Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Bocs, gondolom 5óránkénmt megoldjátok ezt a problémát, de nem találtam hirtelen.
130nm-es lakásba (1 szint) kicsit kevésnek bizonyult a Linksys G router. Jel van, de nagyon gyenge, és gyakran problémát jelent az ''on the fly'' filmnézés.
Mivel tudnám kicsit megbolondítani? (gondoltam, hogyha a ''fogadó'' antennáját valahogy ki tudnám vezetni a szobából --4m-- így egy légtérbe kerülne az ''adó'' -val és kellően erőssé válna... ) -
skoos
őstag
válasz ArchElf #2884 üzenetére
wow, köszi. ez igen kielégítő volt. A Linksys jellegeztes 2*20 centis saját antennája van a routeren és egy hasonló a wifi pci kártyán. Gondolom erre merőlegesen legjobb a jel,, így ha a router a földön van függőleges antennákkal, akkor a pci kártya antennáját vízszintesbe helyezve tudom a legerősebb jelet látrehozni. Más wifi itt nincs, zaj se nagyon (bár az URH és mikorhullámokat nem tudom). Megnézzük mit tehetünk.
Köszi -
skoos
őstag
A rangebooster linksys technológia semmit nem ér, ha nincs hozzá rangebooster képes vevőegység, ugye?
Beszart a Linksys WRT54G router itthon és olyat keresnék ami kompatibilis ennek a vevőivel, de erősebb mint a régi. Megfelelne erre egy [LINKSYS Wireless-G VPN Router with RangeBooster] ?Köszi!
-
skoos
őstag
Hosszas mérlegelés után 2 router (+a hozzájuk való adapterek) maradtak versenyben. Mindkét routerről készült teszt itt a PH!-n, de a hozzászólások nem feltétlen támasztják alá az egyik vagy a másik fölényes győzelmét.
Segítsetek nekem plíz e kettő közül választani:
Edimax BR-6504n olyan 19-20e körül beszerezhető + 8500 az adapter =28500
D-Link DIR-635 20.000ért ez is megvan + 10e lesz az adapter = 30e lesz a vége.
Árban nagy különbség nincs, amelyik jobb, azt fogom venni. Nincsenek nagy távolságok, de van egy fal, valamint az egyik gép vinyójáról videót szoktunk nézni a másik gépen.
Hosszú működésre, semmi extra funkcióra, internetmegosztásra lesz használva.
[ Szerkesztve ]
-
skoos
őstag
Hogyan tudok két wifi routert (pl. PH teszt MSI R70SE )úgy bekötni a hálózatba hogy ugyan azt a jelet sugározzák? A lényeg az, hogy a 4 szintet egyformán be tudjam lőni wifi jellel és észrevétlenül váltson át a gép egyikről a másikra attól függően, hogy hol-melyik router jele erősebb.
-
skoos
őstag
Van egy vezetékes routerem (192.168.1.1), az adja a netet. Vettem egy wifi routert (192.168.1.2) és a LAN portjain kapcsoltam össze a másik routerrel.
A vezetékes routert PPPoE-nek konfiztam, az wifit csak CABLE-nek merthogy akkor nem kell semmit beírni, osztja amije van és kész. Ez tűnt logikusnak. PPPoE-re ugye nem állíthatom, mert azt már kezeli a vezetékes router.
De ha kapcsolódok is a wifi hálóra vagy van internet vagy nincs (a vezetékes routeren mindíg van). De netezés közben is megszakadt már pedig csatlakoztatva vagyok kiváló minősítéssel.
Mit rontok el?
AP-nek állítottam a wifi-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest