Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfknasty
aktív tag
válasz varmi2 #67466 üzenetére
Reggel rendeltem hőmérséklet szenzort is.Nekem épp elég ésszerű ez is.Jelenleg nem az anyagiak voltak a fő szempont.Kártyát meg majd új generációra fogok cserélni,amint normalizálódnak az árak.Distro platet szándékosan a házhoz néztem.Nemtudom,hogy mennyire ismeritek a Lian li unifan-t,de minden teszten elismerően beszélnek róluk.Nem csak zajszintbem,de teljesítményben is.A másik szempont a daisy chain lehetőség a lehető legkevesebb kábellel és jelenleg a legjobb választás.
-
Atmil
aktív tag
"Nekem lágycsöves rendszerem van, ha nem építettem át 10x, akkor egyszer sem, a merevcsőnél nincs ilyen lehetőség, csak akkor ha a csövezést mindig a 0-ról kezded."
Mit értesz átépítés alatt? Proci, vga csere, megváltozott a tartály, radiátor helye? Esetleg ház csere? Stb.
Nekem van mindkettővel tapasztalatom. Lágy és merev csővel is.Az nem igaz, hogy a merev csöves rendszert a nulláról kell kezdeni, átépítésnél, mert fel lehet használni a már meglévő csöveket, persze nem mindet. Egy merev csőnél jobban néz ki, ha mondjuk rövid és egy elosztóval meghosszabbítod. Míg ugyanez a lágy csőnél nem igazán esztétikus.
A lágy csőnél sem biztos, hogy mindet fel tudod használni egy átépítésnél. Azért, mert lehet, hogy rövidebb lett. Ha hosszabbítót teszel bele, mint írtam, nem fog olyan jól kinézni. Ezen kívül ha átlátszó, és elszíneződött. nem igen tudsz vele mit kezdeni.
Üdv! Atmil.
-
korcsi
veterán
Elég nagy ellenállású az XPX, a teszteknél nem tudom, hogy mérik a hűtési teljesítményt, fix áramlás mellett, vagy adott körülmények (pumpa, radiátor) amit eredményez.
teszt1
teszt2
Egy kisebb ellenállású blokkal lehet ugyanolyan körülmények között kaphatsz akár kétszeres áramlást is, ami ellensúlyozhatja a "gyengébb" termikus teljesítményt.[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest