Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikapc
aktív tag
Sziasztok. Van egy gépem, ami elvileg nemrég még működött. Egy Q-TEC 650W táp van benne és egy asus p52gd premium lap. A probléma a következő: amikor bekapcsolom a gépet, akkor pár másodpercig megy, majd leáll és pár másodperc múlva újraindul. Mindig akkor áll le, amikor a POST-ot csinálja. Vinyók, minden leáll olyankor, viszont az alaplap továbbra is kap áramot. Ha alaplap nélkül kötök rá minden fogyasztót és bekötöm, hogy fixen induljon el mindig a táp, amikor áramot kap, akkor tökéletesen működik. Viszont amint rádugom az alplapra a tápot és bekapcsolom (semmi fogyasztó, csak a lap), akkor ciripelő hangot ad ki a táp és folyton újraindulgat, ahogy írtam. Alaplap nélkül tökéletesen, hangtalanul meghajtja vinyókat, ventiket. Van valami tippetek, hogy miért lehet ez? CMOS-t már töröltem, attól sem lett jobb. Köszönöm szépen!!!
Tomikapc
-
Tomikapc
aktív tag
Nem az én gépem, nem is ismerem ezt a Q-TEC-et de abból kiindulva, hogy 3 ventilátor van rajta.. ilyent sem láttam még Inkább csinálták volna meg normálisan a belsejét. Holnap tudom másik táppal kipróbálni ezt a gépet.... Én is a tápra gyanakszok, csak furcsa, hogy a vinyókat meghajta. Pedig azoknak is kell a 12V és az 5V is. Valószínű akkor, hogy ami az alaplaphoz megy az másik ág és az halott :/ Köszönöm.
Tomikapc
-
Tomikapc
aktív tag
Üdv! Ennek, hogy ez nincs rádugva teljesen mi a következménye? Okozhat a bekapcsolás után 3-4 másodperccel egybőli kikapcsolást? Igazából elvileg működött már régebb óta így ez a dolog, csak kíváncsi vagyok, mert most meg állandóan kikapcsol. Köszi!!!
Tomikapc
-
Tomikapc
aktív tag
válasz 04ahgy #15941 üzenetére
Van a VGA-n, eljut a POST-ig, pittyen is a gép, utána kapcsol ki. Q-TEC PSU 650W táp. De másik táppal sem működött csak maximum 1-2 percig, aztán ugyanúgy kikapcsol. Valószínű kuka lesz akkor az alaplap :/ Kondik az alaplapon nem púposak, tápot még nem szedtem szét. Köszönöm a segítséget!
Tomikapc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest