Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Jah,elfeledtem:
-
shteer
titán
barc 1:0 manu
első helyzetből
szerk: kell egy sör
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Bulitt
addikt
na zajlik az élet
-
Bulitt
addikt
-
Bulitt
addikt
-
shteer
titán
aszondja a w7 x64, hogy nem szeresse a drivert a creative honlapjáról letöltve - de a winupdate megoldja... creative-nél nagyon beért egy robbantásos merénylet
szerintem jónak tűnik..
-
rii
nagyúr
master shteer bácsival belőttünk egy AT-s tápot má jó régóta, de a gépem 7-24-be megy, oszt errő a tápró megy a pumpa ...
a érdekessége a az, hogy nemmmmegy benne a venti
oszt tök langy .. szinte hidegmáánpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz shteer #15322 üzenetére
egyszer réges-régen., amikor a kúrtafrkú malac még üveghegy, ültem a gép melett ... az meg
ZZZZZKRPCSÚÚÚÚúúúúúúúúúúúú
kikapcsolt
nézek .. mivan
nyomom vissza
asszem ment egy kicsit ... aztán megint ZZZLRPCSSÚúúúúúmikor ezt második bekapcsnál is eljátszotta, akkor megtapicskoltam a CPU blokkot, és majdnem ráolvadt az ujjam
mer a táp (ami szarakdott, a ZEN) sztem nem adott per.pill feszt a pumpának ...
azóta nem bízom a rendszer szivét őrá
jelenleg uptime: 17 days ...
de ha ez nullázódik is ... az is csak restart miattpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
shteer
titán
érdekel vkit bkv bérlet? van egy júniusim eladó, kicsikedvezménnyel
szerintem jónak tűnik..
-
P00By
nagyúr
Pár dolgot nem írtam!
Apám vett egy 20" iMac-et(cpu: 2.66GHz,ram: 4GB ,320GB winchester, 8x DL SuperDrive, NVIDIA GeForce 9400M). Nagyon-nagyon tetszik az egész! Úgyh én is fogok venni egy 24"-at.
Azt se mondtam, h balesetünk volt
Vezető oldal teljesen szar, ajtót kell cserélni, kalapálni meg festeni fényezni...
A hátsó kerékbe jött bele(csak aztán elrántotta ugye...), szerencsére magnézium úgyh csak kiba ronda lett...
a hátsó kerék az 5 centivel bentebb került és elég ferdén állt, de muszáj volt vele menni. Tegnap volt egyenlőre csak lengőkar csere(80k). Össz kár az több százezer forint... uva 4ny@d!
A merci totál káros lett...[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
De megyek ameddig bírja
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
remek topik killer lettem, be kénne fejeznem ezt a gép buzulást
-
P00By
nagyúr
- Ingyen hívok mindenkit csúcsidőben és csúcsidőn kívül, minden
hálózatba, éjjel nappal. Tud ennél jobbat?
- Igen. P.na. -
Bulitt
addikt
válasz Thrawn #15339 üzenetére
Nem 100 hogy a ramok a gázosok, lehet a cpu-m az. Ellenben 2,2V-nál hova adjak többet? meg tudtommal a 2*2 packok nem valami tuning bajnokok.
Bár én erősen a ramokra gyanakszok, mert a boot bejön rendesen, ellenben oprendszer már nem, w7 esetében fekete képernyő max ventik. Vista esetében kék halál. Más nem válthatja ki.
Szerintem!
szerk: 1160-nál csinálja ezt, 10x290FSB
szerk: 2,1V fixen van most 10x275FSB és így van 1066[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
ez a vége a mai napra
De nyugtával dicsérem a napot, mert ez a kis szett többet kihozott a procimból ,mint a P5B
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest