Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cicur99
tag
Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalataidat a Magnat LZR 588 BT-vel kapcsolatban. Egyébként ugyanilyen tapasztalatom volt a Sennheiser HD4.50-el is. Ennek megfelelően töröltem rendelésem az Aqua-nál, ahol közölték, hogy nem gyakorolhatnám elállási jogomat a termékkel kapcsolatban. Az oldalukon szerepel az alábbi szöveg "Nem illeti meg az elállási jog a Fogyasztót olyan testnyílásba (fül, orr) helyezhető termék, illetve minden olyan termék esetében, amely test nedvvel érintkezhet, azt felszívhatja.
Ilyen termékek:
Fül nyílásba helyezhető fülhallgatók.
Fejhallgatók szivacs párnával. stb"[ Szerkesztve ]
-
cicur99
tag
válasz ParadoxH #2343 üzenetére
Bluedio T3 Plus Német raktárból 14K, vagy Bluedio T4S
15,5K ugyancsak német raktárból. Bluedio T5S A T5S egy kicsit bumszli az 5,7 cm-es hangszórók miatt. Az utóbbi kettőt próbáltam. Egy kicsit mély-túlsúlyosak. Vezetékes üzemmódban is használhatók. A késleltetésükről nincs infóm.[ Szerkesztve ]
-
cicur99
tag
válasz ParadoxH #2345 üzenetére
T4S/T5S
BT version V4.1/V5.0
Music time 16h/28hA T5S fülpárna átmérő kb 1cm-el nagyobb, és van egy SmartSensor funkciója - a fejről levéve Play-ről pause-re vált, ismét fölvéve folytatódik a lejátszás. Ez a fonkció APP-ból ki-be kapcsolható. Alapbeállításként - működik. (Ezt még nem próbáltam). Mechanikailag minegyik stabilnak, strapabírónak tűnik.
Hangminőség különbséget nem tapasztaltam mindkettőnél 24bites audió felbontást írnak. A zajcsökkentő képességet egyiknél sem találtam kiugrónak és a hangképet is befolyásolja - csökken a mélyhang intenzitás.
F2 műszaki tartalmát tekintve megfelel a T4S-nek. Különbség csak a dizájnban van. Ár/érték arányban mindegyik rendben van.[ Szerkesztve ]
-
cicur99
tag
Sziasztok! Tegnap érkezett meg a rendeléstől számított 3 nap múlva (az Amazon által feladott csomagban) egy Mixcder HD601 (BT 4.2, AptX LL, NFC füles 30USD). Az eddig próbáltak közül eddig ez tetszik a legjobban beleértve a Sennheiser HD4.50 fejhallgatót is. Egy kis modifikáció után természetesen, mert ennek is túl sok volt a basszusa. Akit érdekel annak leírom a módját, amely nagyon egyszerű. Itt van a gyártó oldala.
Egy Shanling M2s volt a forrás mind vezetékes, mind BT üzemmódban. Nagyon könnyű a füles (20 dkg), A fület körülölelő memóriahabos, puha műbőr fülpárnával. Mechanikailag nem tűnik túl stabilnak. Remélem az idő rámcáfol.[ Szerkesztve ]
-
cicur99
tag
válasz galocza #2444 üzenetére
Sziasztok! Az előző hsz-ben leírtakkal kapcsolatban nincs új info. Azóta is elégedett vagyok A Mixcder HD601 el. A Head-fi-n is olvashattok róla. Amit ott is írnak negatívumként a bass túlsúly, ami általában az összes hasonló fülesre jellemző. Ezt sikeresen csökkenteni lehetett. A fülpárna alatt lévő 3-3 perforált nyilás egyikéről eltávolítottam a ragasztó feltétet. Így teljesen kiegyenlített hangzást kaptam. A fülesben egyébként egy CSR A64215 Qualcomm alapu BT modul van. Ez tényleg aptX LL-es. Igazi felüdülés volt ez a füles a már említett Sennheiser HD4.50, Bluedio T4S, T5S, Vinyl. után.
[ Szerkesztve ]
-
cicur99
tag
Ez a Creative HITZ WP380 mennyiben különbözhet az általad jelzettnél? Ez 16 font.
-
cicur99
tag
[ Szerkesztve ]
-
cicur99
tag
Én is kerestem a Boltune fejhallgatót az Amazonon. Valószínüleg ezeket is egy kínai cég gyárthatja és különböző neveken kerülnek forgalomba, hasonló műszaki tartalommal:
pl. Boltune, Taotronics, Utaxo, iTeknic.
Én az utóbbiból rendeltem egyet. Most próbálgatom.
CSR A64210 BT chippel + 2db AS3415 CVC chippel + 1 db PAM P8908 chippel szerelve.
A zajcsökkentése nekem meggyőző volt. AUX és BT jel nélkül is hatásos volt. Buszon utazva bekapcsoltam a cvc-t és mintha süketszobába tévedtem volna. Ami egy kicsit zavaró, hogy ez is mély-túlsúlyos, amit én nem szeretek. -
cicur99
tag
A Boltune BT-BH-011 fejhallgató most 37,96 Euro szállítással együtt.
-
cicur99
tag
Ma 33,46 Euro szállítással a Boltune BT-BH011 fejhallgató.
-
cicur99
tag
válasz leikomessi #4498 üzenetére
Ha egy kicsit visszaolvastál volna és rákattintasz néhány linkre, akkor kiderült volna számodra is, hogy még most is 37,96 Euro a Boltune. Remélem, nem csak nekem ajánlja fel a 20 eurós vouchert.
-
cicur99
tag
-
cicur99
tag
válasz Packersbay #7759 üzenetére
Itt is nézd meg az Audio-Technica ATH-M50XBT-t
-
cicur99
tag
válasz Packersbay #7759 üzenetére
Bocs benéztem - Te a Sonyt keresed.
-
cicur99
tag
Akit esetleg érdekel - Hifiman Deva Pro brutto 253 Euro a francia Amazonon.
Hifiman Deva stealth mágneses nyitott fejhallgató + Hymalaya R2R Bt modul. -
cicur99
tag
"Volt egy Boltune BT-BH011, ez kiváló hangzású, de már megöregedett. Ezért valami hasonlót keresek."
Nekem is van egy ilyen fülesem. Jó a zajszűrése és a hangja sem basszus-orientált. Most érkeztek meg Ali-ról az új párnák, amivel teljesen újszerű lett a fejhallgató. Te mit értesz megöregedésen? Reménytelennek tartod a restaurálást? Tele van a piac a Boltune-nál hitványabb fejesekkel.
Üdv. -
cicur99
tag
Szia! Ezt a párnát rendeltem a Boultune fejeshez.
A 90mm-es párnát választottam! Nem a hagyományos protein, reméljük nem tud úgy foszlani. A hangzás semmit nem változott.
A régi párna levétele a legegyszerűbbek közé tartozik: balkézzel megfogod a fejhallgató testet, jobbkéz tenyeredet erősen rányomod a párnára és az óramutató jarásával ellentétes irányba, magad felé fordítod a párnát kb. 5-10 fokkal, ütközésíg - és már kezedben van a párna. A párnát, amelynek pereme a párna-keretre van ragasztva - óvatosan - hogy ne törjön el - leválasztod a keretről és már jöhet rá az új.[ Szerkesztve ]
-
cicur99
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest