Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Mocskos szemét gyógyszeripar. Undorító, amit művelnek. Amióta az eszemet tudom nem szedek gyógyszereket, mert az összes csak tünetet kezel és függővé tesz. Tipikus, hogy pl. a vitaminokról egy szó se esik a cikkben...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Rive
veterán
Úgy négyezer-valahányszáz esetben igazolták a dolgot, de mostmár nem kötelező se vizsgálni, se a fertőzések számát nyilvántartani, ugye. Nomeg a fene tudja, mi van olyan helyeken, ahol a vizsgálat nem igazán kivitelezhető.
De ha továbbolvasod azt a szájbarágó dolgot, rájöhetsz, hogy más oka is van az oltásosdinak.
Továbbá figyelmedbe ajánlanám, hogy bár az antibiotikumok és a fejlett orvostudomány elterjedése óta a nagy infulenza-kitöréseknek a halálozási aránya 0.1% alatt marad, pusztán a fertőzöttek nagy száma jól érzékelhető problémákat okozott minden érintett országban úgy az egészségügy mint a gazdaság számára.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Dalai Láma
őstag
Ez a leggázabb hozzáállás. Ha mégis szerencsésen elkerülne minket a járvány, elkezdenénk azokat okolni, és hibáztatni, akik rendesen felkészültek, és megtették az óvintézkedéseket.
Az sokkal nagyobb baj lenne, ha a kormányzat is félvállról kezelné a dolgot. Inkább legyen túlzott az óvatosság, mint lezserség ilyen kérdésben.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Rive
veterán
Igen, az ad ember egy normális választ, és az már hadjárat. Amikor valami idült nekiáll kupakolni, összeesküvéselméleteket kiagyalni és szakmányban marhaságokat terjeszteni, az meg a legtisztább fénylő igazság.
A magam részéről boldog lennék, ha elmaradna a járvány. Amit ide leirtam, az ugyanis korrekt.
Mindenesetre felhivnám a figyelmedet, hogy az ukránoknál úgy néz ki valaki olyan ült felelős pozicióban, aki nem hitt a közelgő járrványban és úgy gondolta, a védekezésre forditandó pénznek van jobb helye is - a saját zsebében. Vannak is most nagy-nagy sz@rban. Nekik már tele az ellátórendszerük, pedig náluk is épp csak elkezdődött a sűreje.
-
Rive
veterán
Eeeegen, az érintett területen két nap alatt megduplázódott a betegek száma, a korházak tele, az intenziv ágyak mind foglaltak, az összes lélegeztetőgépük használatban és ezért a sajtó felel.
Te meg még komolyan is veszed.A felelősök b@sztak felkészülni, most meg pánikolnak és kenik a sz@rt mindenkire, aki kéznél van mer' választás jön.
Kiment a hét elején egy WHO-osztag, mára várható előzetes jelentés. Az lesz körülbelül az első hiteles jelentés az ottani állapotokról.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Ha felkészülünk egy járványra, megelőzzük, és így nem tör ki, az szvsz sokkal jobb, mintha nem készülünk fel és letarolja az országot.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Octi
aktív tag
Tehát az oltáson kívül, meg azon hogy mossatok kezet napi 34x mi az amivel az általatok emlegetett felsőbb hatalom megment minket a siralmas temetésektől és világpusztulástól?
Nem óhajtok belefolyni a vitába, de ebből a kommentedből látszik, hogy semmiféle rálátásod nincs a járványügyre, és csak azokkal az infókkal rendelkezel, amiket az agymosók beléd pumpálnak.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Nem a kórháznak kell felkészülni komolyabb szinten, hanem a járványügynek.
Attól hogy nem a nyílvánosság előtt történik valami, attól az még megtörténik.
Ez az egész mizéria nekem is komolyan rányomta bélyegét a kötelező ügyeleti óraszámomraKérdés a kétkedőkhöz:
Mi a konkrét oka annak, hogy nem oltatjátok be magatokat? Valaki találkozott már komoly szövődménnyel küzdő beoltott emberrel?
Ui: Szegény szegedi kismama, és a magzata igen komoly bajban vannak. Ne legyen igazam, de szvsz ők lesznek a mo-i következő áldozatok. És náluk már a H1N1 okozta azt a tüdőgyulladást, ami miatt most mindkettőjük életéért küzdenek. Ráadásul a nagyobb gyerekétől kapta el a fertőzést.
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Thulcandra
senior tag
Nem, az előző években a szezonális influenza miatt kialakult szövődményekben főleg idősebb emberek és más súlyos betegségben szenvedők vesztették életüket.
Ez az új vírus, a h1n1 meg inkább a fiatalokat veszélyezteti, és úgy látszik nagyobb veszélyben vannak a terhes nők is.[ Szerkesztve ]
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Rive
veterán
Nem. Totálisan eltér a két betegség által súlyosan megbetegítettek kor- és állapotbeli eloszlása. A másikra egyáltalán nem jellemző az amúgy nem elhanyagolt vagy legyengült állapotban levők intenzivre kerülése. Előfordul, de nem jellemző.
-
Cleofine
csendes tag
Banyek! Azért, mert elmondtam mi történt? Vagy te olyan fásult agyú vagy, hogy csak azt hiszed amit a tv dobozban látsz? Először ott is a nagy szencáziós hirmorzsa jön, aztán kezd letisztulni, hogy mi is volt valójában. Itt van egy eset, tessék bedobtam hátha valaki épp többet tud róla.
Azt hiszem nem túl megszokott, hogy valaki szivinfartust kapjon, mégha a suliban is történik Abból a szempontból érdekes, hogy oltást kapott előtte. Nem ő az egyetlen aki oltás után halálozik el..persze lehet statisztikai hiba -
Vandit.
addikt
Vagy az, h 38 oltatlan emberből senki nem lett beteg (H1N1 fertőzött). Nézőpont kérdése, h ebbe mit magyarázunk bele.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Integra
titán
nézd, ez a topic arról szól, hogy ide azok járnak ellenérvelni, akik túl sok zeitgesit-ot néznek, meg akik nem akarják beoltatni magukat, de igazából fosnak, hogy nem jól döntenek, és itt keresik a megerősítést, hogy tulajdonképpen jól teszik, hogy nem oltatják be magukat. aztán lehet drukkolni kb, hogy hányan döglenek bele akik beoltatják magukat, meg hányan akik nem. és akik nem merik vagy akarják magukat beoltatni, vadásszák a cikkeket, hogy hol írnak beoltottról, aki halálán van. ez óvoda. de hát ez van.
tisztelet a kivételnek, aki valóban érdeklődő és nem ért annyira hozzá, de tényleg szeretne többet megtudni. a többi meg, mint mondtam, az önigazolást keresi a saját döntésére, amiben amúgy sem biztos, csak nagyon annak akar látszani.természetesen ebben nagy szerepe van a koncepciótlan össze-vissza állami, orvosi, háziorvosi kommunikációnak is, ami persze valahol keményen biznisz orientált is, nincsen arany középút, egységes felállás.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
RedWing
aktív tag
"Fennáll a veszélye a vírusfertőzésnek? Fenn"
Ez tény, én sosem vitatkoztam ezen."Akkor beoltathatom magam úgy, hogy közben nem néznek hülyének, bérencnek, hiszékenynek stb?"
Természetesen igen. Mindenkinek szíve joga dönteni a saját sorsa felől!
Viszont akkor had dönthessek én is úgy, hogy nem oltatom be magam, anélkül, hogy bárki összeesküvés hívőnek/hülyének nézzen!
Egyáltalán, miért kellene magyarázkodni, hogy ki miért oltat és miért nem?Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Dalai Láma
őstag
ez nem csak a H1N1-gyel van így. Gyakorlatilag Magyarországon, és az egész világon ami a tévében van, az létezik, és ami nincs a tévében, az nem létezik.
Tulajdonképpen csak azok a dolgok történtek meg, amiket bemutattak a tévében. A kép annyival árnyaltabb, hogy belépett az internet is, de a képernyő az képernyő. Tehát amit ebben a téglalapban látunk, az valóság, minden más, ami valamiért nem került bele, az legfeljebb érdektelen mende-monda. Ettől engem konkrétan a hideg is kiráz. De ez van.
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest