örömöm, hiszen nem sok olyan játékot tudok, amiben jobb lennék nálad
(A késve de megkapott ösztöndíjamból lett egy Gf 6600-am és a rég áhított scanner is, a többit majd idővel.. mi újság van veled? Szervezel még LAN partyt?)
Különben pedig üdvözlet Zalának innen Somogyból, az internetet tekintve már csak a könyvtárból..Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Boyfish
senior tag
srácok Egerszegen melyik számtechbolt a legolcsóbb kéne egy Ati Silencer 1, nam tudja valaki, hogy melyikben van olcsón
[Szerkesztve]''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
_Hunter_
őstag
Szia!
Megnéztem egykét internetes árlistát: legato/global/compatibil/ramorg/startup/zalaszam és nagyon nem találtam. lehet hogy én voltam a béna de tényleg nem láttam az árlistájukon. persze rendelésre lehet hogy tudnak.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Gh0sT
addikt
Ezúton szeretném megköszönni a gratulációkat az új avatáromat illetően! Yaye műve, szóval a dícséret őt illeti.
LAN party: nemtom mi legyen. Mit óhajt a többség? Legyen, ne legyen? Hányan jönnétek?
Melóm még mindig nincs, csak pályázgatok vakon bele a világba... Elég szar ez így, mert már szeretnék valahogyan hasznos tagja lenni a társadalomnak. Tököm kivan, hogy minden évben van 2-3 hónap, amikor nemtok dolgozni... Elmegyek külföldre és gazdag leszek yóóól. Ki tart velem?!Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
_Hunter_
őstag
Vallas: Landorhegy 13
Ste?Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Gh0sT
addikt
vallas: ne felejts el holnap pls! Ha felvesznek ígérem hagyom magam MOHAA-ban.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
őstag
válasz _Hunter_ #766 üzenetére
22/a, szinte szomszéd, bár fogalmam sincs hogy a 13 melyik
egyszer össze kéne ülni egy sörözős mókára is a többiekkel.
Gh0st-nak, naná hogy legyen lan, a kocka sörös ajánlatom még áll, meg egy 8-as switchet is tudok vinni ha kell, csak időben szóljatok.
Hagyás nélkül is lenyomlak
mikor lesz benn az önéletrajzod?
[Szerkesztve].............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Boyfish
senior tag
up az új nap
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
Boyfish
senior tag
3000(hozzászólás)
[Szerkesztve]''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
_Hunter_
őstag
Hol lehet Zegen venni potit?
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
őstag
Hogy meglegyen
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
parandroid
félisten
Aki logisztikusi (akár beszerzés, akár log. tervezés) munkakörben el tudja képzelni magát egy F betűs multinál, annak lehet hogy most érdemes lenne beadnia egy önéletrajzot.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
_Hunter_
őstag
válasz parandroid #788 üzenetére
Ha jól tudom akkor kontrollert is keresnek. Ha valakit érdekel.
Bővebben: linkÉld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
_Hunter_
őstag
válasz parandroid #790 üzenetére
Bezony. Nekem is úgy küldték mailban. Bár én most máshova próbálok bekerülni így számomra a flex tárgytalan. Meg nagyon azt mondják hogy elmennek, bár szerintem ez csak pletyka.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
őstag
Üdv mindenkinek!
remélem mindenkinek jól alakul a munkakeresés!!!
Ghost mikor tartunk lan party-t? már hiányom van.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Gh0sT
addikt
Visszatértem Zalába a hosszú hétvégémről.
Batman: én is nagyon sajnálom, talán majd legközelebb tudok menni
vallas: nem tudom mikor lesz party, jelen pillanatban aktívan munkát keresek. Lehet, hogy elhagyom kishazánkat, valszeg pénteken kiderül a sorsom.
peterkeT: köszönöm a hasznos infókat, a héten pályázni fogok.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
őstag
Hali!
frissült a weblapom, a galériában vannak régi lanpartys képek is
Bővebben: link.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
róland
veterán
UP! Egy reinstall után.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
őstag
Üdv srácok!
Gh0st, mi a pálya lett meló?, maradsz zegen egyáltalán?.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
_Hunter_
őstag
Sziasztok!
Kéne nekem pár óra erejéig a FIFA 2005 telepítő cd-i. Akinek megvan dobjon nekem egy mailt. Előre is köszönöm.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Batman
őstag
Hali!
Valaki kölcsön tudna adni egy tv tunert, egy napra mert szerintem az enyem behalt, de ki akarok probálni egy másikat hogy nem csak en vagyok béna.
Elöre is köszi.A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest