Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
-
shteer
titán
sztem a gyöngyház az egy színvariáns
Ebben az esetben a bázisfestékben lévő finom gyöngyház-pigmentek okozzák a hatást. Ezeket valódi kagylóból nyerik, s attól függően beszélünk 10, vagy akár 70 %-os gyöngyházról, hogy mennyi található belőlük a festékben.sztem ez fekete
gégecsövet én csak vellanyszerelésből ismerek
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
rii
nagyúr
hogy kckuljak má én is ..... bevallom .... nekem tetszik ez a cpu blokk
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz r-chee #14066 üzenetére
Gyerekek! Visszadobattam magam ma a "szingli-vízbe"
Nem mondom, hogy maradéktalanul happy vagyok,de legalább mehetek csajozni megint
Nem mintha kifejezetten szeretném ezeket a fáradalmakat,de fiatal vagyok még, hova a megállapodás"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Bárcsak a belüket is mutatnák... Ha már megtanultak fém blokkot csinálni, legalább láthatnánk, hogy a mikrocsatornáról is lészoktak-e
Bár szerintem ez már túl komoly elvárás."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Játékos
addikt
-
szacsee
nagyúr
1-2 apróságom eladó lett pancsolni vágyóknak.
-
rii
nagyúr
válasz r-chee #14066 üzenetére
megvagyok még köszönöm
de hogy shteer hasonlataival éljek, nem hogy kicsi votl a baltám, de 2 óra küszködés után rá kellett döbbennem, hogy milyen baltaaaa? nincs is baltám
kb bugylibicskával kezdtem el nyiszálni a mamutfenyôt
therz'nó balta
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Játékos
addikt
ILYET láttatokmán-e?
Üresen kéccáznyócvan lokális valuta.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Szerintem le kell szedni előtte a passzív bordát! De lehet, hogy hülyeséget mondok...
GPU only blokkot szeretnél? Vagy fullcovert?[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Na de csak nem mondod, hogy milyen blokkot szeretnél. Sztem ilyesmire csinált Attila barátunk blokkot magának. Vagy ha nem, akkor tévedek...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
shteer
titán
na elég mára a dógozásbú
szerintem jónak tűnik..
-
törölt tag
Megvannak az új hangfalállványaim!
-
Bulitt
addikt
Nem mondta senki nektek, hogy válság van? Lassan vissza hozzák a cukor, és kenyér jegyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest