Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #42225 üzenetére
Na, mégis sikerült rendelnem egyet.Ez lesz az első konzolom, kíváncsi leszek.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
Szurkolok! Nekem elvileg a héten jön majd meg (
legalább biztossá válik, hogy nem vagyok terhes). Azt akartam kérdezni, hogy a külső HDD-n lehet más cucc? Van egy adatmentésre (is) használt 750-es USB3.0-s vinyóm amin bőven van szabad hely, azt tudom használni a boxhoz?Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
Újabbat kérdeznék: van egy 3,5"-os asztali vinyóm, meg van egy Sharkoon XT3 USB3-as dokkolóm, vajon ezen keresztül látni fogja a box a vinyót? Mit kell vele tennem, hogy működjön és oda töltse le a játékokat?
-
Sir Riccio
addikt
Fifa15-re tud valaki valami akciót vagy inkább használatan vegyem meg?
-
Sir Riccio
addikt
Ti, hogyan tudjátok az ingyenes egy hónapot vagy az 1 USD-s egy hónapot aktiválni? nekem nem engedi, nem is látom a kártyámat amit a magyar oldalon hozzáadtam és kizárólag USA címet fogad el.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #42365 üzenetére
Sikerült, csak be kellett állítanom a default lokalizációmat. Most azt írja ki, hogy 2016.01.23-ig van Goldom. Yeah.
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
-
Sir Riccio
addikt
válasz MasterMark #42405 üzenetére
Köszi akkor marad a gyári vinyó.
-
Sir Riccio
addikt
Még egy kérdés, ha használt FIFA15-öt veszek számít az valamit, hogy Promóciós példányról beszélünk vagy nem probléma, inkább az Ultimate Teamet vegyem meg? Ezutóbbi külön verzió egyáltalán?
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #42371 üzenetére
No, megérkezett nekem is a boxom, tetszik nagyon, be is váltottam a kódot amit a dobozban találtam, viszont a korábbi egy hónap ingyen gold, illetve az 1USD-ért vásárolt eltűnt, és 12.25-én lejár, felülírta volna a másik kéthavit ami januárban járt volna le?
-
Sir Riccio
addikt
válasz desolator #42480 üzenetére
Nem mindenki akar egy nap alatt nulla munkával 20 ezer forintot keresni. A mai akciós One-ból is volt már fent 95-ért az egyik apróhirdetős oldalon. Az oké ha valaki tesz rá valamennyit és nyer rajta egy picit, de azért amikor sokat tesz rá és még el is magyarázza, hogy Ő most mekkora jótétlélek mert a bolti árnál olcsóbban adja attól hányni tudnék.
-
Sir Riccio
addikt
válasz MasterMark #42521 üzenetére
Nekem volt 1 hónapos gold zöld papíron az edigitalos feketepéntekes csomagban.
-
Sir Riccio
addikt
válasz MasterMark #42525 üzenetére
ésavindóztíziskémkedik
-
Sir Riccio
addikt
Közben én is kérdeznék egyet. Elvileg magyar az accom mégis amerikai zászló van a nevem mellett pl. FIFA15-ben. Ezt mi okozhatja szerintetek?
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes most egy éves gold kódot venni? Köszi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest