Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
themebuilder
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz Boxer001 #10299 üzenetére
oh olyan izé vagy ...
Killing: de előbb jósolja meg a Hollandok győzelmét..utánna azt csinálsz vele amit akarsz
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dunc
nagyúr
válasz Sirandrish #10305 üzenetére
De utálom már ezt a sok felesleges sz@rt ,kezdödjön ez a kurv@ meccs,mert már baromira várom !!!
-
themebuilder
senior tag
Már 2 polip is van az egyik a Németekre a másik Spanyolokra tett
az idő eldönti, hogy melyik megy a levesbe
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Killing
addikt
válasz Sirandrish #10305 üzenetére
Nem értek belőle egy szót se, de kurva szar.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Vasinger!
nagyúr
Nah, kíváncsi leszek a mai meccsre. Hajrá Németek. Lehet, hogy közben írogatni fogok pár dolgot.
-
themebuilder
senior tag
A holland polipot elcserélik a németre
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
feka007
veterán
[link] omg
-
Sdi
addikt
válasz themebuilder #10310 üzenetére
Mellik a holland ?
feka007
Ők még képesek is lennének rá
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
SZ4B
tag
német polip ellen a legjobb megoldás egy veterán 2. vh-s orosz aknatelepítő delfin, legjobb tudomásom szerint a norvég ellen is működik
[ Szerkesztve ]
szigNÓ
-
Mr.Grincs
veterán
válasz CptMisi #10269 üzenetére
Én 100 ezret tennék most fel csak valami kézzelfogható tipp kéne. Polipjóslásban nem hiszek
Aregntíni vs GER nél is az volt hogy Argentía esélyesebb volt és 4 : 0 ra kikaptak az argentínok..../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #10245 üzenetére
Hát a németben azért 95%-ban europidok vannak, mégha az igazi német nem is sok. Francia csapatnak meg a 2/3-a afrikai.. Ilyen erővel a magyar csapat se magyar, mert teljesen beleolvadtunk a környező népekbe ezalatt az ezer-ezerkétszáz év alatt, genetikailag szlávok, németek meg románok vagyunk, csak az magyar aki annak vallja magát.
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz themebuilder #10313 üzenetére
norvég / Asgeir, a norvég polip /
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sirandrish
legenda
válasz Killing #10308 üzenetére
Hallod ha ezt kéne hallgatniuk lehet inkább hazamennének
-
Vasinger!
nagyúr
Ez a polip jóslás...vicc.
Van 2 polip, mind a 2 mást mond. És ha tegyük fel, lesz egy Mo. vs Németország meccs és polip a Mo.-os kagylót jobban szereti és arra megy, akkor mindenki a magyarokra tesz? -
Sirandrish
legenda
válasz Vasinger! #10319 üzenetére
Ha nem is szereti jobban de mondjuk lusta mint a disznó..akkor oda megy amelyik közelebb van
-
Sirandrish
legenda
-
James 08
tag
Hajrá spanyolok.
Remélem nyernek bár a németek kurv@ jók.
Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok. :D
-
Boxer001
veterán
válasz Sirandrish #10325 üzenetére
Francba, tényleg nem.
tankagogy
Ha ez megnyugtat...bár már nem sokáig. -
Sirandrish
legenda
-
@rglaaf
veterán
Németekre tettem ma nagyon sokat lehet kár volt?
PSN:BiZzare_0 ️
-
darál0w
Jómunkásember
na az esti meccset az ellenfél kérésére elhalasztották...szal tudom nézni
Viva España!!!
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Sirandrish
legenda
én kivinném mindkét polipot a meccsre és amelyik téved az jó keményen vizbefolytanám
-
themebuilder
senior tag
Nemsokára kezdődik
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
törölt tag
válasz themebuilder #10337 üzenetére
fél óra és 4-5 perc...
-
törölt tag
válasz themebuilder #10339 üzenetére
a VB bírói egyetértettek a videóbíróval... elkellne egy a döntőre...
-
Killing
addikt
válasz Sirandrish #10334 üzenetére
És ha galambbal jósoltatták volna akkor kidobnád az ablakon?
A galambjóslás pedig úgy menne hogy amelyik csapat ketrecét leszarja az megy haza.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Sirandrish
legenda
válasz Killing #10341 üzenetére
igen, tudom hogy elég brutális vagyok de ilyen vagyok
a ketrec leszarós ötlet pedig hatalmasEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dunc
nagyúr
Jó oké beszállok Léggyel josoltatunk , két kupac...... zászlóval ellátva,és arra száll amelyik nyer
-
Jadro
veterán
'Stét! Hajrá Németország! A polip rohadjon meg, jó lesz karikázva valami jófajta bajor sör mellé.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
sagesz93
addikt
Adelante España!
Sör már fogy, meccs előtt el is fog fogyni ez a baj -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.