Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Laccoss
addikt
Már ne haragudj, de szerintem azért világít mert az az aktuális, de ha úgy világít mintha rávitted volna az egeret, közben mégsem...
Nem próbáltad eltüntetni az ikonokról a nyilacskát? Vagy nem állítottál időt a registrybe hogy ne/késleltetve mutassa a tálcaikonok felugró ablakait?
Én ilyet csak gyors taskváltásnál, ill. mikor még mondjuk ps tölt, és közben váltogatok taskot akkor tapasztaltam, de nem volt maradandó, és ahogy Sub-Zero is mondja rákattintottam és annyi.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz LordDarkness #20440 üzenetére
Az nagy gáz lenne ha nem látná... esetleg a jogosultságokkal lesz probléma, de az is megoldható ha mondjuk azonos nevű felhasználói fiókot/jelszót használsz a két oprendszernél. Ha másik vinyóra is raksz egy win7et, akkor mindig az utolsónak rakott lesz az első. Tehát ha utoljára 32bitest raksz, akkor 32bites lesz az első, a második pedig 64bites. De EasyBCD progival lehet variálni ha neked úgy kellene.
Melyik az a játék ami nem megy 64biten, de 32biten igen?
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz artiny #20473 üzenetére
Azt aztán keresheted... a boot.ini egy szöveges fájl volt, hivatkozás hogy miről bootoljon. Ami neked kell az a boot sector az nem a boot ini és nem is a többi fájl. Az olyan dolog amit nem látsz.
Vistához:
* copy DVD contents to D Drive (ie: d:\Vista)
* download cdimage.exe
* copy cdimage.exe to ROOT drive of d:\
* then use command prompt & change dir to d:\
* type the following command "cdimage.exe -lVISTA_EN_DVD -m -u2 -bd:\Vista\boot\etfsboot.com d:\Vista\ d:\Vistax86.iso"
* windows vista bootable requires UDF file system & the above command creates the iso image with UDF file system.
* burn the iso to DVD restart & boot from the DVD
* 100% working... Tested Already...!![ Szerkesztve ]
-
-
Laccoss
addikt
válasz 7Heads Drago #20578 üzenetére
Hol írta hogy a fájlkezelő nem látja? (már feltelepítette a windowst, és ott nem látja) Te is a lemezkezelőt írtad... ott pedig akár formázva van, akár nincs, akár betűjel adva van, akár nincs, mutatja... ha csak nem törölte a partíciót, és egybe nem nyomta.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz 7Heads Drago #20595 üzenetére
Mit látsz a képernyőn? Mert előfordulhat hogy több videókimenetes videókártyán másik kimenetet rak alapértelmezettnek, és emiatt, te csak egy fekete képernyőt, vagy épp egy háttérképes képernyőt látsz, ikonok, start menü nélkül. Mondjuk ez legtöbbször telepítés után szokott 1x előfordulni, de ki tudja.. volt már rá példa, hogy menet közben is.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
1. Maximum, de ha arra állítod hogy saját magad töltöd le, vagy letölti magától és neked már csak telepítened kell, az sem probléma.
2. Amint felraksz egy másik böngészőt, és nem az IE lesz alapértelmezett nem fogja mutatni.
3. MSE is simán megfelel, vagy avira. A lényeg hogy mindkettő ingyenes.
4. Jobb egérgomb a tálcán, tulajdonságok és ott, Kis ikonok használata bepipál. -
Laccoss
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz betyarr #20662 üzenetére
"Bármeddig" lehet használni (míg trial addig is lehet), max lesznek korlátozások benne ha nem aktiválod. És igen, ha hazaviszed a gépet, nyavajogni fog a reg miatt. Tisztaszoftver licenszt 1 évig kapod, és utána meg kell újítani, vagy újra igényelni nem tudom pontosan.
De nézz utána: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz betyarr #20670 üzenetére
Xp az más tészta, nekem is egyetemi licensz van már évek óta.
Win7nél elvileg évente újítani kell majd. Mivel tanuló vagy így igényelheted, és ha megvan a licensz kulcs, azt beírod és kész. A telepítés végén kéri a kulcsot, és kulcs nélkül is feltelepül és használható. Csak arra figyelj oda, hogy professional-t rakj fel, mert ahhoz kapsz kulcsot.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz dim dim #20679 üzenetére
>>>> Szemantikai vitába ne menjunk bele. Úgyis mindenki tudja mi az az x32, millió és millió helyen hivatkoznak így rá, köztük maga a gyártó is. De ha már itt tartunk, x64 és x86 sem létezik: hiszen az x64 a 64bites programok (és CPUk) jelölése-akkor az x86 minek a jelölése? ezen logika alapján 86bites programoké?
Az x86 azokból az időkből maradt ránk, mikor még így jelölték a procikat. pl. 80386, 80486 ezért az x86os jelölés. Aki tanult csak minimális szinten számítástechnikát, az tudja. Aki meg nem az nézzen egy kicsit utána google-ben kismillió helyen leírják. Ahogy a 64bites memóriakezelést is, hogy miben másabb.
32bit=x86
64bit=x64[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz betyarr #20733 üzenetére
Milyen lehetőséget? Berakod a lemezt, bebootolsz róla, aztán ahol kiválasztod hogy hova telepítse a win7et, ott az xps partíciót törlöd, majd újra létrehozod, és mehet rá a win7.
Csabee: Vezérlőpult - Rendszer - Speciális Rendszerbeállítások - Speciális fül - Teljesítmény - Beállítások - Egyéni - és jelölj be mindent.
Killing: Valamely progi beleírta, nálam is volt már ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Killing #20748 üzenetére
Mondom nekem is volt már, és ezen a vinyón (csak ez az egy vinyó van a gépben) még előtte semmilyen más oprendszer nem volt, és nekem is csinált ilyet valamelyik program. Ha zavar, regisztrybe át lehet írni, a megfelelő szövegre.
HKL\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductName
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Kiss67 #20765 üzenetére
Nincs sajna. És a töredezettségmentesítés sem használ ssd-nél, mivel nem olyan mint a vinyó. Talán a win húzott le drivert, azért lassult be, de ha minden újratelepítéskor ilyen, akkor az is kiesik. Próbáld meg, net nélkül a telepítést, és utána a rendszerminősítést szintén net nélkül.
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20791 üzenetére
Javítsd ki a bootszektort.. ennyi.
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20794 üzenetére
Nem csak az a javítási mód van...
Végigmegy - Parancssor -
bootrec.exe /fixmbr
bootrec.exe/fixbootband1103: Rendszer visszaállítás?
[ Szerkesztve ]
-
-
Laccoss
addikt
válasz belaazallat #20801 üzenetére
Talán fel kellene telepíteni a frapsot, mert anélkül nem igazán lehet.
-
Laccoss
addikt
válasz belaazallat #20804 üzenetére
Ez érdekes, mert akkor mást tapasztaltunk.
Rebirth II: Akkor neked csuda egy windowsod van. Pedig win7 telepítőlemez be, javítás lemegy, parancssor és X:\sources-hez beírod hogy bootrec, és már ott is hogy mi micsoda. De gondolom windows alól indítottad...
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20808 üzenetére
Szóval mit ír neked?
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20811 üzenetére
De ugye amit leírtam azt megcsináltad?
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20814 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Storms #20879 üzenetére
Próbálj minden telepítést rendszergazdaként. Jobb egérgomb a telepítőn és Futtatás rendszergazdaként. Vagy az is lehet hogy el van rejtve. Óra melletti kis felfele nyílra rányomsz, testreszabás - és ott amit az óra mellé akarsz rakni kiválasztod az Ikonok és értesítések megjelenítése.
Naponta? Minek... ha valami gond van azt te csinálod rosszul.
-
Aktív témák
Hirdetés
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest