Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz woodworm #65844 üzenetére
Ahogy előttem is írták, ott a van az országunk továbbra is. Illetve az tagadhatatlan tény, hogy előbb-utóbb KELL egy normális boxot behozniuk, a Cisco-k / pláne a Philips-ek kezdenek csúnyán elöregedni, a horizon box meg egy nevetséges, normális eszköznek nem nevezhető ócskavas. Fűtőtestnek meg kártyaolvasztónak mondjuk jó.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Felhívtam őket a lemondás gombot választva, ezt kaptam: maradna a mostani tv felállás (Digital Gold + HD+felvétel opció + HBO MaxPak + Filmbox csomag + Európa csomag + Világ csomag), mellé jönne 500-as net és alap telefon, így 14 ezer Ft körül lenne. Ez reális lehet, vagy lehet ennél jobb is szerintetek? Digis terület.
-
veterán
válasz 4Grider #65884 üzenetére
Persze.
Köszi mindenkinek, sejtettem, hogy nem az igazi ez az ár. Nem értem egyszerűen ezeket, nagyon szeretnek szórakozni az ügyfelekkel.
pinnacle: sajnos Flip nincs, gondolom azért, mert szerencsétlen Telekom képtelen volt eddig behúzni a nyamvadt optikájukat hozzánk. VDSL van csak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Na bementem személyesen, sikerült dűlőre jutnunk. [kép]
Ehhez még hozzájön a Filmbox csomag, ami első 2 hónapban 0 Ft, utána 1000. Így a 3. hónaptól összesen 9,289 Ft-ra jön ki. Ehhez hozzájön a 2,935 Ft-os Diginet 1000 csomag, így összesen 12,224 Ft-ra jön ki minden. Igazából elégedett vagyok, sikerült majdnem 3 ezret faragni, és így 2 vezetékes netem is lesz. A UPC-s jó lesz backup-nak. Volt készleten CB, így hoztam is haza egyet.
Kabelmania, jövök majd neked jelszintekkel.
Bár nagyjából én is képben vagyok a határokkal.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Beüzemeltem a CB-t. Olyan gondom van, hogy az iPad-em nem kapja meg a push értesítéseket, ha a CB-re van csatlakozva, és zárolt állapotban van. Amikor használom épp, gond nélkül megjönnek. Ez tuti a CB hibája, mert a saját router-emmel használva nincs gond. Van erre megoldás?
Szerintem az iPhone-om is ezt csinálná, de azon folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet, és ugye a push értesítéseket mindig azon kapja.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kabelmania27 #65950 üzenetére
Köszi. Tulajdonképpen azt nem értem, miért nem tudják normálisan megcsinálni a dual stack IPv6-ot, ahogy a Digi meg a Telekom.
Egyébként jelszinteket nem is lehet nézni a CB-nél?
-
veterán
válasz kabelmania27 #65965 üzenetére
Áh köszi, megvan.
Priviben elküldtem.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Toth_Jani #66284 üzenetére
Menjen oda, akinek 2 anyja van...
Kíváncsi vagyok egyébként, mi lesz a UPC sorsa, ha megveszi a Voda. Mert én borítékolom, hogy megveszi. Ha nem a Voda, akkor valaki más, de a Liberty nagyon szabadulni akar tőle. Csak nehogy az állambácsi vagy valami államközeli bácsi vegye meg ezt is...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hihetetlen, hogy mi az anyjukat tudnak már csinálni a myupc-vel...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Számlám akarnám megnézni, de esélytelen, folyamatosan kiléptet.
Szerk.: megjavult. Vicces, küldtek mail-t, hogy elkészült a számlám, de még nincs semmi. Máskor akkor szoktak küldeni, mikor már tényleg elkészült.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Én meg azt mondom, úgy van elcseszve az egész tv csati kínálat/minőség, ahogy van. Mind a 3 nagy szolgáltatónál. Igen, több sportcsati is kéne amúgy, igen, SOKKAL több HD csati kéne, és igen, a 3 nagynak meg be kellene raknia mindet. Nem ördögtől való a 90-100 HD csati, nagyon nem. Analóg kínálatot meg eltüntetni a francba végre. Ha ezeket más országokban meg tudják csinálni, itthon is. Csakhát a UPC (meg a többi is) szarik az egészre...egy kicsi, szar piac vagyunk, értelmezhetetlen átlagfizetéskkel, katasztrófális balkánias életszínvonallal.
És a pozitív változásnak semmi jelét nem látni. Mai napig nem sikerült a UPC-nek berakni az HBO csatikat HD-ben. Ez mindent elmond. Szégyen az egész.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Rendelet gondolom nincs, de ha rendeletekkel kell elérni, hogy egy szolgáltató legyen már szíves berakni normálisan a HD csatikat, az katasztrófális helyzetet jelent.
Egyébként én még abban is benne lennék, hogy fizetek 3-5 ezerrel többet, de legyen normális HD csati mennyiség. Dehát lássuk be, egy döglött piac vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz hardverlog #66359 üzenetére
Egyszerűen elképzelni nem tudom, milyen kretén hozzáállás (is) kell ahhoz, hogy egy téli olimpiát sugárzó csatit SD-ben biztosítson egy szolgáltató az előfizetőinek...és még nagyon finoman fogalmaztam, ha leírnám nagyon konkrétan, hova küldeném el a UPC-t és az összes nyomorék döntéshozót, repülnék innen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hardverlog #66361 üzenetére
Az egész jó kezdet (2009-12 környéke, mikor jöttek szépen sorban a HD csatik) után egyszerűen olyan elképsztően mélyre süllyedt a UPC, hogy szavak nincsenek rá. A horájzon boxból is tisztán látszik. Normális piacon versengenek egymással a szolgáltatók mindenféle fasza dologgal az ügyfelekért, itt meg egy posvány van, amiből semmi kiutat nem látok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hardverlog #66363 üzenetére
Ez a 4:3-16:9 mizéria inkább a tv társaságok számlájára volt írható.
Most pedig az a helyzet, hogy alapvetően már elég sok magyar HD csati van, csak a drága szolgáltatók erről mintha nem akarnának tudomást szerezni...
Ezzel egyben semmibe veszik a sok HD csatira vágyó ügyfeleik igényét is.Kis álmodozás következik: ha indulna egy olyan szolgáltató, aki végre a minőséget helyezi szem elé a leszorított árak, és egyben a Digivel való versengés helyett, az elsők között fizetnék elő náluk.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hardverlog #66368 üzenetére
Tudom off meg nem ide való, de a mobil appból kényelmesen módosítható csatisorrend meg a törölhető csatik tapasztalatom szerint a Telekom IPTV egyik remek lehetősége, UPC is biztosíthatná, az IP alapú háttér a boxokon már adott hozzá, de nem nem és nem...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz hardverlog #66412 üzenetére
Nem akarlak meggyőzni (miért akarnálak), csak leírom. Én is kártyát kértem először, aztán teszt gyanánt áttértem Cisco felvevős boxra. Azt hittem vissza fogom adni, de nem. Kényelmesebb nekem, gyorsabb a csativáltás, sorozatfelvétel, 2 tuner, távolról vezérelhető felvétel, műsorvisszanéző stb. A DVB-C EPG se tetszik (ez fontos nekem), sajnos normális, részletes, 10 napos EPG-t IP alapon továbbít csak a UPC. Fogyasztás nekem nem annyira szempont, a táv pedig tanítható. Egyedül a csatisorrend állítás és a csatik törlése hiányzik.
A Telekom IPTV boxnál a modern GUI, a különböző műveletek sebessége (ideértve a villámgyors csativáltást) és a mobil appból történő csatisorrend átállítás, illetve a csatitörlés lehetősége tetszik nagyon. Nameg hogy pici méretű a beépített vinyós box.Kövezzetek meg, de én nem lennék ellenére, ha a UPC IPTV-t is biztosítana jó képminőségben, sok HD csatival, fasza boxszal, akár feláron.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nekem a Discovery csatikat is iszonyatosan fáj SD-ben nézni...
Discovery Channel HD, ID HD, Discovery Science HD, DTX HD, ezeket már ma is régesrég késő lenne berakni...
Life TV HD, Ozone TV HD, Fox HD, Film Café HD, AMC HD, TV Paprika HD, Paramount HD, HBO 2-3 HD, Cinemax 1-2 HD, Mezzo Live HD, BBC Earth HD, a teljesség igénye nélkül...iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz hardverlog #66423 üzenetére
Ezt egyébként én is tapasztaltam. Nem sokkal, de mintha a tv-m saját tunerével jobb lenne a kép.
-
veterán
-
veterán
Egyébként elvileg ha nem tesznek be semmit a Fox helyére, az új jogszabályok értelmében elvileg kötelesek betenni a helyére egy másik csatit, ellenkező esetben kötelesek csökkenteni arányosan a havi díjat. Illetve nem tudom, hogy a Fox megszűnéséből adódó csatikiosztás módosulás jogalap-e arra, hogy 45 napon belül kötbér nélkül fel lehessen mondani a hűségszerződést.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gubek-Einste #66481 üzenetére
Akkor jól gondoltam, köszi.
-
veterán
válasz Watercolour #66492 üzenetére
Köszi szépen, fogok írni nekik.
-
veterán
Itt nem az elvándorlásról van szó, hanem hogy van-e lehetőség felmondani a hűséget. Márpedig ha a törvény nem fogalmaz egyértelműen (nem), akkor jogtanácsot kell kérni. Az meg tök mindegy, hogy mit terveznek a szolgáltatók, mindenképpen változni fog a csatikiosztás.
-
veterán
Páran furán állnak hozzá ehhez a törvényes dologhoz. Az biztos, hogy én egy konkrét csatornakiosztásra szerződtem, így is állok hozzá. És mindenkinek így kellene hozzáállnia a saját érdekében. És ha a kiosztás megváltozik, ebből következően úgy természetes, hogy elengedik az ügyfelet, ha pont egy olyan csatit raktak ki, amit szeret. Egyszerűen nem értem, miért saját maguk ellenségei sokan...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Okosandroid #66564 üzenetére
Bárcsak igazad lenne.
-
veterán
-
veterán
Hát nem sietik el levenni a Samsung boxos képeket a weboldalról. Fura.
Bemegyek hozzájuk, és addig nem jövök ki, amíg nem adnak ilyen boxot.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Most van nálam egy beépített vinyós Telekom IPTV box is (Tatung), hát mondhatni felüdülés annak a GUI-ját nézni a Cisco-é után. Annyi szent, hogy a hulladék Kaont nem akarom továbbra se látni a lakásomban, pláne hogy ráadásul esetemben az UTP kábelt nagyon kínos lenne elvezetni a CB-től a boxig. Mert ugye minek olyan boxot adni, amiben mondjuk van modem, meg több tuner, meg beépített vinyó...
Ha ennyire kínos a Liberty-nek a magyar piacon lenni, adták volna már el a francba az egész kócerájt inkább.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Arról nem beszélve, hogy nagyon nagy a csend az ED 3.1-ről is. Szerintem azt már tuti nem a Liberty fogja itthon megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Új ORAXEAT XL800 Gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest