Hirdetés
Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz beldeczki #922 üzenetére
Érdemes szétnézni a tüzfal beállításokban, engedélyezve van-e ki- és bejövő kapcsolat is. Szerintem vagy a C:\Windows\FileManager\FileManager.exe vagy a C:\Windows\System32\SkyDrive.exe felelős a szinkronizálásért. Nekem is hasonló problémáim voltak, engedélyeztem mindkettőt a tüzfalon ki és be, és elmult a gond. Ha nem jön össze, akkor kipróbálnám a helyedben a külön telepíthető skydrive alkalmazást.
(#923) Core2duo6600 win 8.1 most még csak MSDN és DreamSpark felhasználóknak elérhető, illetve fájlmegosztó helyeken, ahol az MSDN / DreamSpark verziókat feltették.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz beldeczki #938 üzenetére
Köszönöm Nekem megy a szolgáltatás, (ki se volt kapcsolva, legalábbis én nem piszkáltam) viszont most valamiért mégse tölt fel a SkyDrive. Viszont ahogy látom, nem vagyok egyedül : http://news.softpedia.com/news/Windows-8-1-SkyDrive-Not-Syncing-385244.shtml
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
válasz beldeczki #950 üzenetére
Ezer köszönet Látod ezt nem is láttam Jó pap is holtig tanul pláne Én nagyon jó köszönöm még egyszer.Na most azért jó lenne egy kis segítség még..
Nos azt hogyan lehetne megcsinálni hogy egy másik Outlook címen lévő skydrive fájlokat is ide szinkronizáljam ?? Mert arra jutottam hogy ha hozzá akarok férni a másik skydrive on lévő dolgokhoz akkor bizony új felhasználó fiókot is kell csinálnom..azt oda átlépni és offline módba rakni hogy a mostani fiokomból is elérhető legyen..Esetleg kevésbé macerás megoldást nem tudnál javasolni ??[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz beldeczki #963 üzenetére
,, Desktop app nem működik senkinek sem még 8.1-en. Telepítés vége felé egyszer eltűnik telepítő és annyi, én is próbáltam és tényleg így van. " Igen, én is ezt tapasztaltam, de nem tudtam, hogy ez most csak nálam nem jó, vagy senkinek sem müködik. De akkor nem vagyok egyedül. Erről egyébként lehet tudni valamit? Win 8.1-re tudjuk majd telepíteni a desktop appot? Vagy nincs tervbe MS-nél, mert "úgyis be van építve" ?
-
daimonion
senior tag
válasz beldeczki #963 üzenetére
Köszi szépen , hogy foglalkoztál a dologgal
Akkor sajna marad az új fiók mert az sztem gyorsabb lesz mint 3.5 gigát leszedni online.de lehet teszek egy próbát..micafighter
Szerintem az MS nél egyenlőre azt gondolják hogy ha már integrálták a skydrive ot akkor ne legyünk már olyan telhetetlenek hogy egy adott microsoft fiokbol egy másik fiok adatai beszinkronizáljuk..
-
beldeczki
aktív tag
válasz beldeczki #1110 üzenetére
Valaki erre nem tud megoldást?
"Mitől kapom a képen látható hibaüzenetet kijelentkezéskor vagy leállításkor? Működést nem befolyásolja, csak amikor kijelentkezik akkor kicsit aggaszt hogy mi nem jó neki. Tudom a kép nem a legjobb minőségű, de így is épp hogy sikerült elkapni."
-
törölt tag
válasz beldeczki #1133 üzenetére
Ezt a 8.0 nálam is eljátsza néha... nálam is DDR II van, a gépem az adatlapomon látszik. Nincs tuningolva, bár tudná az 1066-ot a RAM, de akkor B.S.O.D-t csinált még a W7 korszakában, nyilván nem az OS miatt, azonban nálam a RAM hiba kizárva, tesztelve lett, illetve 800-on hajtva nincsenek B.S.O-k sem. Ez pedig nálam is kijelenkezésnél szokott megjelenni, de nagyon ritkán.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest