Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kál
csendes tag
válasz zoltanz #3412 üzenetére
Szerintem sem magyarázható pusztán véletlenek sorozatával az élet kialakulása.Én nem hiszem,hogy biológiai gépek lennénk.Ami zavar az a jelenkori papok képmutatása.Nem kell tőlük az útmutatás mert 90%-uk bűnösebb életet él mint én.Nálunk az önkormányzat 2 gurigát költött a (egyik) pap KERÍTÉSÉRE. Ebből a pénzből az összes gyerek tankönyveit ki lehetett volna fizetni-nincs kommentár.Jó egypárért eljöhetnének az UFO-k.
-
SystemRoot
őstag
válasz zoltanz #3412 üzenetére
A keresztény vallás igazságértékeinek megítéléséhez nincs szükség az általad említett válaszokra. Egyébként pedig ezek közül csak egy dologra nem tudunk egyelőre mit mondani és az az első sejtek (prokarióta, eukarióta) kialakulása. Lélek nincs (vallásos értelemben, egyébként definiálhatjuk ezzel az szóval a személyiséget), a halál után pedig nem lesz semmi.
"Azert szerintem ateistának lenni elég könnyelműség"
Logikusan megvizsgálva, ennek az ellenkezője az igaz. Istenben hinni könnyű.
Az Ufókról pedig nem tudom miről beszélsz hogy jártak itt. Ugyanis nem jártak (csak kóklerek terjesztenek ilyet), és a közelünkben biztosan nem is léteznek. Hogy egyébként mennyi az élet előfordulási valószínűség az univerzumban, akár még azt is lehetne feltételezni hogy nincsenek UFO-k egyáltalán, persze ez biztos abszurdnak tűnik.
Amúgy egész jól beindult a topik, csak ide kellet flamelnem.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest