Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
Hali, valami 19-20''as wide moncsin gondolkodom, leginkább Samsungon, ahogy én láttam árban a 20''as érné meg jobban mert ugyanannyi vagy csak picivel több, de annak már 1680x1050 a natív felbontása.
Namost ezaz a dolog amit nem nagyon értek, miért és mennyivel lesz rondább ha nem natívon tolom azért kérdem mert jólenne valami értelmes fps mennyiséggel játszani, de nem úgy hogy közbe ,,szar'' a kép mert nem natívba játszok, vga-t meg nincs kedvem évente venni mert az újak már lassúak lesznek 1680-ba,vagy észre se fogom venni hogy nem natív, olyan mintha crt-n váltanék felbontást?
Bocsi ha hülye kérdést tettem fel de sose volt tft moncsim és örülnék neki ha fasza lenne minden mikor meglesz
a kiszemelt áldozat: Samsung 20'' 206bw 2ms 300:3000:1dc
köszi!A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Foxmulder89
senior tag
#2774 valaki ?
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Foxmulder89 #2774 üzenetére
Asszem nem filózok a felbontáson, inkább 1440x900 és 19''
931BW (56k) és 931CW (65k) érdekel igazából, utóbbi nagyobb színhűséggel rendelkezik állítólag, érdemes kiadni érte többet vagy teljesen mindegy?
Nemtom marketing szöveg e amit Samsungék írnak .
Aki látta már a kettő közt a különbséget vagy tudja, az felhomályosíthatna
mod: ja meg BWnek 700:1, CWnek 600:1 alap kontrasztja van, akkor egyet előre egyet vissza vagy mi ?A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Foxmulder89 #2786 üzenetére
#2774 valakii?
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Foxmulder89
senior tag
válasz d@minator #2797 üzenetére
L196WTQ-SF erre gondoltál vagy van SF nélküli is? hol láttad hogy 1000-es ? én csak annyit találtam hogy 3000:1 Dynamic contrast-tal
esetleg PH!n van teszt róla,speciel azt se találtamA parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AOC QHD 75Hz monitor
- Samsung U32D970 UHD Professional. Srgb 100% , Adobe RGB 99,5%
- Dell U2717D - 3db karc a képen alul - 2560x1440 2K IPS panel 2560x1440
- DELL P2417H - 2cm-es karc a képen bal alul- 24" 1920x1080 full HD IPS panel állítható magasság HDMI
- Philips 22PFL3517 (56cm) Full HD/1080p LCD LED TV /monitor. Gyári táv! 3HDMI /2 USB, DVB-C és DVB-T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest