Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #105994 üzenetére
Szerintem ez is csak egy ugyanolyan játék, mint bármi más. Egyszer megunod és monoton lesz.
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Eza Skoda T50 nagyon OP.
-
h1mpi
félisten
-
-
h1mpi
félisten
válasz grizlisandor #106248 üzenetére
Szerintem mind2 jó! A T54 mod1 kicsit több játék tudást igényel cserébe mobilisabb
-
h1mpi
félisten
Egy kis infó a vga fontosságáról a WoT-ban. Számít, az nem igaz, hogy nem, de annyira nem, mint amennyi más játékoknál van. A 980Ti-ről visszaváltottam egy 970-re és átlag 15-16 FPS a különbség. Ha maximumról visszaveszem magasra, akkor már csak 2-3 FPS-el lassabb és magason még szép a játék. A 970 kb. 80-90 FPS-t tud a 980Ti pedig 90-120 között ingadozik.
-
h1mpi
félisten
Ezek a kis Csehszlovák nyomi tankok nagyon funok
-
h1mpi
félisten
A Skoda T-25 az még megvásárolható? Az autoloaderes tier VI-os!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A Jagtiger elég troll lett ezzel a hp-vel Első kör 4.5K dmg, lazán nem erőlködve Úgy, hogy az arty leszedett 1200-at.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
1600-as WN8-ra ad 440xp-t prémmel a cseh 3-as tank. Az nem kevés kicsit? Nyertünk.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #106407 üzenetére
Ahogy írtam szerintem nagyon jó jellemzés volt a tankról. Név nélkül vissza lehetne másolni, mert nagy segítség a tankkal nem boldoguló embereknek.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Gratulálok a WG-nek ehhez az új Pilsen maphoz... Artyval kb. fél perc és meghaltál.
-
h1mpi
félisten
válasz mynames #106472 üzenetére
Én is küldtem 2 csomagot De nem QB-nek. Most nézem a streamjét ma is keresett vagy
200-300K-tegy este alatt... komoly pénz van ebben.... most írják a streamben, hogy 16 000 fontot kapott ma igaz a felét jótékonysági célra ajánlja fel, na de akkor is[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ki hogy halad a cseh ággal? A 3-as tragédia volt Nekem, a 4-es már jobban tetszik egy fokkal.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz #43783936 #106480 üzenetére
Én végig nyomtam, bár a 3-as kapott 2K freet, mert kivoltam tőle. Aztán észre vettem, hogy 40K creditem van, úgyhogy gyorsan összefarmoltam 600K-t a CDC-vel Elképesztően jól hozza a creditet, eddig is ilyen jól hozta vagy csak nekem nem tűnt fel? 2K dmg alatt is bőven fizet 60-70K-t prémmel. Az assist dmg-et beszámolja már a fizetésbe?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest