Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
9yoyo
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,mivel teljesen amatőr vagyok a témában,konkrétan van egy Asus hero lapom,4670K procim,Sapphire R9 290x vid.karim+előző gépemből a többi cucc,ja,meg 8GB ram, ami szintén most lett véve.A procit,vid.karit,alaplapot szeretném vízzel hűteni, itt jönnek a kérdések,ezek hűtésére milyen szivattyút,csatlakozókat,csövet,proci,vid.kari,lap hűtőket vegyek+ a radiátor, és milyen házba fér bele az egész.
hogyan,mivel lehet ellenőrizni az egész rendszert?Tippet tudnátok írni,hogy honnan lenne érdemes rendelni,persze eu-s országra gondolok,nincs kedvem vámmal,egyebekkel vacakolni.
Bocsi, ha kicsit sok lett a kérdésem! A keretem az egész cirkuszra kb 200 ezer max. -
9yoyo
újonc
Heló Szakik!
Innen http://www.watercoolinguk.co.uk/ ha rendelek cuccokat kb.mennyi idő mulva jön meg,és mennyi a szállítási díj (kb 5 kg) gondolom páran rendeltetek már innen.
Köszi -
9yoyo
újonc
válasz mrbig25 #14908 üzenetére
Köszi az infót,megkérdezhetem,milyen pumpát ajánlanál ezek hűtésére:4670k, asus hero lap,meg r9 290x? Sajnos nem tudok dönteni,egyenlőre csak a proci,meg a vga lesz hűtve,16/10-es csövezést terveztem.Olyan sok véleményt olvastam itt a fórumon,hogy ember legyen aki eligazodik pumpa terén.
Mégegyszer köszi!
Látom több szaki is van már, az Ő véleményükre is kíváncsi lennék[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest