Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Hello! Tervezek egy Active-et venni a Watch Active után, viszont sehol nem találok infót arról, edzés közben át tudok-e lapozni zenevezérlésre, és használni azt. Illetve, egyet találtam, ahol azt írják panaszként, hogy edzés közben nem használható semmi más, de ez elég kétértelmű, hiszen más tényleg nem használható, nem is érdekel edzés közben, de a zenevezérlés igen. Működik?
Másik kérdésem, hogy a "plasztik" üveget mennyire védi valójában a keret, mert azt olvastam, attól még karcolódik, viszont egy védőfólia áráért már majdnem megkapom a zafír üveges változatot."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz gogantibi #32 üzenetére
Akkor sima S1 lesz, köszi. Kár, h nem keret van az egészen. +4000 a védőüveg az órához, ha olyan helyen rendelem (itt 5000-ért tettek a régire karcelnyelőt, majdnem 2 éve rajta, azzal is adtam el), +5000 a zafíros, azt bevállalom. Vsz a bőrszíjjal is jobban járok, mert a coloré 5 hónapot bírt, az ezüst házzal meg jobban mutat a fémszíj.
Hívást tudom, meg értesítések is jöttek, az érdekelne, hogy zenét tudok-e vezérelni edzés közben. A color watchon jobbra elhúztam bármelyik edzésmonitort, és ott volt a zenevezérlés. Nem akarom elhinni, h a fejlettebb készülék nem tudja.
A pontosság még érdekelne. Óra nélkül futottam, a telón a Mi app az órával szokott 2,83km helyett 3,05-öt mért, a Shealth meg 3,11-et, ua. beépített gps-szel.
Előre is kösz a válaszokat.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz gogantibi #35 üzenetére
Oké, ez a lényeg, léptetés hangerőszabályozás zenekijelzés. Ha ez megvan, okés. Városban nem dugom be a fülem, de van az a szélerősség (40-60km/h és/vagy egyéb szélzaj), amivel nem birkózik meg a zajszűrés. Futás közben is jól jön, főleg, ha vmi energiafeltöltő zenét ismételnék.
No meg biciklizéshez inkább a lábaimat használom.
Munkákban, hobbiban is jól jön a kihangosítás (ezt nem tudta a color),mert telót nem vehetek föl közben, és nyilván mindig akkor keresnek (ha nem retyón vagy fürdőben, hogy ezt nem tudják kivenni a telókból ).
Köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz ecaddsell #37 üzenetére
Color watchom volt, az app meg nem frissült (naprakész!), de telóra jött MUI5.1, az szétQrta az egészet, zenevezérlés leállt, értesítések véletlenszerűen vagy sehogy, folyamatos engedélyriasztások teljes hozzáférés ellenére, stb. Engedélyek, app törlése, újra telepítéssel teljesen más Mi Fitness jött le, megint működött, csak hirtelen megvették az órát, nem tudtam tesztelni. Egyelőre várom a készletről rendelt S1-et, de úgy látom,va GLS 3* árért 3* annyi idő alatt is szállít. Még sehol, értesítés se. Galak szivacsot nem kockáztattam meg azzal az üzemidővel és telózabálással (csak az S health a dupláját fogyasztja a mi fitnek). WC(olor) az első elfogad6óan működő okosórám volt 5 (mi és amazfit) bughalmaz után, próbálok emellett maradni.
A fóliázott, amúgy GG3 órám rendesen nyelte a karcokat, inkább nem kockáztatok, jó a zafír üveg egy fólia áráért + szíjjal, amely úgyis elszakad pár hónap alatt. Pedig a GG3-ban bízom, az újabbakban már nem, tapasztalat.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz ecaddsell #37 üzenetére
Végre ide talált az óra (/sze, h bekamuzott raktárkészletről, névtelen csomagban ). Frissítések során átment sima telefon eszközbe, szóval eleve re kellett setni, aztán kapcsolatot vesztett frissítés közben, mintha lefagyott volna, de csak megcsinálta, jó lassan. Végül nekem is újra be kellett állítanom mindent.
Jó, hogy van 2GB zenetárhely, de milyen firmátumot játszik le? Mire jó, ha tfont úgyis vinnem kell fut/bic, mert anélkül hiába nájtrájdör?
Végezetül hogyan lehet működésre bírni az időjárás widget? Minden beállítás oké, sync, de semmi, csak kapcsolódjak a tfonhoz, pedig kapcs."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Este csak úgy beugrott az időjárás, edzés közben viszont nem dobta be az értesítéseket az óra.
-
Predatorr
őstag
válasz ecaddsell #43 üzenetére
Én telón beállítottam DND-t, nem ébreszt. A telós DND talán tárgyalásra van? Vagy du pihenőre?
Ilyen képről kifutó számokat utoljára Amazfit óráknál láttam, amikor fénysebességgel kerékpároztam, szerinte.
Ami számomra bosszantó, az a max 4-5 nap üzemidő, SPO2 off, és mivel ledöntött valami vírus, nem is voltam futni vagy bringázni, szóval GPS csak munkahelyig és vissza, napi 25p. Feleannyi, mint az elavult óráé, miközben ugyanazt méri.
Nem értem, miért nem lehet intervallumot állítani SPO2 mérésnél, mint pulzusnál, pedig gyárilag bent volt, valamelyik frissítéssel került ki.
Nálam sport módban ugyanúgy működ a rtw. Tök jók Watch-nál nagyobb számok, de a pontos idő olyan kicsi karakterekkel szerepel, hogy a Mi Band könyörög a receptért, én spec nem látok belőle semmit. Főleg, h távollátó szemüveg kell.
A távmérés pontosabb a telefonhoz képest, mint a sima Watchnál volt. A 3,02km (vagy 3,03, szintén teló, csak Samsung Health, ua. GPS-szel) futás most kijön 2,99-re.
Appokat próbáltam telepíteni, de a jegyzettömb csak kiírja, hogy érintsem meg a kapcsolathoz, és semmi. Nem jelennek meg az appban, eltávolítani csak óra resettel lehetett. Ami jó lenne, számológép, eltűnt az éterben.
Alvásnál az éjszakai ébredést frankón látja, a reggeli visszaalvást már nem, de van, amikor később beugrik. Ma nem tette.
Az edzőparki edzést sokkal jobban méri, mint az elődmodell.
A legutóbbi frissítés óta több mp-be telik a Mi fitness betöltése, de az A52S is kapott frissítést, nem tudom, melyik szarta el.
A Watch-hoz képest eltűnt az energiaszint-jelzés, és nincs PAI sem.
Végül is a szokásos Xiaomi: elfogadható hardver, 80%-os szoftver. A minőség, anyaghasználat viszont nekem nagyon bejött. Nem bántam meg, hogy nem Active-ot vettem védőfóliával (bőrszíj nélkül).envidia: Kaptam hívást. Tisztán, hangosan szólt, a hívó viszont csak pár kattogást hallott, pedig még fel is emeltem a kezem. Aztán kipróbáltam másik telón, otthon, tisztán hallottam magam, ha nem is igazán erősen. Szóval elméletileg OK, ha nincs túl nagy környezeti zaj. Azóta csak hivatalos hívásaim voltak, nem mertem órán felvenni.
gogantibi: Fura, mert Watch Colornál működött.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz ecaddsell #49 üzenetére
Hát „sleep mode” beállítás erre van.
Olyat nem tudok, h X után lekapcsolható lenne.
Rendszeresen szinkronizál, v Sync gomb. Az időjárásjelentés.is frissül, csak elsőre kellett neki a tel gps, ami tök értelmetlen, sok máshoz hasonlóan, hiszen ott a gps az órában.
Tegnap du tölt5tM, betegen itthon, most 94% az akku, szóval tart ez, csak ne használja az ember. Mondjuk most vettem észre, h nem szedtem le a védőfóliát alul, a peremről , de azzal is feltöltött 100%-ra..."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz ecaddsell #53 üzenetére
Hát én szeretem, ha használ6om is, amiért fizettem. mondjuk xiaomitól semmiben nem várok 80% fölötti működést. Tetszik, amivel többet tud a colornál, a nagyobb karakterek és a színes jelzések edzés közben, jobb is a követés (ma gyúrtam is).
Valamikor majd kipróbálom a zene rámásolást, de úgyis viszem a telót mindig. A számológép azért hiányzik, és a PAI/energia mérés is működ7ne."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Valakinek sikerült zenét másolnia az órára? Nálam kiírja, h tegyem hozzá töltőre, de akkor is, ha töltőn van. Netes videókon tök más a működés, nálam zenelejátszó ikon sincs az appikonok között, csak widgetből indul.
Zene importálást próbáltam (SD-ről ment, gondolom), de.1 zenét bűn lassan importált 100%-ra, és ott lefagyott. Kb. mint a letölthető appok.
Most nem tudom, h az óra szar, v a xiaomi rendszere."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz Attika1988 #59 üzenetére
Igen, ha lecseréled Color Watchra. Még a drágább órákon is ez a baromság megy, hogy a tempó időmérték.
-
Predatorr
őstag
válasz Attika1988 #61 üzenetére
Hát én nem szoktam duplán rázni, max. bicajjal tekergek, de ott is oké. úgy viszont hülyeségeket mér futásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
1. telón megjelenik.
2. nem. Sőt, mi fitben is hiába törlöd ki a nem működőket, visszarakja, kivéve a menstruációsat.
3. Bt eszközt csatlakoztathatsz az órához közvetlenül, pl. fülest.
4. Kiírja, h 2GB a tárhely. Azt is, hogy tedd töltőre zene másolásához. utána is ezt írja ki, nem tudsz rámásolni semmit. A telón tárolt zenéket elméletileg bemásolhatod de nincs egy értelmes lehetőség listázni, és nálam az 1. szám 99%-ánák lefagyott.
Szokásos xiaomi szar. Én a tfonálás, a jobb gps és a pontosabb sportkövetés miatt cseréltem le a colort.Nem nagyon olvasod el, miket ír ki, mi?
Pusi: az üzemidő egy lószar, a color 3* annyi ideig bírja 1 töltéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Ugyanitt nekem 0/2048MB-ot jelez.
Hívásértesítéshez és fizetéshez nem tudok hozzászólni, hívást haszbálom, payt nem.
Zenéket nekem is kiírja (csak mp3 ), de azt nem, hogy honnan, és nem importál, lefagy.
WiFin kéne zenét másolnia. Amit lát, teljes összeviszsaságban
Ugyanez a verzió.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz Csocsesz75 #71 üzenetére
Nekem az újjal is van.
User26: az sd zenéiből sikerült egyet felmásolnom, zeneforrás óra, bt füles csat. óra, a lejátszási képernyű szürke, nem működik semmi.
A zenelejátszásnak amúgy kutya baja,csak elég lusta frissítenu a játszott zene adatait, pauzálni kell, h megjelenjen.
A lépésekbe simán beleszámolja a karmozdulatokat, még ha ülsz is.
A felüléseket ugrókötelezésnek ismeri fel.
Az öltözködést freestylenak.
Gyaloglás felismerése 5p, és működ.No de vegyek 1 nap alatt lemerülő samsungot 130e-ért, pontatlan érzékelőkkelés szintén bugokkal?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz lajtoskocsi #74 üzenetére
Van több „manual” gyűjtőoldal.
-
Predatorr
őstag
Nekem megérte a + költséget a zafírüveg és a bőrszíj, ugyanott lettem volna a simával, ha tétetek rá fóliát, a szilikon szíj meg úgyis pár hónap alatt elszakad, mint az elődmodellen. Az fémszíjat kapott, ahhoz is jobb a fémház.
Amúgy jó áron adták.
3* próbáltam telefonálni vele, csak a lakásban hallottam a hívót, ő is lakásban, és alig. A többi merő zaj és hallózás."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Gondoltam, hova raktok annyit, 11-13 zseb kell nekik...
Azóta tfonáltam (itthonról, csöndes környezetből), oké volt, szóval nem az órában a hiba.N00n: appok nem telepíthetők, zene nem.tölthető rá wifin caak kártyáról, de csak mp3-at lát, az is bűn lassú, és nem játssza le (nálam.szürke marad az órás lehátszás), hiába párosítom hozzá a fülest.
A pulzus okés (érzema változásokat óra leköveti), gps nálam gyors és pontos, az edzések testre szab6óak (ha már rájöttem, h lejjebb lehet görgetni a beállításokat ), megállást/eljndulást pontosan észleli, vérO₂-t is jól méri. Értesítések rendre jönnek (appban engedélyezni apponként), ha csak smileyt kapsz msngrben akkor néha kérdőjel. Felülésmérés felejtős, súlyzés kérdőjeles, de nálam leginkább azért, mert több tizedes súlyzózás után nem nagyon megy föl a pulzusom.
Frissítést múlt héten kaptam appra, órára rég nem
Nálam a lényeg, h amit jell, mindent tud, a zenét meg elhallgatom telóról, ha márvalaminek muszáj bugzania. Galak szivacsokról olvavsa jó ez,nek.cserélek.
Nekem a pro felár megérte a biztonságos tokért,.üvegért, bőrszíjért.
5-7 napot kibír napi gps-es edzéssel, munkába járással. Ebben azért a color jobb volt.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Hát valaki biztos. Sztem hibás az az akku.
User26: másfél óra alatt fel kéne töltenie. Én 20%-ról.már.töltöm,.mert a Colorhoz képest nagyon szaraz akkukezelése, pedig az kb. ugyanezt tudja. azzal 8%-on még megcsináltam.egy futást, ezzel volt már, h 18%-ról lemerült, vagy 11-ről, amíg melóhelyről hazatekertem 10p alatt.
Ecaddsell: Hát én pont azt tanultam/olvasom akkukról, h néha bizony teljesen le kell meríteni és fullra tölteni őket. Eddig még minden telefonomnál, laptopomnál, órámnál bevált.
Kérdés: nálatok követi a zenevezérlés a telefont? Nálam soxor az első számon ragad, amíg nem léptetem v szüneteltetem, aztán meg ott, vagy sokkal később vált, mintha nem lenne 100-as a bt.
-
Predatorr
őstag
Volt pár amazfim, na, az mind katasztrófó. Mi band 4-en meg kb. nem láttam semmit.
Lépsszámlálás oké, ha nem ülve emelgeted a karod alvás szép pontos, ha nem du. szunyálsz egyet. A color watchnál csak a vérO₂ monitorozással tud többet, a többi extra használhatatlan. Ja és S1-et vettem, mert a color viselve irtó gagyi,és az active sem tűnt jobbnak."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Nálam nem változott.
Gerash: Franc se kínlódik, amikor a zenéim ⅔-a flac.
Fgabor: Elm. az appban nem kell indítani, v ha azt indítod, aut. indul az órán. Vagy nálad foly. ON? Azt órábal is csinálja, h ülök melóhelyen, aztán 1* csak kijelzi, h megvan X lépés, miközben simán figyelmeztet, h nek.mozgok.
Amúgy telóhoz képest 10km-en nálam 340m-rel kevesebbet mér az óra, és sebesség is eltér picit.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz AtiSnatch #143 üzenetére
Ha a hívások fogadása alapból engedélyezett, akkor msngr mégsem? Egyedi engedélyek?
Engem az érdekelne, hogyan kikapcsolható az állandó „értesítés”, amikor msngr buborékok engedélyezettek. 1folytában csilingel.
Naptár értesítéskor meg duplán jelez, de legalább abba hagyja.Porto: „Egyelőre csak a szíj érkezett meg. Illetve a mai napon az óra is. Egyszerre futottak be.” Nem érzel némi ellentmondást?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Kerékpározom, 8km után az óra agyhalott! Telefonon folytatnám a mérést, de semmi, az újra indított edzést elfelejti. Csak hard reset ébresztette az órát (84% töltöttség), edzésmódok feltöltve szeméttel, zenekövetés nem működik, teljes reset kellett neki, persze az összes tárolt telefonszám, edzés törlődött.
Nem kapott frissítést, a legújabb (4.1.174?) firmware fut (ha meg nem döglik).[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz ecaddsell #165 üzenetére
Semmi baja a kerékpáros módnak, hetente több* túrázom. Talán be kéne állítanod, mikor és mit jelezzen. Az agyhalál bármikor jöhet, gyári feature.
Nálam egy bő 18p, órás beszélgetés szívott le az akkuból vagy 30%-ot, az durva.[ Szerkesztve ]
-
-
Predatorr
őstag
válasz AtiSnatch #188 üzenetére
Időjárás frissítés. Telón mindig megjelenik az ikonja.
Spiky03: 5-6 nap napi 1-1,5ó GPS edzéssel, állandó monitorozással. Nálam ritka, de a telefonálás zabálja az akkut. Alváxmérés jó, csak szinkronizálásig nem feltétlenül jelenik meg,.főleg egy du. szunya, de az órán ott van.
S2-vel sem kapsz többet, csak 1 nap alatt lemerül.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz Csiszq46 #192 üzenetére
Telefonét melyik?
Atisnatch: Aztán nincs kizárva, hogy anélkül is teszi, de mi a baj a felvillanással? Amúgy én inkább az ablakot javaslom, pontosabb az összes időjárás appnál.
Spiky: Ha nem edzel, nem tfonálsz vele, minek az óra?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Arra ott a Mastercard...
Akkor jó, ha visz a víz, mert evezéshez nagyon kicsi az óra felülete.
A telefonon aktuálisan futó zenelejátszót vezérli. Konkrétan a spóti fát nem t'om, mert az ócska minőségű, streamelt, ráadásul fizetős zene messzebbre esik érdeklődési körömön kívül, mint innen az univerzum pereme."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Bocs, azt hittem, ez a MiWatch S1 topic...
Tlala: hát nincs más, ha működőképes órát akarsz több napos üzemidővel, én is azért ragadtam le ennél. A felülésekhez hülye, de a többi sport nagyjából oké, amelyeket használok, a wifi, zenemásolás, appos baromságok nélkül meg tudok élni.
Én a zafírüveg és a szíjak miatt azért kifizettem a + árat, ha védőtokot/fóliát és külön szíjat veszek, sem lett volna olcsóbb. Amúgy már csurom karc lenne.
Amúgy nagyon zavart alvás közben a zárt szilikon szíj, bőrben meg nem szabad izzadni, fürödni (pedig én is abban vagyok ), szóval ráleltem egy antik kvarcóra szíjre, most azt használom. 3* vékonyabb a fém szíjaknál, 2* a szilikonnál, 5 mm-rel keskenyebb, szinte súlytalan, szellőzik, és angol főrendeket sem csíp be. A sima acélszíjas órát súlyzónak érzem a másik kezemen (muszáj vinnem, mert a rendes időt nem látom a watchon), pedig önmagában az fel sem tűnt.
Ja, meg fentmaradnak a szekrény oldalán.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
2 napja leállt a szívritmus és az oxigénmérés, tegnaptól az alvásfigyelés is tetszés szerint működik. Reseteltem, semmi, kézi mérésnél is hibát jelez. App reinst, semmi javulás, ha széles időjárás widgetet teszek be, azon a lapon szarrá fagy az egész rendszer, hard reboot kell. Valamiért a kézi mérés most megy, de nem ment semmit history-be.
Szépen jönnek elő a xiaomi featureök!
Adjátok el a cuccot még időben![ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz nincsnév007 #219 üzenetére
Lassan közeleg a gar over, úgy jönnek elő ezek a hibák. Többszöri reset, app reinst és repair után tegnap hajnalban megint elkezdett működni, kop-kop. Most megint fájint.
Dimond G: Túlterhelted! Ja, néha eltűnik, újra szinkronizálással elő szokott jönni. Ha nem, akkor az óra a
libás...ludas.
VO² max, PAI, energia? Előbbit a Watch Color még mérte (edzés eredményekben ott is van), PAI-t meg még az amazfik is tudják. Már jeleztem pár* a supportnak, semmi.Spiky03: Mazochista vagy, bevetésen?
Már erősen gondolkodom egy Galakszivacs 5 pro v 6classic megvásárlásán, pedig még reménykedtem, h mire jön a 7-es, nagyobb teleppel, kihúzom ezzel. Sajna visszatart, h sztem a Samsung képtelen egy egész napos túrát feltöltés nélkül lekövetni.
Esetleg megveheted tőlem zóccóé'...
Amúgy meg évtizedeken +ül tök 🌳🛷 tudtunk kütyük nélkük edzeni.Kipróbáltátok, hogy nálatok is lefagy-e a cucc azon az oldalon, ha széles alvás gombot tesztek egy csomag widgetbe?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Hogy használjátok a gpayt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- iOS alkalmazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs