Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 3103 -ra most tettünk fel sp3-as magyar win xp-t. A gond, hogy egyes betűk a billentyűzeten nem működnek Tudtok valami trükköt vagy hibát ilyesmiről?
Köszi! -
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy a web'n'walk stickemet nem tudom a notebookon működésre bírni. Biztos, hogy jó, mert az asztali gépre simán felment, ráadásul az eredeti sticken lévő driverekkel, és működik is. A notira most raktam új wint, ugyanaz a menet, de egyszerűen egyik drivert nem akarja telepíteni, "Hardvert nem lehet elindítani". Többször próbáltam eltávolítani az eszközkezelőből, újra megtalálja, de mindíg ugyanaz a hiba . Ráadásul ugyanaz a win van az asztalin is mint a notimon. Mi lehet a baja? Valami XP folyamt nem fut aminek kéne, vagy mi fene? A W'n'Walk manager "eszköz nem található" feliratot ír ki folyamatosan. Nincs több ötletem már. ELég barokk, hogy pont a notin nem tudom használni.Letöltöttem a T honlapról a mobility manager 5.1-et , azzal sem megy, ugyanaz.
Ráadásul minden egyéb usb kütyü is működik azon a porton rendesen. -
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Most csináltam egy új gépet. E5200,4 giga ram. Alapvetően meg vagyok vele elégedve. A Gondom az, hogy vannak könyvtáraim, amikben sok alkönyvtár van. Total Commandert használok, és ezeknek a könyvtáraknak a tartalmát nagyon lassan tudom görgetni csak. A régi P4 en nem voltak ilyen gondok. A másik, hogy pl amikor létre akarok hozni egy könyvtárat TC vel (F7) akkor nagyon lassan lomhán jön elő az ablak, ahol lehet . Ez Win XP valami lehet, vagy mi a fenétől van ez.
Köszi. -
funkygee
aktív tag
válasz P1eTr0 #23847 üzenetére
Nekem is van hasonló gondom. Korábban egy régi P4 2.8+1G Ram gépem volt, használok egy wireless egeret, a régi gépen tökéletesen ment, semmi akadás, vagy ilyesmi. Most itt az új gép, E5200 proci, 4giga ram, és megvan nyitva 1 firefox, és a képernyőn valahol állandóan elakad az egér. Piszok idegesítő. Először azthittem a wireless egér szarozik, de simával is ugyanez van.
-
funkygee
aktív tag
válasz funkygee #23801 üzenetére
Nah emberek, ez kipipálva: Vezérlőpult > Rendszer > Speciális > Teljesítmény >
[ ] Listák simított görgetése pipát kivenni, azóta hogy így van, nem bír lenni annyi cumó egy könyvtárban, hogy ne pörögne le föl a görgetés TC ben is . Ez is valójában nem tudom mire is jó funkció.Olyan csilivili titkárnői gépre való extra . -
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy vásároltam egy USB -> IDE/Sata bridge-et , hogy egy korábbi HDD meg meg DVD írót használni tudjak a notin. Az a gond, hogy a HDD-t nem látja abszolút, nem tudom már mire gondoljak, WIn XP prof-ot használok, egyébként az eszközkezelő nem jelez semmi driver hiány, minden működik ami USB-s, egér, pendrive, stb. Van valami rendszerszintű dolog, ami nem fut (process) ami miatt nem ismeri fel? Attól lehet, hogy több partíció van rajta esetleg? Ráadásul nem egyedi probléma, több gépen is ugyanez a jelenség, illetve annyi, hogy az eszközillesztőt nem tudja telepíteni, hibát jelez. Magában a bridge-et felismeri, mint háttértárat, de ha van is rajta valami, akkor semmi.Cserélve is volt már ( a bridge), hátha rossz, de ugyanaz
Köszi, ha van ötletetek.
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Xp alatt nem sikerül nyomtatót megosztanom, amikor rányomok , hogy megosztási név alkalmaz, akkor hibaüzenettel kilép, hogy sikertelen. Ez miért lehet? USB vel van a gépre kötve. Lehet , hogy ez a nyomtató ezt nem támogatja? Egy HP OJ J6410 multifunkcionálisról van szó. Lehet, hogy hálózati nyomtatóként kéne telepítenem teljesen, ethernettel rádugva a routerre, és úgy lenne jó? Illetve, globálisan milyen system processeknek kell futnia , hogy a nyomtatómegosztás működjön: lehet, hoyg nem fut valami vagy nem indul el aminek kellene mennie?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest