Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shunter
aktív tag
Sziasztok.
Lenne 1-2 kérdésem.
Ma volt a kezembe egy lumia 520. Mivel Androidról költöznék, egyből a megszokott Androidos alkalmazások átiratát kerestem. Pl google álltal kiadott alkalmazások közt, csak maga a keresőt találtam. Se YouTube, se Gmail, se Chrome. Ezeket hogyan tudom pótolni? Más fejlesztőktől a store ból?
Továbbá aki Androidról váltott, az hogy élte át? Mennyivel kevesebb, több a WP?
(Lg 4XHD ről válltanék 1320 ra)[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
válasz batai15 #47115 üzenetére
Ahamm, köszi. Igazábol nem sok appot használok androidon, uh ellenék én kissebb felhozatallal is, csak ugye megvannak a már megszokott programjaim. Persze ez megszokás kérdése, hamarabb/késöbb de át tudnék szokni. Kicsit tartok a válltástól, de én jobban szeretnék egy stabil rendszert, mint nagyobb testreszabási lehetőségeket. Úgylátom, h ezt csak hosszabb idő után fog átjönni, hogy tetszik vagy se a wp. Mert most h kb fél órát nyomkodtam egy lumia520 ast, se vagyok benne biztos, h kell nekem a wp, de abba se, hogy nem...
-
shunter
aktív tag
-
shunter
aktív tag
Igazából most tettem fel pont egy hasonló keyboard ot a telómra, mint ami a wp n is van, de rendesen kiakasztott :-) állandóan félrejavított. Bár lehet időt kell neki adni, hogy jobban megtanulja a szokásos szavaimat. Azért ez még nem riaszt el a wp től. Bár, h őszinte legyek, kicsit félek váltani :-) pedig a wp nagyon szimpatikus. :-)
-
shunter
aktív tag
Sziasztok!
Váltottam LG p880 ról lumia 625 -re. Hajtott a kiváncsiság, h milyen is a WP
A kijelző rosszabb de összességébe a rendszer és a teló maga eddig kellemes. Bár még 1 nap után fura, de ez egyértelműen betudható annak, h soha nem volt dolgom wp vel.
1-2 kérdésem lenne.
Milyen alkalmazást ajánlanátok ami kezeli az SRT (ékezetes!) feliratokat?
Leszedtem a Store ból egy olyat, h Windows Video Player. Tetszik a felülete, kezeli a feliratot is de az ékezeteket nem
MoliPlayer t is próbáltam, de nálam ne olvassa be az srt t.
Válaszokat előre is köszönöm!
u.i.: Esetleg még hasznos appokat elfogadnék. Amik így Androidról áttért embereknek jól jöhet -
shunter
aktív tag
-
shunter
aktív tag
Én 3 napja válltottam LG 4XHD ről Lumia625 re. Először fura érzés volt de mivel alapból szimpatizáltam a csempés felülettel mindenképp kiakartam próbálni. És megérte! Nem tudom miért félnek enyire a WP től. Valószínű, h a tévhitek/rosszindulatu pletykák miatt van. Aki csalódott az Androidba vagy nem akar csúcs telót venni annak kiváló altenatíva a WP.
Viszont egy valami fura. Sokat használom a Vibert, de WP minden más gyors és patent, de a Viber valamiért lassú az Androidos verzióhoz képest. Ez ilyen? Vagy kevés az 512ram?
[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
válasz zojjektum #54314 üzenetére
ezt szomorúan olvasom. Pedig már régóta használom. Am nem vészesen lassabb, de azért észrevehető.
Még egy olyan kérdésem lenne, h ha a store ba vásárolok akk irja, h az elofizetesemre terheli. Ez itt ilyen egyszerűen megy? Nem kell bankártya semmi? Androidon soha se vettem appot. Nem volt rá szükség
-
shunter
aktív tag
(Remélem a kérdésem ebben a formában nem fórum szabály ellenes.)
Adott egy függetlenített elötte T s Lumia 625. Ráengedhetem az SW frissítést? Nem cseszi el a függetlenítést?
...előre is Köszi! -
shunter
aktív tag
Sziasztok.
Denim frissítésnél találkozott valaki ezzel a hibakóddal? 8018830f
(Azt Írja, h le tudta tölteni de nem tudja megnyitni)[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
Köszi, de így sem jó 😞
Esetleg lehet, h érdemes lenne full legyalulnom és pc ről ráraknom az OS t?Am az is lehet, h w10 ig várok, aztán szöszölök inkább azzal. A hallottak alapján úgy se sokmindent újít ez a Denim. Csak ügye maga az ok zavar, h miért nem megy fel...😒
[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
válasz MasterMark #59347 üzenetére
Aham. Huu, akk te jobban szívsz vele ☹ Nem ugyan az a hibakód, uh nálad tuti másabb a szitu mint nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Politika