Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz ByBeni #10247 üzenetére
Én sokáig fagyállót használtam de már több mint egy éve a Valvoline SuperCoolant-ot. Szerintem jobb mint a fagyálló, ennél sincs lerakódás ráadásul nem olyan büdös. Nekem egy idő után a fagyállós keverék elkezdett fehér nyálkásodni, a Valvoline-al ez megszűnt. Azt nem tudom hogy oldja-e a különböző kötőanyagokat de nem hinném.
-
kago akira
tag
válasz ByBeni #54799 üzenetére
https://www.pcx.hu/arctic-cooler-f14-pwm-pst-14cm-rendszer-huto-642043 ilyenből lenne 6db, pumpa alphacool D5, más komponens ami fontos az max a blokkok, de mivel ott meg nem nagyon tartok igy csak annyit mondanék hogy ekwb. Szintelen folyadek, itt deszt.viz plussz alkoholt ajánlottátok.
Ryzen 2600x - 32GB RAM - SAPPHIRE RX580 - 970 EVO 500Gb SSD - INWIN 301 sevenfan eDition :D
-
Demo07
aktív tag
válasz ByBeni #59466 üzenetére
Van ugyan ilyenem, csak az alis koppintása... csak akkor zörög ha magas az áramlás, 270 L/H körül már mint a repülőgép hajtómű szólna
Nagyjából pont az a csendesítésnek a módja ahogy a képen nálad van...
1.) vagy pedig ha van szűrőd akkor próbáld meg bekötni a beáramló ágba közvetlenül elé, hátha valamit segít,
2.) szétszeded és próbálsz 1 ó-gyűrűt betenni a tengelyre hogy kisebb legyen a lapát oldal irányú holtjátéka,
3.) kiszerelés, tudom nem vigasztal a dolog, főleg hogy nem olcsó ez az alphacool-tól.
Alacsonyabb áramlás mellett szépen teker némán, nálam kb. 130+L/H érték és fölötte lesz hangja. -
Demo07
aktív tag
válasz ByBeni #59484 üzenetére
Köszi, sajnos nem nyert, ők voltak a másik üzlet akit hívtam, azt mondták "no way"
(microOhm, D-audio, Ram alkatrész bolt)
----
Bár nagyon nem vagyok az esti gépszerelés híve mert mindig megszívom... ma ismét befizetek rá"remélem nem a szopóroller részére"
Cpu kör már le van vizezve, de most a cpu kap egy delid-et gyorsba, majd a GPU is kap folyékony fémet
Csak előtte én is körbe kenem a gpu-n a közeli alkatrészeket Igaz szintén körömlakkal, mint ahogy már korábban (#58569) Cseneles kolléga is eszközölt, ez adta meg a bátorítást, ha a nyák lakkot nem kaptam, akkor marad a körömlakk.
Rakok be a gpu miatt még 1 új radit, persze az is picit rittyós volt Még jó hogy van szűrő, meg a teszt loop-on a kínai pumpával ment 2 napot és ennyi retek maradt benne, pedig előtte én is átöblítettem. [kép]
Tippre lesz még valami kösz tuti a gépben lévő kb.1 hónapja futó loopba is, mert ott is van szűrő a radi után, közvetlenül a pumpa előtt.
Aztán ha minden jól megy akkor 1-2 hét múlva átépítem a most hosszabb időre véglegesnek ítélt kinézetre, merev csővel, meg egy pici moddal az oldalpanelen, oda kerül majd a pumpa,tartály, meg hátrafelé egy T adapter, előkészítve a csatlakozást a későbbiekbe a mora-nak, illetve a tartály ajjánál szintén lesz egy áttörés az oldapanalen, leeresztési ponthoz.Update: most már 2 órája megy a teszt loopon a gpu blokk hálistennek nincsen azóta szivárgás, hogy 2x áthúztam minden csavart, bár a bleeding ott marad már nyilván
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest