Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz mephi666 #138 üzenetére
Igen főleg szegény hipohondereket
Így is frászban vagyok minden vacaktól
Sajna elég sokmindenen átestem, és sokszor voltam korházban, lehet ezért alakult ki nálam ez a betegségegtől való félelemAnbaransu na Kiss wo kawashite Ai ni chikazuke yo Kimi no namida mo kanashii uso mo Boku no kokoro ni nemure
-
rup1u5
nagyúr
válasz mephi666 #159 üzenetére
Nálunk is volt ilyen annó 10 éve LSD-vel (bíróságon letagadom).
Akkoriban rengeteget kisérleteztünk pszichedelikus szerekkel és az általában 5 tagú társaságnak egyik tagja alkoholon kívül sosem fogyasztott mást mert egyszerűen nem érdekelte. Viszont imádott (akkor is) velünk lenni mikor "utaztunk" és általában ő volt a sofőrünk.
Egyikünknek sem volt problémája azzal, hogy ki mit fogyaszt vagy mit nem. Nem is győzködtük őt. Ő sosem vett be LSD-t de mivel 4 rottyra trippelő hülyegyerek vette őt körül, ezért valahogy rendszeresen ugyanúgy készenvolt mint mi, miközben egy éjszaka alatt szépen elszopogatta a maga 2-3 üveg borocskáját. Állandóan azt hangoztatta, hogy nem tudja mi van vele de teljesen szétvan menve a tudata. Érdekes időszak volt.(#157) Rive:
"Azt, hogy egy sztori nem kisérlet. A gyógyszerek hatásvizsgálata ott kezdődik, ahol a sztorizás véget ér."
Hát ilyen burkoltan sem hazugoztak le még életemben.
Fölöslegesnek érzem a további kommunikációt ebben a témában.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest